keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Taidepoliittiset vaalit

Olen monessa asiassa Timo Soinin kanssa samoilla linjoilla. Myös hänen taidelausuntonsa ovat kovasti miellyttäneet ja ihastuttaneet minua kaikessa epäsovinnaisuudessaan.

Vaikka en olekaan kyseisen puolueen jäsen, niin ehdotan, että perussuomalaiset erottavat puolueesta jokaisen, joka tyytyy sovinnaisiin käsityksiin niin taiteessa, monikulttuurisuudessa kuin muissakin asioissa.
Takkirauta: Kolmoisperusta
HS: Perussuomalaisissa leimahti taidekiista, ehdokkaalle erovaatimus

Toisaalta, jos itse olisin jonkun puolueen johtaja, niin antaisin Timo Soinille lähtöpassit, jos hän olisi sitä mieltä, että syntymättömillä on kyseenalaistamaton oikeus syntyä, että syntymättömillä on suurempi oikeus elämään kuin jo elävillä.

Syntymättömillä on oikeus syntyä hyvään elämään, oikeudenmukaiseen elämään, loisimattomaan elämään, monikulttuurittomaan; jos ihmisiä synnytetään vain siksi, että olemassaolo on jokin arvo sinänsä, niin terve menoa soinit ja kaikki muutkin; pelkkä olemassaolo ei voi olla mikään sellainen peruste, jolla lasten syntymistä oikeutetaan.
Ensin pitää olla täysin tietoinen niistä velvoitteista, joita jokaisella synnytysikäisellä on yhteiskuntaa ja ihmiskunta kohtaan. Ja edellä sanottu tekee silloin selväksi sen, että yhteiskunnallisilla ihmisillä on ehdoton oikeus rajoittaa syntyvyyttä, koska muutoin ihmisen evoluutio on involuutiota.

Milloin ihmiset oikein tajuavat, että syntymättömät ihmiset kuuluvat samaan joukkoon syntyneiden kanssa? Jos me rajoitamme syntyneiden ihmisten tekoja ja mielihaluja yhteiskunnan kehittymisen ja säilymisen tähden, niin totta kai meidän tulee silloin kohdella samoin syntymättömiäkin; ei edes syntymättömille saa antaa ehdotonta oikeutta elämään, joka pelkästään kuluttaa yhteiskunnan (rajallisia) voimavaroja. Oleminen ei ole arvo.

Sama koskee myös taidetta; paska on paskaa eikä mitään taidetta. Suurin osa taiteilijoista ja muusikoista ja laulajista ei yksinkertaisesti tiedä hevon paskaa taiteesta; itse laittaisin jokaisen sellaisen pakkotyöhön, joka väittää vaikkapa Tammerkoskesta ongittua polkupyörän raatoa taiteeeksi. Tuollaiset ihmiset ovat yhteiskunnille erityisen vaarallisia, koska heiltä puuttuu täysin itsekriittisyys ja ajattelykyky, josta syystä sellaiset pystyvät vain paskantamiseen ja paskanheittoon.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

erottaisit, antaisit lähtöpassit, lähettäisit pakkotöihin... sinullakin taitaa olla vielä jotakin opittavaa...

kati sinenmaa kirjoitti...

No, jos muiden mielestä ihminen on arvokas pelkästään siksi, että hän on olemassa, niin miksi sitten ihmiset eivät välitä kivistä, ja muista esineistä?
Kivi sentään on luotettava, koska se pysyy juuri siinä, missä sen pitääkin pysyä, mutta ihminen, joka ei itse tee yhtään mitään olemassaolonsa eteen, on melkosen kuvottava ilmestys.

Eloton luontokohde on minulle arvokkaampi kuin ihmiset, jotka vain kuluttavat ja tuhoavat yhteiskuntaa.

Ihminen, joka elää vain yhteiskunnan avustuksilla, on tasan yhtä hyödyllinen kuin UKK-muistomerkki, jonka ylläpito maksaa vuosittain kymmeniä tuhansia euroja.
UKK-muistomerkin tekijä pitäisi laittaa pakkotyöhön, koska hän sitoi yhteiskunnan muistomerkkinsä orjaksi

Yhteiskunnan hyysättävinä elävät ovat kuin muistomerkkejä, joita ihmiset ihastelevat; "katsokaa nyt tuotakin, miten hieno ja arvokas se on, kun se niin somasti hymyilee..."

Tähän liittyen hyysärit ihastelevat kovasti esimerkiksi juuri sitä Amazonista löydettyä heimoa, joka elää edelleen kivikautta; Hyysäreiden mielestä se heimo pitäisi laittaa akvaarioon, jotta se ei vaan turmeltuisi, ja jossa sitä saisi rauhassa ihastella, että voi voi, miten hieno ja arvokas kulttuuri siinä onkaan...

Tiesittekö lukijat, että Suomi teki urotyön suomalaistaessaan lappalaiset; lukekaa hieman lappalaisten kulttuurista, niin tiedätte, mistä kaikesta perinnesaastasta he ovat nyt vapaita.

Suomi tekee äärimmäisen typerästi, jos nyt alkaa hyysäämään esimerkiksi muslimeja; on äärimmäisen vastenmielistä, että ihmisen pitää elää ainutkertainen maanpäällinen elämä, yksitoikkoista huutoa hoilottaen, maassa madellen, ja pyllisten :-(