keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Tasa-arvon politiikkaa

Tanskan maalla ei ole mätää. Tanskan yleisradioyhtiö ei ole vihervasemmistopellejen hallussa; Tanskan radio julistettiin virallisesti kristilliseksi: Politiken: Christianity attracts Danish Muslims.

Suomen poliitikot ovat täysin lääpällään Lähi-Idän tuhansia vuosia vanhoihin barbaarisiin maantapoihin. Koska Suomen maan tavat ovat antaneet suomalaisille mahdollisuuden olla maailman parhaita, niin Suomessa tuskin on vielä moneen vuoteen odotettavissa poliitikkojen heräämisiä todellisuuteen; eriarvoiseen maailman, missä uskonnot eivät ole samanarvoisia, koska mikään muukaan ei ole, eikä koskaan tule olemaankaan.

Se on ollut todella järkytys havaita, miten poliitikot uskovat uskontojen olevan tasa-arvoisia kaikenlaisen eriarvoisuuden keskellä. Jos todella ihminen haluaa olla järkevä, niin hän ei taatusti ala uskoa uskontojen tasa-arvoisuuteen. Uskonnot uskomuksineen eivät voi koskaan olla tasa-arvoisia. Edes arvot eivät eivät ole tasa-arvoisia;
Ei ole sellaista ihmistä, joka omassa elämässään ei arvottaisi arvoja eriarvoisiksi.
Ihmisen on täysin mahdotonta olla tekemättä arvoista eriarvoisia. Ihminen, joka syyllistää toisen siitä, ettei hän pidä vaikkapa islamia kristinuskon veroisena, on ansainnut helvetin tulen.
Poliitikot ovat pelkkiä pellejä, jos he luulevat, että ihmisen pitää jopa lailla pakottamalla pitää arvoja samanarvoisina. Arvot eivät kuulu lakiin. Joka ikinen ihminen on pelkästään typerys, jos hän väittää, että muiden pitäisi uskoa uskontojen ja arvojen tasa-arvoisuuteen. Tuollaisen uskontojen tasa-arvoisuus-väitteen voi esittää vain ateisti, joka uskoo, että ateismi on ratkaisu kaikkiin ongelmiin.


Politiken: Christianity attracts Danish Muslims
Nyt kävi niin, että Suomen lain mukaan muslimi ei voi kääntyä kristityksi, koska silloinhan muslimi olisi täysin selvästi arvottanut islamin ja kristinuskonnon arvoisiksi.

Kun ihminen ajattelee tuota omalla järjellään, niin tullaan siihen lopulliseen johtopäätökseen, että joka ikinen ihminen pitää omia uskomuksiaan kaikkia muita parempana. Kysy vaikka paavilta. On siten kertakaikkisen mielipuolista säätää lakiin, että uskonnot ovat tasa-arvoisia, koska sitä ne eivät voi milloinkaan olla.
Asian havainnollistamiseksi kuvitellaan, että poliitikot todella uskoisivat jokaisen tavan olevan yhtä arvokas. Niinpä he eivät voisi mitään muuta kuin hyväksyä jokaisen esityksen, jonka hallitus antaisi, koska hallitus ei voisi silloin antaa muuta kuin tasa-arvoisia, eli absoluuttisen oikeita esityksiä.
Huomataan selvästi, että jos ihminen uskoo uskomusten ja tapojen tasa-arvoon, niin silloin hän on täysin kykenemätön älylliseen toimintaan.
Äly on arvojen eriarvottamiselin.
Ilman eriarvoisuutta ei voisi olla älykkyyttäkään.
Tasa-arvo on mahdollista vain ikuisessa absoluuttisuudessa.

Poliitikot ovat kiistatta pelkkiä typeryksiä, jos he vaativat, että ihmisten tulee pitää uskomuksia JA eri maiden maantapoja yhdenvertaisina ja tasa-arvoisina -- koska jo puolueuskovaisuus määrittää, että oma puolue on kaikkia muita puolueita parempi ja pätevämpi...

Poliitikoiden järjettömyys on niin suurta, että sille ei ole suomen kielessä edes käsitettä. Ei ole millään lailla järkevää pakottaa muita uskomaan tasa-arvoon, kun oma lehmä on ojassa.


Iltalehti: Tanskan radio on nyt virallisesti kristillinen

Suomen yleisradion on oltava meitä suomalaisia varten. Jos sitoudutaan johonkin moniarvoiseen ideologiseen tai tasa-arvopohjaiseen linjaan, voi käydä niin että YLE ei enää toimi kokoavana voimana, vaan poissulkevana voimana, sanoi uskontohistorioitsija Kati Sinenmaa, ja jatkaa:

Jos YLE julistaisi eri kulttuurien olevan yhtä hyviä, niin silloin maahanmuuttajien olisi entistäkin vaikeampi sopeutua Suomeen. Monikulttuurinen ideologia toimii kulttuurien vuoropuhelun estäjänä; mitä enemmän esimerkiksi YLE hehkuttaisi islamia sitä suurempi olisi maahanmuuttajien addiktoituminen islamilaisuuteen.
Kyseessä olisi sama asia, jos YLE pitäisi sekä tupakointia ja tupakoimattomuutta yhtä positiivisena juttuna, jolloin tupakoitsijat perustelisivat tupakoinnin sillä, että se on yhtä arvokasta toimintaa kuin mikä tahansa muuukin tapa.

Jostain ei-älykkäästä syystä poliitikot ilmiselvästi uskovat, että suomalaisuus ei enää voi toimia kansaa yhdistävä tekijänä, vaan kansa pysyy uskomuksen mukaan yhtenäisenä, kun tänne otetaan väkeä, joilla on aavikolla elämisen tavat.

Suomen Yleisradion on oltava virtuaalisuurlähettiläs radioaalloilla, jolla esitetään suomalaisuutta maailmalle. Kuten Suomen diplomaattien on elettävä suomalaisuus todeksi asemamaassaan, niin samoin myös YLEn on näytettävä muille, miten hienoa ja toimivaa suomalaisuus on.

Mitä järkeä siinä olisi, jos Suomen suurlähettiläs eläisi ulkomailla kuten sen maan kansalaiset - ja saisi siitä vielä kovaa palkkaa, -- mutta sitten julistaisi, että kansalaisille ei pidä maksaa kansalaispalkkaa!

Ei kommentteja: