perjantai 15. huhtikuuta 2011

KELAa saa huijata

KELAssa huomattiin, että sen rahatilanne on kovin surkea. Parantaakseen surkeata rahatilannettaan, KELAn pääjohtaja Hyssälä päätti, että KELAlla ei ole enää varaa antaa muutamaa vilttiä satavuotissyntymäpäivää viettäville lahjaksi, jotka ovat vuosikymmenien ajan maksaneet veroa Suomeen.
Suomessa on satavuotissynttäreitä vain muutama vuosittain, mutta:

Iltalehti: Talouselämä: Satavuotiaita liikaa - Kela ei enää lahjoita villapeittoja

Säästöä se on muutama eurokin, tuumii Liisa Hyssälä, ja vetää nimensä alle siihen paperiin, jolla maksettiin satoja eurojen per kpl maksaneet piraattitorkkupeitot kansanedustajille.

KELAlla ei myös ole mitään likviditeettiongelmia silloinkaan, kun se maksaa petollisille ulkomaalaisille kymmeniä tuhansia. Yhden virolaisen juristin jäätyä kiinni petoksesta, Liisa Hysälä tuumii vaan, että ei tuollaisia 62000 euron pikkusummia voi vaatia takaisin virolaiselta pettäjältä, koska sehän olisi rasismia. Voi luoja; Auta kaikkia niitä, joiden oikeusasioita tuo kyseinen naikkonen ajaa.
YLE: Huijattu Kela ei vaadi rahojaan takaisin Virosta

Tässä samantapainen huijaus, jonka KELA kuittasi hymyllä ja lähettämällä karhukirjeitä suomalaisille, joille KELA oli oman möhlintänsä takia maksanut muutaman euron liikaa:
Sotkamo-lehti: Netti-lehden lukijoiden pyynnöstä: Toisinajateltu 4.12.2009 Pakoloiset

Olen edelleen sitä mieltä, että kaikki naiset ja rikkaat pitää kiireesti saada pois julkisesta hallinnosta. He eivät pysty tekemään mitään järkevästi, vaanpa vain pillittävät, jos joku ulkomaan elävä hieman vääntää satua...

Iltalehti: Pikkutyttö kuoli - kaupunki vaatii rahaa
YLE: Lieksan kaupunki selvitti, mitä pakolaisista saa kertoa

Ei kommentteja: