perjantai 22. heinäkuuta 2011

Peniksen pituuden suhde Pispalaan

Mediassa ilkamoidaan eräästä tutkimuksesta, missä verrattiin peniksen kokoa kansantalouteen. Ja huomattiin, miten niiden tilastolliset käppyrät vastaavat toisiaan. Monet uskovat, että peniksestä ei voi eikä saa tehdä vertailevaa tiedettä muualla kuin saunan lauteilla ja sielläkin sivusilmällä, joten julistettiinpa kyseinen tutkimus huuhaaksi?
Aamulehti 22.7. 2011: IS: Peniksen koko yhteydessä kansantalouteen - tulos yllättävä
Iltalehti 21.7. 2011: Suomalaistutkimus: Peniksen koko vaikuttaa talouskasvuun

Minun mielestä asia on juuri noin; mitä pidempi penis sitä enemmän mies leikkii sillä ja ylpeilee muiden miesten seurassa, jolloin mieheltä ei jää energiaa kodin tai yhteiskunnan rakenteiden kehittämiseen, puhumattakaan niiden rakentamisesta. Ei ole sattumaa, että täältä pienipenisten ja kireäpilluisten maasta joudutaan viemään jopa vessat sinne, missä miesten päivät kuluvat peniksellä leikkimiseen ja pillujen laajentamisessa.

Pitkäpeniksiset eivät kerkeä peniksensä ihailulta edes tyhjentämään ja huoltamaan suomalaisten rakentamia vessoja, vaan täältä pidää viedä verovaroilla kireäpilluisia ämmiä sekin asia hoitamaan. Tämä ensinnä.

Toiseksi me huomataan luonnosta, miten eläimen energiatasapaino kehon ulokkeiden ja kehon käytön välillä muodostuu; jos jokin lintu käyttää paljon energiaa komeiden ja suurien sulkien muodostamiseen, niin silloin sillä ei riitä energiaa kovin paljoa muuhun kuin sulillaan riiusteluun.
Sama pätee myös pitkän kullin kasvattaneisiin ihmisiin, joilla ei ole halua eikä aikaa kullilla leikkelystään kehittyä sivystyneisyydessä, jolloin syntyy pakkotoimintoja komealla peniksellä sexsailua, ja joka leikki esitetään lopulta pyhänä perinteenä, josta luopuminen saisi aikaan jatkuvuudettomuuden.
Mitä enemmän miehet ovat keskittyneet pitkällä kullillaan seksailuun sitä vähemmän heitä kiinnostaa lyhytkulliset tai kullittomat lapset, josta seuraa se, että pitkäkulliset saavat paritteluoikeuden, joka jalostaa pitkäkullisuutta entisestään.

Koko luomakunta todistaa, että mitä enemmän jokin yksilö käyttää energiaansa toissijaisten sukupuolisten ominaisuuksien rakentamiseen sitä varmemmin se toimii elämellisesti.


TEORIA POHJOISEN RODUN SYNNYSTÄ

Lavanin niemimaa, 31 tuhatta ja viisisataa kolmekymmentäkaksi vuotta sitten. Siellä rellesti muuan pitkäkullinen ryhmä rämä, joka joutui tuon tuosta erimielisyyksiin heimonsa kanssa. Molemmilla osapuolilla oli komeat kullit, joita kannatteli vyötäisille sidottu penispussukka, joten siksi riita oli julma ja lopputulos karmea; Ryhmä rämä ajettiin heimonsa luota pois.

Lavanin niemimaalta pääsi lähtemään vain pohjoiseen päin. Pitkäkullinen ryhmä rämä oli niin näreissään karkotuksesta, että päätti kostaa tämän kertaisen karkotuksen lähtemällä niin pohjoiseen, että. Ryhmä rämä oli ennenkin karkotettu, mutta molemmat osapuolet olivat lepyttyään sopineet riitansa.
Tämä riita oli kuitenkin verisin kaikista, koska se koski kullien pituutta, jolloin huomattiin, että ryhmä rämällä oli kullit komeimmat koko Lavanin niemimaalla. Sekös kismitti heimon vanhinten neuvostoa suuresti, koska heimolla pyhä sääntö oli, että suurikulliset hallitkoot. Syntyi suuri taistelu valta-asemasta, jonka ryhmä rämä hävisi, koska heimon vanhimmat saivat muut kyläläiset uskomaan valheita rämäpäisistä nuorukaisista, joiden kullipussukat roikkuivat polviin saakka. Vanhimmat väittivät kyläläisille, että rämäpäiset olivat mukamas pidentäneet kullipussukoitaan kivillä.

Nyt ryhmä rämä talsi suutuspäissään pohjosiin ja lupasi, että nyt katsotaan homma loppuun. Enää ette meitä tule näkemään, vaikka sudet teitä raatelisivat, rämäpäiset huusivat lähteissään taaksensa.
Päivät kuluivat ja rämäpäiset vain jatkoivat talsimistaan välillä syöden riistaa täynnään olevien metsien antimia. Eteen tuli jokin suuri vesialue, rannaton aava vasemmalla puolen. Pitkäkulliset miehet kulkivat sen veden oikeaa reunaa yhä vaan pohjoisemmaksi.

Lopulta aava vesistö jäi taakse, mutta miehet vaan jatkoivat kulkuaan pohjoiseen. Tässä vaiheessa miesten kauna heimoaan kohtaan oli jo sulanut, mutta tilalle oli tullut jokin muu, joka pakotti miehiä yhä kauemmaksi synnyinalueestaan, kauniilta ja lämpöiseltä Lavanin niemimaaltaan, joka pursusi mettä, mannaa ja hedelmiä.

Huomaamattaan miehet olivat suuren aavan vesistön jälkeen kääntyneet hieman länteen päin. Lopulta miehet saapuivat suuren Joen Mutkaan. Sinne he jäivät lepäämään, koska suuret penispussukat olivat hiertäneet rakkuloita miesten reisiin. Päivät kuluivat. Miehet söivät itsensä kylläisiksi Joen Mutkan leiripaikalla. Kaukana taivaan rannassa miehet näkivät jonkin valtaisan valkoisen muurin, joka ylti idästä länteen.

Sitten tapahtui jotakin kummallista; miehet huomasivat, miten päivät olivat lyhentyneet ja ilma oli selvästi viileämpi. Ja penikset olivat lyhentyneet kanssa päivien! Miehet joutuivat lyhentämään penispussukkansa, joka ihmetytti suuresti miehiä. Siitä hermostuneena miehet päättivät kiireesti lähteä eteen päin.

Joki oli esteenä länteen päin menolla ja sen vesi oli kalsean kylmää ja joki oli järkyttävän leveä. Mutta kaunaisuuden poistanut uusi ponnekkuus sai miehet sisukkaasti astumaan veteen. He ylittivät joen uimalla koiraa:
Lyhytkullisuus oli houkutellut muuan suden heidän luokseen ihmettelemään, mikä oli homman nimi. Suden leikkisyys oli uusin ihmetyksen aihe miehille, joka kaiken muun hyvän lisäksi tämän tuosta juoksi innoissaan veteen ja ui siellä. Miehetkin halusivat oppia pysymään veden pinnalla, joten he seurasivat, miten kesy susi ui. Vesi oli miehille niin uusi elementti, että he huusivat puoliksi innoissaan puoliksi shokissa veden kylmyydestä veteen pulsksahtaessaan: "koi raa, joka lavanin niemimaan kielessä tarkoitti, että hyi hittoa".
Seurattuaan sitä huutoa aikansa susi luuli sen tarkoittavan itseään ja aina koiraa-huudon kuullessaan susi tuli häntä heiluen miesten luo. Niin ihminen sai sudesta ystävän itselleen, joka oli nimeltään Koira, eli Hittolainen.

Vastarannalle päästyään miehet suorastaan kauhistuivat, koska heidän peniksensä oli jostain kumman syystä lyhentynyt lähes olemattomiin. Lähes kauhuissaan miehet lähtivät jatkamaan kulkuaan pystymättä enää ajattelemaan haaraväliään ja siellä kylmyyttä pakoon painunutta penistään.
Mitä lähemmäksi he tulivat sitä valkoista muuria sitä pienemmäksi heidän peniksensä kävi. Mutta nyt miehet olivat huomanneet, että he eivät enää saaneet rakkuloita penismussukastaan, joka lyhyenläntänä ei enää hiertänyt reisissä eikä pomppinut polvilumpion päällä.

Tämä huomio sai miehet hyvälle tuulelle. Nyt penikseltään lyhemmät miehet pystyivät keskittymään paremmin ympäristöön ja tekemään siitä huomioita. He huomasivat, että se valkoinen muuri olikin tavallaan vettä, koska kun he ottivat siitä palasia käsinsä, niin se suli vedeksi. Sellaista ihmeellistä ainetta he eivät olleet koskaan ennen nähneet. Ja vaikka olisivatkin nähneet, niin he eivät olleet huomanneet sellaista johtuen siitä, kaikki huomio oli aiemmin kiinnittynyt peniksen pituuteen ja sillä leikkimiseen.

Kaikista uusista huomioista innoissaan miehet jatkoivat kulkuaan korkean jäämuurin reunaa seuraten länteen päin. Lopulta he saapuivat paikkaan, missä jäätiköstä tuleva suuri virta oli kasannut mahtavan hiekkaharjanteen. Siellä oli valtavasti pyitä puiden oksat täynnään. Miehet saivat pyitä niin helposti käsillään kiinni, että heillä ei enää ollut tarvis lähteä jatkamaan kulkuaan. He päättivät jäädä asumaan sille harjanteelle. Pyiden niskojen niksauttaminen antoi heille idean harjun nimeksi: Pyyniksi, joka muuntui Pyynikiksi vasta sata ja kuusikymmentä kaksi vuotta sitten, kun pyyt loppuivat.

Ja niin tänäkin päivänä Pyynikillä kasvaa pienikullisia miehiä, joilla riittää aikaa muuhunkin kuin kullilla leikkimiseen. Pyynikin miehet esimerkiksi huomasivat, että he voivat pidentää penistään tilapäisesti lämmittämällä sitä höyryssä, jolloin pienikullisuus johti miehen keksimään höyryhuoneen ja antamaan sille nimeksi sauna. Tällainen keksintö olisi ollut mahdotonta tehdä siellä Lavanin niemimaalla, missä olo oli kuin saunassa.

Pyynikin alarinteillä poikalapset viskovat vieläkin kiviä muistona siltä Lavanin niemimaan muinaiselta ajalta, jolloin he pidensivät kivillään penispussukoitaan.
Pis Pala, oli sen penispussukan nimi, jonka miehet joutuivat hylkäämään sen jälkeen, kun kylmyys oli kutistanut peniksen lähes olemattomiin, ja saanut aikaan Pyynikin Ihmisen, huomaavaisen miehen, jonka ansioksi luetaan tänä päivänä muutakin kuin peniksellä leikkiminen.

Pyynikki oli Lavanin miesten saapumisen aikaan sata ja kaksikymmentä kaksi metriä korkeampi, mutta kun miehille kehittyi kivien heittelyn perinne, niin Pyynikki alentui sitä mukaan kun Pis Palan, penispussukan muistokiviä heiteltiin Pyynikin rinteiltä.

Sen pituinen se.

1 kommentti:

Minna kirjoitti...

Kati oot ihana, nauroin aika paljon. XD siis ihan vähättelemättä kirjoitustas.