torstai 3. maaliskuuta 2011

Poliisin toimivallan anastus

Nimestään päätellen virheitä lähellä oleva Vihreä Lanka -lehti teki poliisin laajennettuihin oikeuksiin kuuluvan poliisitehtävän; Lähetti väärennetyn, tyhjänpäiväisen vaalirahakyselyn viidelletoista kansanedustajaehdokkaalle, joista yksi meni vihreään lankaan:
HS, 3.3. 2011: Vihreä Lanka: Kansanedustaja Salo kärähti vaalirahatestissä
Vihreä Lanka: Kansanedustaja kärähti vaalirahatestissä ja luopui ehdokkuudestaan

Mitäpä tuosta poliisitehtävästä sitten olisi enää sanomista?
Ensinnäkin se, että nyt kyseistä lehteä tukevat tahot eivät voi muuta kuin laajentaa poliisin oikeuksia, koska he ovat itse omineet poliisille jo annettuja oikeuksia itselleen. Ollaan sitten mitä mieltä tahansa tuollaisesta valheellisesta toiminnasta, niin minun mielestä se on ehdottomasti väärin. Oli todella typerää kusettaa kansanedustajaehdokkaita valheellisella vaalirahatarjouksella.

Sen olisin kyllä ymmärtänyt, että kyseinen lehti olisi antanut pimeesti vaalirahaa tietyille omille ehdokkailleen, mutta kun menee ja kusee toista silmään, niin kusipäitähän siitä tulee selvästi.

Oikeusministeriö, HAASTE: Peitetoiminnan ja valeoston oikeusturvakysymyksiä: "Poliisi sai oikeuden peitetoimintaan ja valeostoihin maaliskuussa 2001. Kyse on ns. epäsovinnaisista rikostutkintamenetelmistä – mikä tarkoittaa, että poliisi saa rikkoa joitain rikosoikeudellisia kieltoja ilman rikosoikeudellista vastuuta, mm. esiintyä vääränä henkilönä, soluttautua tai tehdä laittomien aineiden ostotarjouksia."

Tietääkseni kansalaiset eivät ole saaneet peitetoimintaoikeutta. Tämä siis tulee toiseksi. Koska kansalaisilla ei ole valevaalirahaoikeutta, niin siitä heti huomataan, että Vihreä Lanka -lehti on tehnyt rikoksen anastaessaan itselleen poliisin oikeuksia tehdä rikoksia.

Pyydän, että entinen poliisi Petri Salo peruu päätöksensä luopua ehdokkuudestaan, jos se päätös perustui kyseiseen Vihreän Langan valheelliseen toimintaan.

Kritisoin toki poliitikkoja, mutta minulle ei tulisi mielenkään toimia heitä kohtaan valheellisesti tai peräti rikollisesti. Johtuu varmaan siitä, että suomalaisuus on vielä voimissaan ja eläväinen minussa.
Se, että jotkut tahot ovat valmiita käymään rumaa vaalitoimintaa, todistaa vain sen, että heissä monikulttuurisuus on jo päässyt voitolle. Erityisesti minulle tulee mieleen islam, joka suorastaan kehottaa uskovaisiaan valehtelemaan aina, kun siitä on omille uskomuksille hyötyä.
Ovatko puoluesihteerit lukeneet Koraanin ja poimineet sieltä puoluetoimiston seinälle juuri ne rusinat-pullasta-kohdat, jotka on hakattu imaamienkin seinille? Muutoinhan ei voitaisi tyhjentävästi selittää sitä, miksi Suomessa toimivat puolueet ovat niin ihastuneita islaminuskontoon.

Vain poliisilla on laillinen oikeus rikoksiin.
Kaikki muut rikokset ovat laittomia.


Jos siis ehdokkaat katsovat, että heillä on oikeus käyttää poliisille postuloituja laajennettuja oikeuksia, niin silloin voin vain sanoa, että sori suomalaiset, teitä odottaa islamistinen poliisivaltio, koska tulette saamaan kansanedustajat, jotka ilman muuta laajentavat poliisin valtaoikeuksia, koska siitä on hyötyä vaalityössä.

Edellisestä triviaalisti johdetaan seuraava totuus: Koska edustajaehdokkaita kohtaan voidaan käydä vilpillisin keinoin, niin se johtuu siitä, että kansanedustajiksi on jo päästetty hepuleita, joiden ajattelu on keskittynyt omaan napaan. Tuollaiset omaan napaan tuijottelijat ovat siten vastuussa siitä, että poliisille on jatkuvasti annettu lisää valtuuksia uida kansalaisten liiveihin. Ja kun sitten kansanedustajaksi pääsevät vain sellaiset, jotka liikkuvat heikoilla jäillä, niin sellaiset säätävät lakeja, joilla entisestään kavennetaan kansalaisen oikeuksia ja lisätään vallan oikeutusta....

Rahariippuvaisille ihminen on olemukseltaan paha, pelkuri, sairas, saamaton ja tyhmä, joka vaatii lisää holhoamista...

Uusi Suomi 4.maalista 2011: Vihreiden lehden virittämä ansa ihmetyttää – ”Ällöttävää”

Ei kommentteja: