lauantai 19. maaliskuuta 2011

Talouslaskun kansallistuminen

Ulkoministeri Alexander Stubb opettaa, että historia tapahtuu pätkittäin; Meineillään oleva historia alkoi Stubbin mukaan vuodesta 1991, kun Neuvostoliitto romahti. Sitä edeltävä aika ei ilmeisesti millään tavoin vaikuttanut Suomen nykyiseen menestymiseen; Kaikki on Stubbbin mukaan maahanmuuton ansiota.
Ulkoministerin mukaan Suomen nykyinen kukoistus johtuu pitkälti kansainvälisyydestä ja avautumisesta, joka alkoi Neuvostoliiton romahdettua kaksikymmentä vuotta sitten.
- Vielä 1970-luvulla Suomi oli pakon sanelemana impivaaralalainen takapajula.
Lilluimme idän ja lännen välissä.
- Tänä päivänä olemme yksi maailman menestyneimmistä valtioista. Koko nuosu on perustunut kansainvälistymiseen, jota jotkut tahot haluavat nyt vähentää, Stubb kuvaili.

Yllä olevasta lainauksesta luemme, että Suomen menestyminen ei ministerin mukaan johdu millään tavoin suomalaisista, vaan kaikki hyvä on Suomeen tuotua.
Esimerkiksi suomalaislasten menestyminen PISAssa ei ole suomalaisten ansiota, vaan sekin on yksinomaan kansainvälistymisen syytä, kansainvälisyyden, joka Stubbin mukaan on maahanmuuttoa, koska hän valittaa, että nyt joku haluaa lopettaa maahanmuuton, eli kansainvälistymisen.
Suomalaisten hyvä menestyminen johtuu siis siitä, että tänne Suomeen on tuotettu valtavasti maahanmuuttajia, jotka vievät suomalaisten asunnot, työpaikat ja rahat.

Voisiko ulkoministeri Alexander Stubb selittää, miten kansainvälisyys vaikutti esimerkiksi sen, että olimme maailman paras velan maksaja.
Tai miten kansainvälisyys selittää sen, että suomalaiset ovat vähiten taikauskoisia?
Luuleeko Stubbi todella, että suomalaisten taikauskoisuus vähentyisi entisestään sillä, että tänne tuotetaan kehitysmaista äärimmäisen taikauskoisia ihmisiä, jotka jopa uskovat sellaistakin, että mies pääsee paratiisiin, kunhan hän vain silpoo naisen alapään pitää naisen yläpään katseilta piilossa?

Tai miten kansainvälisyys on tehnyt meidät suomalaiset maailman onnellisemmaksi kansakunnaksi.
Tai miksi suomalaiset nuoret ovat maailman fiksuimpia.
Olisi ihan kiva kuulla myös siitä, miten kansainvälistymisen (maahanmuuton lisääminen, suom. huom.) vaikuttaisi Suomen ruokahuoltoon, joka vielä nyt on maailman parasta! Suomella uusi ykköstila - ruoassa
Jne....
Tajuaako kukaan suomalaisuudesta ahdistunut, että kansainvälisyys ei selitä Suomen menestymisestä yhtään mitään. Me suomalaiset olemme itse saaneet aikaan Suomen menestymisen; teollinen maahanmuutto on ainoastaan vähentänyt Suomen menestymisen mahdollisuuksia.

Yllä oleva on totuus, koska jos Suomen paikalla olisi vaikkapa Somalia tai USA, niin aivan varmasti maailmasta puuttuisi Suomen kaltainen paremmuus. Yksikään muu maa ei ole ollut niin hyvä velan maksaja kuin Suomi on ollut, joten on täysin ymmärtämätöntä väittää, että sellainen paremmuus johtuisi Neuvostoliiton jälkeisestä kansainvälistymisestä, eli maahanmuutosta.

On täysin käsittämätöntä, miten Suomella voi nyt olla ministereitä, jotka eivät pysty muuta kuin valittamaan suomalaisuuttaan!


Me olimme maailman paras velanmaksaja jo Neuvostoliiton aikoihin ja paljon ennen sitäkin, koska me suomalaiset olemme jalostuneet Pohjolan oloihin; Täällä ei pärjää yksikään sellainen, joka on tänne tuotettu, vaan täällä pärjäävät vain sellaiset, joilla on suomalaiset geenit. Asia huomataan vaikkapa Aleksander Stubbista, joka kokee kaiken aikaa suomalaisuuden erittäin ahdistavana tekijänä, koska hän ei ymmärrä, mitä on olla suomalainen;

Suomalainen nostaa tämän maailman tasokkuutta; Me olemme paras kansakunta, kaikki muut ovat meidän alapuolella. Koska tämä on kansainvälisesti hyväksytty totuus, niin silloin on todellakin typerää väittää, että kansainvälistyminen nostaisi Suomen tasoa; Päin vastoin, kansainvälistyminen laskee Suomea ja alentaa merkittävästi meidän menestymisen mahdollisuuksia juuri siksi, että muualta tänne ei saada tarpeeksi hyviä ihmisiä, jotka olisivat olemukseltaan suomalaisia.

Blogi: Suomalaisuus, Maailman paras uskonto

A. Stubb kokee ahdistusta; Häntä ahdistaa syvästi, jos joku on eri mieltä hänen kanssaan: Iltalehti: Stubb: Maahanmuuttokeskustelun ilmapiiri ahdistava

Kun tutkitaan maailman diktaattoreita, niin heistä huomataan, miten ahdistuneita he ovat, jos asiat eivät mene juuri niin kuin he tahtovat. Onko Stubb diktaattoreiden sukua, vai miksi häntä ahdistaa erilaiset mielipiteet?

Ainakin minä katson, että Suomen menestyminen johtuu yksinomaan siitä, että Suomessa on sallittu erilaiset mielipiteet; Suomi on kansallisvaltiona noussut koko olemassaolonsa ajan; Suomen nousu ei alkanut jostakin Neuvostoliiton romahduksesta, vaan se alkoi tuhansia vuosia sitten, kun tänne tulivat ensimmäiset ihmiset, ja kun muualla ihmisten suut tukittiin uskonnollisella hölynpölyllä. Tänne Pohjolaan valikoitui maailmamme parhaimmat geenit; jos tänne tullut ihminen ei täällä pärjännyt, niin luonto karsi sellaisen pois geenipoolista; Suomalaiset geenit alkoivat jalostua tuhansia vuosia ennen kuin oli esitetty ensimmäistäkään kokoomuslaista ajatusta.

Kovissa oloissa ihmisten sallittiin puhua, koska huomattiin,että vain siten ryhmä sai eloonjäämisen kannalta ratkaisevan tiedon; Jos Pohjolassa olisi pitänyt luottaa yhden ihmisen puheisiin, niin sellainen ryhmä olisi menehtynyt viimeistä jäsentään myöten.
On hyvin ironista, että kun ensin esi-isämme saivat aikaan nykyisen kaltaisen Suomen, niin nyt siinä kasvaa pullamössösukupolvi ahdistusta potevine ministereineen, joka vaatii ajattelun yhdenmukaisuutta, joka tulee tuhoamaan Suomen takaisin kivikauteen, missä uudestaan aletaan arvostaa erilaisia mielipiteitä, koska yhteisö ei vain menesty, jos sen johtajana on joku suomalaisuudesta ahdistunut ministeri, joka ei tajua historiasta hevon paskaa.

On tietysti jossakin mielessä ymmärrettävää, että belgialaislasten isänä Stubb kuvittelee maahanmuuton olleen suurin syy Suomen menestykseen, mutta kun katsotaan suomalaista väestöä, niin huomataan, että Stubbin esittämänä nollavuotena (Neuvostoliiton hajoamisen vuonna) täällä oli kovin vähän maahanmuuttajia, ja ne vähätkin olivat tulleet tänne työtä tekemään.

Mutta, Stubbi vaatii, että tänne pitäisi ottaa ihmisiä pelkästään siksi, että he ovat ihmisiä; ikään kuin pelkkä ihmisyys oli arvo sinänsä, jopa kokoomuslainen arvo. Stubbi ahdistuu kovasti, jos joku esittää mielipiteen, että maahanmuuttoa ei pitäisi enää suosia, koska tänne tulisi muutenkin väkeä, kuten on tänne on pikku hiljaa tullut ammoisista ajoista asti; Miksi meidän pitäisi vaatia maahanmuuttoa, koska todistetusti Suomi on valtiona nuossut jatkuvasti ilman maahanmuuttoa.

Suomen nousu menestykseen on ollut nopeampaa kuin Suomen väkiluvun kasvu
Väkiluvun kasvattaminen ei saa aikaan nousua yksinkertaisesti siksi, koska väkiluvun kasvu ei ole millään tavalla verrannollinen kansakunnan hyvinvoinnin lisääntymiseen ja menestyksen kasvuun. Suomalainen hyvinvointi on riippumaton väestön kasvun vauhdista.

Kiinan väkiluku oli reippaasti yli miljardin ennen kuin Kiinan menestys alkoi kasvaa. Sen jälkeen Kiina on tehnyt valtavasti työtä saadakseen väkilukunsa rajoitettua, mutta kuten huomataan, niin Kiinan väkiluku on ylittänyt sen rajan, jolloin se vielä olisi ollut hallitavissa.

Katsomme mitä valtiota tahansa, niin kansan väkiluku verrattuna kansan menestykseen ei ole missään suhteessa; USA ei menesty Suomea paremmin, vaikka sillä on 60 kertaa enemmän asukkaita. Egypti on Suomea paljon jäljessä verrataan maita millä tahansa mittarilla, vaikka Egyptin väkiluku kasvaa miljoonalla 11 kuukauden välein. Päin vastoin; Egyptin väkiluvun kasvu kuluttaa kaiken sen hyödyn, jota Egyptin työikäiset maalle tuottavat, ja silti suuri osa kansasta elää kurjuudussa ja kärsi varmasti suuremmasta ahdistuksesta, mitä Stubbi.

Vitsi on juuri siinä, että Stubb elää menneisyydessä, eikä Stubb edes yritä tajuta sitä totuutta, että jatkuva kasvu on aikansa elänyt oppi, joka on johtanut ihmiskunnan ennennäkemättömiin vaikeuksiin; Vain pienen pieni osa ihmiskunnasta elää vailla ahdistusta, kun taasen enemmistö ihmiskunnasta kärsii kaiken aikaa yhä enemmän ja enemmän.

Väestöräjähdys on Stubille ilmeisesti täysin utooppinen ajatus; Stubb katsoo, että hänellä on oikeus vaatia maaimaan lisää ihmisiä, koska rikkaat tarvitsevat lisää halpatyövoimaa, ja koska mikään määrä ihmisiä ei ole koskaan liikaa, koska rikkaat tarvitsevat jatkuvasti lisää köyhyyttä

Sivistys: Talouslaskun yhteiskunta nojaa sivistykseen
Elonkehä: Talouslasku on jo tapahtumassa
Uusi Suomi: ”Emme enää tunnista maapalloa vuonna 2050”

Youtube; The Age of Stupid - trailer:

Ei kommentteja: