perjantai 18. maaliskuuta 2011

Ulkoministerin outo nationalismi

Suomen ulkoministerillä on belgialaiset lapset?
Ja Stubbi on jopa iloinen siitä;
"Lapseni ovat belgialaisia."


Ihmettelen suuresti, Stubbin puheita: HS 19.3. 2010: Stubb puolustaa maahanmuuttoa ja monikulttuurisuutta: "Maahanmuuttokriittinen näkökulma, se ääripää, dominoi keskustelua. Keskustelu on liian yksipuolista. Siinä haiskahtaa rasismi, siinä haiskahtaa nationalismi, populismi ja ksenofobia (muukalaisviha). Se on hyvin vastenmielistä", Stubb sanoo.

Siis että lasten nimittäminen belgialaisiksi ei ole nationalismia, mutta jos Stubbin lapset olisivat suomalaisia, niin Stubb ei voisi sitä tunnustaa, koska se olisi nationalismia? Vai mitä oikein Stubb hölöttää?
Ymmärtääkö Stubb ollenkaan, miten kärjistyneet etnisten ryhmien välit Belgiassa ovat? Alex Stubb! Et ole tainnut juurikaan seurata aikaasi, koska Belgiassa on nykyisin suurempi tietoisuus maahanmuuttajien tuomista ongelmista kuin mitä luulet näkeväsi Suomessa; Suomi on vielä vuosia jäljessä Belgiaa, mitä tulee maahanmuuton tuomiin vaikeuksiin.

Belgia on jakautunut neljään identiteettialueeseen;
Brysseliin, Flanderiin ja Valloniaan sekä islamiin.

Valitettavasti Alex Stubb ei ilmoittanut, mikä on hänen lapsiensa belgialainen identiteetti; haluavatko he olla brysseliläisiä, vai flandereita, vai valloonialaisia tai peräti muslimeja:


Vai onko Stubbin lapset muuttaneet jo valkoisten alueelle; onko Stubb perheineen koskaan asunut muualla kuin rikkaiden vartioiduilla asuinalueilla?
Tässä alla on kuva Brysselin alueesta, mihin on merkitty muslimien asuinalueet. Kuvasta on varmaan apua heille, joita ei kiinnosta islamilainen kulttuuri Euroopassa:
Associations musulmanes et culturelles à Bruxelles

Seuraavasta linkistä löytyy sitten tietoa no-go-zones-alueista Brysselistä. Niille alueille Stubbin belgialiaisten lasten tuskin kannattaa muuttaa, jos he ovat uskonnoltaan jotakin muuta kuin muslimeja, tai jos he eivät ole heteronormatiivisesti käyttäytyviä:
Gates of Vienna: No-Go Zones in Brussels

Bare naked islam: EUROPE: ‘NO-GO’ ZONE Muslim Areas: Coming soon to a neighborhood near you
Youtube: Radical Muslims In Belgium (Scary)
Youtube: Brussels war zone
Islam in Europe: Brussels: The visibility of Islam

Miten on Alexander Stubb? Oletko sitä mieltä, että ihmisen kuuluu olla juureton? Mutta jos kuitenkin olisi juuret, niin ainakaan ei sitten saa olla suomalainen juuriltaan?
Oletko ihan varma, että sinä, Alex Stubb, et kärsi Suomifobiasta? Täältä katsoen näyttää aika lailla siltä, että olet kuullut yhden kerran liikaa sanan monikulttuurinen, jolloin se sana on jäänyt kiertämään päätäsi. Monikulttuurisuutesi näyttää olevan melkolailla yksipuolista.
Suosittelen, että muutat sinne, missä on sinun mielesikin, niin pääset rauhaan itsesi kanssa.

Blogit.uusisuomi: Alexander Stubbin ahdistavan fantastiset puheet

Ei kommentteja: