sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Monikulttuurisuus toimii loistavasti

Sattuipa osumaan kaksi täysin eri uutista, mutta jotka itse asiassa ovat täsmälleen samoja: Tampereella (entisessä kotikaupungissani) maahanmuuttajien asiat ovat paremmin kuin hyvin,...

...koska julkisilla verovaroilla palkattu avustaja neuvoo heitä, ettei kannata ottaa mitä työtä tahansa, koska jotkut työt ovat niin likaisiakin, että jopa maahanmuuttajien avustajat eivät ottaisi niitä vastaan, koska he saavat tuhansien eurojen kuukausipalkkaa neuvomalla maahanmuuttajia, että heidän ei kannata ottaa vastaan mitä työtä tahansa!
"Minulle kelpaa mikä työ vain Majed Rashedi toteaa täyttäessään kesätyöhakemusta.

– Älä sano noin. Et tiedäkään mihin voit joutua, nuoriso-ohjaaja Suvi Autiosaari nauraa.
"

Tamperelainen 6.2. 2011: Maahanmuuttajakölveille apua muun muassa kesätyöhakemuksen täyttöön

Missä viipyy kantasuomalaisten avustajat,
jotka julistaisivat, etnisille suomalaisille,
ettei saa ottaa mitä työtä tahansa?


Joka päivä hyysärit vollottavat mediassa, miten kantasuomalaisia ei saa enää edes bussikuskeiksi, puhumattakaan lehdenjakajan työtä tai muusta sellaisesta kunniallisesta ammatista. Sitten käykin ilmi, että julkisilla varoilla palkatut tyhjäntoimittajat opettavat maahanmuuttajille, että heidänkään ei kannata ottaa vastaan huonoja töitä, koska he saavat muutenkin kaikki ilmaiseksi Suomen valtion puolesta.

Monikulttuurisuus toimii Suomessa loistavasti, koska suomalaisuudesta on tehty likaisten töiden tekijä; Toki kunniakansalaisille ei saa edes tarjota ns. huonoja täitä, koska mokuttajat ovat itse niin hyvin palkattuja tyhjäntoimittajia, että heitä ottaisi pattiin, jos heidän asiakaskuntansa joutuisi elämään maassa maan tavalla. Niinpä mokuttajat, suvikset ynnä muut loiseläjät ovat päättäneet, että maahanmuuttajille pitää tarjota vain parasta, jos he joutuisivat kohtaamaan myös työelämän haasteen, eikä vain tavallisia haasteita...


Siirtykäämme sitten Tampereelta Tanskaan: Berlinske NATIONALT 6.2.2011: 16000000000 - kustannukset maahanmuutto Tanskaan (Google translate): "Hallitus on avoin indslusningsløn ja uudelleenarviointia varhaiseläkkeelle. Tämä johtuu siitä, että Tanskan hallitus nettokustannukseen maahanmuuttajien ja jälkeläiset vähemmän kehittyneistä maista viime vuonna oli 15,7 miljardia euroa. Määrä ei näytä vähenevän merkittävästi vuoteen 2020."

Tanskalaiset ovat valmiita lopettamaan maahanmuuuttajille myönnettyjä työkyvyttömyyseläkkeitä -- koska valtiolla ei ole kohta rahaa maksaa niitä! Ja mistäköhän syystä Tanskaan muuttaneet maahanmuuttajat ovat päätyneetkään työkyvyttömyyseläkeläisiksi? Varmaan samasta syystä, mitä nyt yritetään Tampereella; Julkisen vallan haltijat julistavat maahanmuuttajille, että heidän ei pidä ottaa vastaan mitään sellaista työtä, jota viranomaisetkaan eivät pystyisi tekemään nenää nyrpistelemättä, joten ainoa mahdollisuus on siirtää maahanmuuttajat työkyvyttömyyseläkkeelle, koska onhan kantasuomalaisilla varaa maksaa tuhansien eurojen kuukausipalkkaa jopa maahanmuuttajien avustajille, joiden tehtäväksi on annettu opastaa maahanmuuttajia, että he eivät saa ottaa mitä työtä tahansa!

Suomalaisille julkisen vallan haltijat sitten julistavat, miten tänne pitää tuottaa satoja tuhansia, jopa miljoonia afrikkalaisia ja musulmaaneja tekemään matalapalkkatöitä, jotta suomalaiset saisivat hyvän vanhuuden turvan.

Mitenköhän maahanmuuttajia saadaan vanhustentaloihin ja kroonikkosairaaloihin, kun avuttomien maahanmuuttajien avustajat julistavat heille, että sellaisia töitä ei kannata tehdä?

Mokuttajien mielestä monikulttuurisuus toimii loistavasti, koska maahanmuuttajia varten pitää olla erilainen kulttuuri.

Loppusanat: Mielestäni tamperelainen maahanmuuttaja-avustaja on täysin oikeassa; meidän todellakin täytyy ja pitää päästä eroon tietyistä ammatteista. Helpoin keino lopettaa jonkin ammatin harjoittaminen on tietysti se, että kukaan ei enää tee sellaista.

Tästä siis huomataan, että julkisen vallan haltijoilla on salainen suunnitelma, jolla Suomesta lopetetaan kaikki ns. huonot ammatit, kuten vanhusten hoitaja, loka-auton kuljettaja ja bussikuski.

On todella hienoa havaita, miten julkinenvalta haluaa vain hyvää ihmisille, joka huomataan siitäkin, että julkinen valta opastaa Suomeen tulijoita, mitkä ammatit ovat tulevaisuuden ammatteja -- joten myös suomaisille pitää sanoa, ettei tiettyjä töitä saa enää ottaa vastaan!

PS. Mielestäni naisia ei saisi päästää julkisiin virkoihin niin kauan, kun maailmassa on pakolaisuutta.

Maahanmuuttajien avustajien pitäisi rohkaista maahanmuuttajia freeganeiksi:
Wikipedia: Freeganismi

Ei kommentteja: