perjantai 16. syyskuuta 2011

Poliitikkojen tekopyhyys

Soini opetti Suomen kansalle uudestaan sen totuuden, että poliitikot eivät saa pohtia erilaisia skenaarioita. Politiikan kuuluu olla vaihtoehdotonta, joten jokaisen poliitikoksi pyrkivän on etukäteen opeteltava puhumaan vain yhtä totuutta. Suomessa se tarkoittaa sitä, että poliittisten päätösten seuraukset ovat aina hyviä, eikä yksikään poliitikko saa ajatella, että politiikasta voiSI seurata myös jotakin aivan hirvittävää....

Sitä en vaan käsitä, että miksi sitten ulkomaiden poliitikoilla on lupa puhua erilaisista vaihtoehdoista? Viimeksi Puolan johto julisti, että Eurooppaan tulee sotia, jos poliitikot eivät suostu syytämään veronmaksajien työllä tehtyä rahaa pankeille -- loisvaltioiden auttamisen nimissä. Kun asiaa tarkastellaan valtioiden ulkopuolelta käsin, niin havaitaan heti eräs mielenkiintoinen ilmiö; Jokaisella valtioilla on täysin oma, yksilöllinen poliittinen korrektius.

Esim Suomessa ei saa sekaantua Kreikan sisäisiin asioihin muuten kuin esittämällä, että Kreikka pitää laittaa velkajärjestelyyn, joka on nimenomaan Timo Soinin lempiaihe. Kun Sinä Timo Soini olet niin pirun viisas, niin kerropa nyt, miten kreikkalaiset suhtautuvat siihen, että heidät laitetaan konkurssiin? Onko ihan satavarma, että kreikkalaiset eivät suutu siitä, että vaadit Kreikkaa konkurssiin.

Timo Soini! Kotiläksynä voisit pohtia, mitä eroa on sotilasjuntan mahdollisuudella ja sinun esittämällä vaihtoehdottomalla Kreikan konkursilla. Sillä juuri sinä olet esittänyt Kreikan konkurssia imperatiivina, kun taasen jotkut muut ovat esittäneet erilaisia vaihtoehtoja.

USA:lla on aina ollut oikeus tukea mitä tahansa sotilasjunttaa, jos se jotenkin auttaa USA:n taloutta. Mutta se onkin USA:lle ominaista poliittista korrektiutta; Mutta Suomi ei saa vaatia Kreikkaan sotilasjunttaa, vaikka se selvästi auttaisi Suomea taloudellisesti, koska täällä on vallalla hieman erilaisempi poliittinen korrektius, jota hoetaan himpun verran erilaisilla sanoilla. Suomessa sotilasjuntta-sana on korvattu konkurssi-sanalla. Soini arvostaa suuresti mellakkapoliisia ja vesitykkejä, mutta näkee painajaisia sotilaista ja rynnäkkökivääreistä Kreikan kadiuilla.

Libyaan ehkä olisi voinut lähettää muutaman Hornetin, mutta vain isi-muodossa, eli sellaisen asian pohtiminen on hiinä ja hiinä, ettei se aiheuta Soinille painajaista ja saa häntä kutsumaan eduskuntaryhmää koolle vaatimaan yksimielistä tuomiota jollekin onnettomalle tunarille. Hei Soini!

Tiedätkö, mitä ihmisen silmille tapahtuu, kun niihin osuu mellakkapoliisin vesisuihku? Sellaista ei medioissa puhuta (koska ihmiset ovat itse syyllisiä, mitäs menivät osoittamaan mieltään, joten sellaiset eivät saa ääntään kuuluviin), mutta kerronpa, että vesisuihku lennättää silmät ulos päästä.
Koska Sinä, Timo Soini niin rakastat puuttua Kreikan sisäisiin asioihin vaatimalla kreikkalaisia konkurssiin, niin otatko vastuun myös kaikista niistä ihmisistä, jotka sen seurauksena menettävät näkönsä, palavat autoihinsa, kuolevat kaduille... Ainin, mutta sehän on täysin hyväksyttyä, koska sen tekevät mellakkapoliisit yhdessä roistojoukkojen kanssa, eikä suinkaan sotilaat, jotka surmaisivat vain syyllisiä, kuten ahneet poliitikot ja roskajoukot.

Se oli Timo Soinille lottovoitto, että Hän sattui syntymään Suomeen, koska muualla hän olisi joutunut puhumaan poliittisesti korrektia liturgiaansa hieman laveammin, johon olisi kuulunut myös sen pohtiminen, voisiko sotilasjuntta olla myös yksi seuraus poliitikkojen typeryydesta ja omanedun tavoittelusta.

On se vaan kivaa, että Soinilla ja muilla poliitikoilla menee Suomessa niin hyvin, että heille ei edes tuu mieleen, että Suomeenkin voisi tulla sotilasjuntta laittamaan ahneet poliitikot kuriin ja järjstykseen. Ainiin.
Mutta siksi juuri poliitikot ajavat Suomen armeijaa alas, jotta vältytään sotilasjuntalta, jotta poliitikot voivat vast'edeskin hoitaa ensinnä vain omia etuisuuksiaan, jotka sujuvat sitä paremmin mitä tottelevaisempia rivipoliitikot ovat mahtipontisille puoluepampuille.

Lisäys: Suomen armeijaa ollaa lakkauttamassa samaan aikaan,
kun poliitikot tilailevat lisää vesitykkejä...
Mitähän siitäkin voisi ajatella:
Uusi Suomi, puheenvuoro 20.9. 2011:

Ei kommentteja: