sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Parhaan maan johtajuus ei kelvannut Nokialle

Kun katsotaan maailman suuryritysten johtokuntia, johtajia, niin huomataan semmonen kummallinen asia, että menestyvällä yrityksellä on oman maansa kansalaiset johdossa. Microsoft Coprp:sin johtajiin ei kuulu yhtään suomalaista. Samsungin johtajat ovat korealaisia. HTC:n johtajat ovat kiinalaisia. Jne.

Huomataan myös semmoinen asia, että monikansallisten yritysten johtajissa voi olla monia kansallisuuksia vain silloin, kun niiden tuotteina on välttämättömät raaka-aineet, kuten öljy tai ruoka. Mutta korkeaa teknistä osaamista vaativat yritykset pärjäävät vain ja ainoastaan kansallisina.

Nokia OYJ:lle kävi rasistisesti. Jokainen kansallinen yritys tuhoutuu, jos sen tuotteet vaativat erinomaista tietotaitoa ja jos se vaihtaa kansalliset johtajat ulkomaisiin. Sillä ulkomaisilla johtajilla ei ole toisen kulttuurin kokemuksellista tuntemusta, joten ulkomainen johtaja ei voi mitään muuta kuin yrittää vaihtaa johtamansa yrityksen kulttuurin oman kotimaansa kulttuuriin, jolloin kansallinen yritys menettää identiteettinsä.

Rasistit, eli suomalaisuuden vihaajat kaappasivat Nokian, josta seurasi se, että Nokia menetti juuri sen toimintakulttuurin, joka vaadittiin siihen, että Nokia on Nokia: Iltasanomat: Nokian tuhon syy: Suomen saunakulttuuri.

Nokia kuului maailman parhaan kulttuurin piiriin niin kauan,
kun sen johtajina oli syntyperäisiä suomalaisia:

Suomalainen Nokia menestyi ja isontui tasan niin kauan, kun se oli suomalaisten hallinnassa. Ulkomaalaiset eivät osaa johtaa suomalaisia, vaan siihen ilman muuta vaaditaan suomalainen. Eihän Suomen hallituksenkaan päästetä ulkomaalaisia!

Nokia OYJ:n surkea kohtalo on todisteena siitä, mitä Suomelle tapahtuu, jos tämä maa annetaan maahanmuuttajien hallintaan. Maahanmuuttajat eivät ole kasvaneet Suomessa, joten heiltä puuttuu tietotaito, miten suomalaisena kuuluu olla.

Poliitikoita vaivaa rasismin pelko; Poliitikot yrittävät mielin määrin mielistellä ulkomaalaisia, koska muutoin he uskoisivat olevansa rasisteja. Rasistisuutta pelkäävät poliitikot ovat suomirasisteja, koska he vihaavat suomalaista osaamista ja suomalaista johtamista.
Kaikessa suvaitsevaisuudessaan poliitikot eivät pysty huomaamaan, että ulkomaalaiset eivät rakasta suomalaisuutta; Ulkomaalaiset rakastavat ensisijaisesti omaa kulttuuriaan; suomalaisuus on heille täysin yhdentekevää, ja usein jopa täysin ala-arvoista.

Suomalaisilla tulee olla itserakkautta Suomea ja sen monokulttuuria, koska kukaan muu ei meitä rakasta. Jeesuskin sanoi, että ihmisen tulee ensin rakastaa itseään, jotta hän voi muita rakastaa. Esimerkiksi amerikkalaisjohtajat eivät rakasta kulttuuriaan, vaan he ovat ainoastaan ylimielisiä militanttinationalisteleja, joiden ainoana himona on amerikkalaistaa kaikki.

Nyt se nähtiin, että amerikkalainen Nokia ei enää kauaa elä Suomessa, koska amerikkalaiset eivät rakasta saunaakaan. Onneksi Nokia kuihtuu ja kuolee, koska se on menettänyt sen energian, joka sai sen kasvamaan ja kukoistamaan; suomalaisuutensa.

Talouselämä: Pehmeä suomalainen: "Suomalainen johtamiskulttuuri eroaa huomattavasti muista länsimaisista johtamiskulttuureista. Muissa länsimaissa johtajan valta on suurempi, oman edun tavoittelu tärkeämpää ja sitoutumisen aste vähäisempää."

Kuten tutkimuksista käy ilmi, niin suomalaista johtajaa ei tarvitse sitouttaa rahalla, koska suomalainen osaa johtaa muutenkin; amerikkalaiset johtajat eivät ole kiinnostuneita Nokian johtamisesta, vaan helposta kvartaalirahasta...

Blogi: Suomalainen johtajuus maailman parasta
Laurea AMK: Suomelle hopeaa maailman suurimmassa johtamiskilpailussa

Kuten huomataan, niin jälleen kerran poliitikot lankesivat omaan kuoppaansa; Poliitikot ovat palkanneet tutkijat ainoastaan valtion suojatyöntekijöiksi, koska poliitikot eivät välitä hevon paskaa tutkimustuloksista, kuten siitä, että tutkitusti suomalainen johtajuus on maailman parasta, jota todistaa sekin, että Suomi on maailman paras maa. Olisi älytöntä uskoa, että maailman parhaan maan johtajuus olisi vähemmän parasta!

Oli täysin älytöntä lähteä hakemaan Nokialle ulkomaalaisia johtajia, jopa maista, jotka eivät päässeet edes kymmenen parhaimman maan listalle maailman paras maa -vertailussa.
Nokian suomalaisia johtajia kohtasi hyvin ikävä rasismi, ikävä siksi, että sitä harrastaa ennen muita ulkoministeri, pääministeri ja rahakanisteri...

Blogi: Goodbye Nokia
Mail Online: Nicolas Sarkozy joins David Cameron and Angela Merkel view that multiculturalism has failed

Ei kommentteja: