tiistai 27. syyskuuta 2011

Putinismia havaittavissa

Mistä korruption kasvu havaitaan? Suomi on pärjännyt korruptiovertailuissa tähän saakka varsin hyvin. Johtuu siitä, että muissa maissa korruptio on varsin näkyvää, kun taasen Suomssa korruptio on kätketty lakeihin ja valtiovallan tarjoamiin hokemuksiin, joita valtio kaikessa kolmiyhteydessään hoitaa mallikkaasti yhdessä valtamedian kanssa.

Viimeisin valtion kansalaisille julistama muotikäsite on vihapuhe. Sana "vihapuhe" on jo yksinään monta sataa sivua käsittävä virtuaalinen yleisohje poliitikoille, virkamiehille, tuomareille ja ministereille, medialle ja mokuttajayhdistyksille.

Kuten ennenkin, niin nytkin toisiaan pimeydessä halaavat kolme valtiovaltaa pystyivät luomaan käsitteen, jonka hokijoiden tiedettiin rakentavan sen käsitteeen ympärille ihan itse asetustyyppisen ohjeen, miten kunnon kansalaisen tulee vihapuhe-sanaan suhtautua; Vihapuhe-sanan esityksistä tehtiin suomalaisille lakikirjaan kirjoittamaton laki, jonka rikkojia rangaistaan ankarammin kuin todellisia rikollisia.

Vihapuhe-sanan sisäistäneet ovatkin ihan oma-aloitteisesti pystyneet luomaan todisteita vihapuheesta. Viimeisin todiste vihapuheesta saatiin, kun sisäministeriö virkamiehineen julisti virallisen FaceBook-kyselyn perusteella, että perussuomalaisten puolueen jäsenet kannattavat väkivaltaa.
Kukaan vihapuhe-ohjeistuksen saanut ei kuitenkaan huomannut tässä FB-Kaustissa mitään kummallista. Asia on sama, jos kysyttäisiin Putin-nuorilta, että estääkö Putin opposition toimintaa. Ei toki. Miten se olisi mahdollista, sanoisi jokainen, joka uskoo, ettei Putin voi olla väärässä.

Nyt Suomessa vallitsee sama tilanne miten Venäjällä pienen pieni blokki hallitsee media-ilmapiiriä ja yleistä mielipidettä sekä lakeja luomalla että mediaa valikoiden käyttämällä. Suomen valtiovalta kokonaisuudessaan (lainsäädäntä-, toimeenpano- ja tuomiovalta kaikkine virkamiehineen ja presidentteineen) käy likaista sotaa yhtä kansanosaa vastaan, joka vielä haluaisi pitää Suomessa yllä niitä perinteisiä arvoja, joilla tämä maa on rakennettu.

Viimeksi eilen YLE:n toimittaja puhkuu vihapuhetta Pohjoismaiden neuvoston sivuilla, miten Suomessa jokin on muuttunut. Se jokin on mokuttajien asenne, joka on vain koventunut koventumistaan suomalaisia arvoja kohtaan; Mokuttajat ovat siirtyneet julkisuomalaisettomaan tilaan; nyt he julistavat arvoiksi vain sellaisia epäarvoja, joita maahanmuuttajat tänne tuovat halutessaan ilmaisen elämän.
Mokuttajat ovat ihan ihmeissään siitä, että vielä on suomalaisia, jotka haluavat olla suomalaisia eikä monikulttuurisia. Ja sitä asiantilaa mokuttajat siis pitävät sen todisteena, että Suomessa jokin on muuttunut, kun he itse ovat luopuneet suomalaisuudesta.
Tässä on tullut todeksi se vanha sanonta:
Jos haluat muuttaa maailman, muuta oma asenteesi,
-- jolloin huomaat maailmankin muuttuneen.
Mokuttajat ovat onnistuneet muuttamaan maailman;
muuttamalla oman asenteensa suomalaisuudelle vihamieliseksi

Se jokin, joka on muuttunut, on vain niiden korvien välissä, jotka ovat kehittäneet vihapuhe-sanasta itselleen lainkaltaisen, kaikkialla mukana kulkevan virtuaalioppaan, miten ihmisen on itse joka päivä nähtävä Suomessa vihaa:
Maailmassa on edelleen väestöräjähdys käynnissä, vaikka Suomi täytettäisiin.
Maailman uskonnot eivät muuttuneet suvaitsevaiksi,
vaikka niiden arvostelusta on tullut vihapuhetta.
Me velkaannumme siitä huolimatta, että mokuttajilla on varaa hyysäyskulttuuriin.
Poliittinen systeemi on edelleen mätä, vaikka annettaisiinkin lisää ja velat anteeksi:
Italian poliitikkojen ökyedut vaaraksi demokratialle

Vihan näkemisestä on tullut mokuttajille pakkomielle. Ja jos mokuttaja ei näe vihaa, niin hänellä on pyhä velvollisuus tulkita perussuomalaisten jokainen sana vihapuheeksi.
Ei ole vaikeaa arvella, miten yleistä vihapuhettaminen on; sitä harrastavat kaikki, jotka vaativat Suomeen  lisää ihmisiä, ja joiden mielestä maailmassa ei ole mitään väestöongelmia, eikä muitakaan ongelmia vihapuhetta lukuunottamatta.

Vihan luomisessa mokuttajat ovatkin jo niin eteviä, että kohta Putin tulee Suomeen opintomatkalle; Putinia varmaan alkaa pian kiinnostamaan, miten kummassa Suomesta on saatu näin lyhyessä aikaan niin totalitaarinen valtio, missä ei saa puhua mitään muuta kuin yhtä virallista totuutta, jota ei ole tarvis kirjoittaa edes lakikirjaan, koska mokuttajille riitttää, että heitä ruokitaan puolen vuoden välein heittämällä heille yksittäisiä vihasanoja, kuten sioille jätteitä.

On mielenkiintoista, miten valtiovallan ei tarvitse edes luoda lainsäädäntää ohjatakseen laumasieluja; riittää, että valtiovalta julistaa valtamedioissa, miten kansalaisten  on omaksuttava tiettyjä merkityksiä sanoille. Esimerkiksi valtiovalta julisti, että vain perussuomalaiset uhkuvat vihaa ja väkivaltaa; Vihapuheelle saatiinkin merkityssisällöksi se, että yksinomaan kaikki ne, jotka kannattavat suomalaisia arvoja, ovat vihaisia; kun mokuttaja ajattelee vihapuhetta, niin se on vain vihapuhettajan oma etusormi, jolla osoitetaan perussuomalaisiin, -- ja loputkin sormet osoittavat osoittajaa.

Valtiovallan edustajien mukaan se on ihan laillista ja suotavaa, että valtiovalta ei itse pidä suomalaisuudesta, koska tuhatsivuisen vihapuhe-käsitteen mukaan suomalaisuudesta tykkäävät ovat valtiovallan mukaan väkivaltaisia ja vihaavat Suomen luovuttamista kansainvälisille järjestöille.

Tuollainen tosiasioiden väärentämiseen nojaava lainsäädäntä tuleekin hyvin halvaksi valtiolle. Tai no; onhan se kyllä aika kallis systeemi, kun meillä on kaksinkertainen lakia säätävä valtio; Valtio, joka toimii virastoissa ja valtio, joka toimii medioissa. Ja molemmissa valtio toimii rötöstellen ja valehdellen ja vääristellen.

Arvojohtajuudesta on tullut arvottomuutta; Korruption kasvu on kääntäen verrannollinen mielipiteen vapauden kanssa; Korruptio kasvaa sitä suuremmaksi mitä pienempi tila mielipiteen vapaudella on. Vihapuhettamisella yksittäisetkin mokuttajat voivat rosvota verovaroista jopa miljoonia, koska jo vihapuheen vahtiminenkin vaatii valtavasti verorahoja; ei kukaan mokuttaja nyt ilmaiseksi ala persuja syyttämään väkivaltaisuudesta ja vihaisiksi; Mokuttamiselle on syynsä, ja se syy on raha ja sen puute; mokuttamiselta loppuisi raha hyvin pian, jos mokuttajat eivät kaiken aikaa pyrkisi luomaan uudenlaisia vihaamiskäsitteitä itselleen.

Vihapuheen nimissä poliitikoiden ei tarvitse miettiä hallinnosta säästökohteita, koska nyt he voivat leikata kaikilta niiltä, joiden vielä katsotaan olevan suomalaisia. Vihapuhettaminen on hyvä tyyny niille, joita muutoin  joutuisivat tinkimään ahneudestaan.

Vihapuhetta löytäneitä ei irtisanota: Jos pelkäät työpaikkasi puolesta, ala syyttämään suomalaisia vihapuheesta, niin olet turvannut suojatyöpaikkasi ainakin joksikin aikaa.

Ei kommentteja: