maanantai 28. helmikuuta 2011

Islam has been canceled

Professori Vesa Kanniainen kirjoittaa Hesarin mielipiteessä, että "Maahanmuutto ei ole Suomelle ongelma vaan ongelman ratkaisu. Ongelma on islamin suvaitsemattomuus"; Homma: HS 28.2.2011; Ylevät periaatteet eivät riitä maahanmuuttokeskustelussa

Tulen joskus myöhemmin kertomaan, miten ihmiskunta pääsee tasapainoon väkimääränsä kanssa, mutta ennen sitä ja tässä on syytä todeta, että nyt on aika julistaa islamin usko peruutetuksi. Ei ole enää mitään syytä julistaa islamin arvomaailman olevan varteenotettava suomalaisuudelle, koska se on todettu täysin ihmiskunnalle haitalliseksi. Viimeksi siis tässä ja sitä ennen päivittäin lukemattomien ihmisten taholta, joista vähäisin ei ole Vesa Kanniainen, joka siis todisti väkevästi valtion palkollisena, että islam on se ongelma.
Hieno asia tuossa lausunnossa on se, että nyt suomalaiset saivat synninpäästön; me suomalaiset emme olekaan se ongelma, jonka suvaitsemattomuutta on ylistetty vanhojen puolueiden vaalivoiton toivossa, vaan suvaitsemattomaksi paljastuikin islam ja sitä myötä kaikki ne, jotka ovat väittäneet, että islam sopii vallan mainiosti suomalaisille - kunhan vaan suomalaiset saadaan alistettuina pukeutumaan säkkeihin Jumalan luoma ehjä alapää silvottuna sellaiseen kunmtoon, ettei Julle sitä enää omaksi luomistyökseen tuntisi.

Ongelmana ovat myös poliitikot, jotka ensialkuun bona fide uskovaisina ilman järjen hiventäkään mokuttivat mokuttamasta päästyään, miten hieno uskonto maahan muuttajilla on, että miten sen arvot ovat jopa paremmat kuin suomalaistetun kristinuskonnon arvot.
Näinä päivinä monet poliitikot ovat jo hieman alkaneet ottamaan etäisyyttä islamiin ja julistavat, että jos vain ihmiset saataisiin liberaaleiksi, niin sitten he ainakin voisivat sisäistää islamin arvomaailman ja sopeutua siihen, vaikka se ei ole olisikaan arvoiltaan sama länsimaisen oikeuskäsityksen kanssa.

Ongelma on yhä edelleen olemassa ja se ei suinkaan ole islam, vaan poliitikot. Länsimaat pääsisivät islamin suvaitsemattomuudesta helposti eroon sillä älyllisellä ponnistuksella riman yli, ettei ole lainkaan älykästä suvaita suvaitsemattomia. Mutta! Yksikään poliitikko ei ole vielä valmis kiistämään islamia, vaan yhä edelleen poliitikot liehakoivat muslimien helmoissa kuin koira, joka yrittää miellyttää juoppohullua isäntäänsä, ettei isäntä enää ruoskisi koiraansa. Mutta. Koira ei tiedä, ettei sillä ole mitään mahdollisuutta muuttaa isäntänsä sadistista käytöstä... Toisaalta koirankin on erittäin vaikeaa muuttua toiseksi, joten lopulta koiralle ei jää muuta vaihtoehtoa kuin kuolla - tai raivostua..

Poliitikot luottivat kovasti muslimeihin, mutta ympäri maailmaa tulee ilmi, että muslimit eivät luota kehenkään muuhun kuin omiin kirjoihinsa ja niiden selityksiin
(USKONTO JOTA ET ENÄÄ SIVUUTTAA):

Poliitikot eivät jakaneet luottamustaan tasaisesti kansaan, vaan poliitikoiden ensisijaisen luottamuksen kohde oli (ja on vieläkin) maahanmuuttajat, joille poliitikot ovat postuloineet lähes jumalallisen pelastajan roolin;
Poliitikot uskovat sokeasti, että kun vain he avaavat kaikki portit ja rajat maahanmuutolle, niin sitten poliitikot ovat ratkaisseet eläkepommin, työvoimapulan, kassakriisin, tasa-arvon, köyhyyden- ja valtansa säilymisen, ... Ylipäätään poliitikot äärioikealta äärivasemmalle saakka pyrkivät ratkaisemaan kaikki ongelmat maahanmuutolla ja julistamalla, että maahanmuuton kritisoijat ovat suvaitsemattomia ja pahoja, koska he eivät tue poliitikoiden kykyä ratkaista kaikki maailman ongelmat ikuisella väestönlisäyksellä.

Maahanmuutto ja mokutus on yhdistänyt vanhan poliittisen kentän. Kenttä on ollut niin tiivis, ettei siihen ole saanut repeämää minkään sortin kritiikki, eivät edes poliitikoiden palkkaamat korkean tason suojatyöntekijät (tutkijat) ole pystyneet vähimmässäkään määrin valaisemaan poliitikoiden tietä kohden monikulttuurista Suomea, missä meitä odottaa maailma pienoiskoossa; ympäri Suomea olisi lukematon määrä pikku-Irakeja, pikku-Somalioita, pikku-Kosovoita, pikku-Kurdistaneja -- ja pikku-Suomeja .. sillä monikulttuurisuus voi toimia vain siten, että kulttuurit eivät muutu eivätkä yhdisty.
Mutta olisihan se vähän epäoikeudenmukaista muita kulttuureja kohtaan julistaa niiden pärjäävän hyvin perheen sisäisenä asiana, kun suomalaisuus vaatisi ilmentyäkseen maanhallinnan. Josta huomataan, että jokainen kulttuuri vaatii ehdoitta oman maan hallittavakseen, koska muutoin kulttuuri ei voi olla reaalinen. Mokuttajapoliitikoita odottaa Suomen uusi Iso Jako, jota edeltää Iso Viha ja "kolmi"kymmenvuotinen sota...

Tästä voidaan huomata, että vallitsevan politiikan haastaja ei kuulu sen koommin vasemmalle kuin oikealle, puhumattakaan, että se kuuluisi keskelle. Perussuomalaiset ovat nousseet vallitsevan eliitin yläpuoliselle näköalapaikalle, mistä he ovat nähneet maahanmuuton ja mokuttamisen mielettömyyden.

Monet ovat ehkäpä kuulleet minun asuneen metsässä. Metsässä eloni aikana etäännyin yhteiskunnasta niin kauas, että luullakseni pääsin näkemään yhteiskunnan sen ulkopuolelta. Sen näkemykseni mukaan voin hahmottaa puoluekentän toisin kuin tavallisesti. Ainakin yritän ajatella niin, että ei ole kovin mielekästä arvioida nykyaikaa sadan vuoden takaisilla ideologioilla, joiden ikääntyminen on saanut maamme konkurssin partaalle, johon se varmasti putoaisi, jos vanhat puolueet saisivat vallalleen jatkoa.

Kuten islamin arvoilla ei voida elää länsimaalaista elämää, niin samoin myös vanhojen puolueiden arvomaailma ei enää sovellu nykyaikaiseen elämänmenoon, jota hallitsevat yhä enemmän internetin sosiaaliset palvelut, jotka liittävät ihmiset yhteen tavalla, jota ei ole koskaan ennen nähty tai kuultu.

En silti usko, että perussuomalaiset olisivat lopullinen ratkaisu islamin ja mokuttajapoliitikoiden ongelmiin, mutta katson, että perussuomalaisten arvot antaisivat ainakin jatkoajan suomalaisuudelle, koska maailma tarvitsee esikuvia.


YouTube: Geert Wilders: The Lights Are Going Out All Over Europe (english subs)
Youtube: Chateau Quran (english subs)
Youtube: CBN France in civil war
New Kerala 28.2. 2011: Almost 60 per cent of Aussies worry about Muslim immigration
HS 27.2. 2011: Kunniaan liittyvä väkivalta varjostaa tuhansien tyttöjen elämää Suomessa
VDARE: Will Multiculturalism End Europe? (Patrick J. Buchanan)
VDARE: Byron Roth’s The Perils Of Diversity: Apologies To The Grandchildren (Steve Sailer)
YLE 28.2. 2011: "Kruununprinssi" tilasi lähes 300 miljoonan huvialuksen - kansa elää kurjuudessa
Algemeen Dagblad: Verhagen: Failed Multicultural Society

Ei kommentteja: