torstai 15. syyskuuta 2011

Soini tuhoaa demokratian

Perussuomalaisia hallitsee yhden miehen sotilasjuntta, joka ei salli perussuomalaisten kansanedustajille minkäänlaista ajattelun vapautta.

Soini leikkii johtajaa; Naureskelee ja sutjauttelee ulos päin,
mutta käyttäytyy sotilasdiktaattorin tavoin omiaan kohtaan.
Timo Soinin naamasta paistaa vahingonilo -- silloin, kun hän
näkee muiden kompuroivan, mutta kun hän luulee omiensa
kompastelevan, niin hän oman uskontonsa vastaisesti ampuu
omiaan julkisesti.

Monet poliitikot ympäri Eurooppaa ovat sanoneet samansuuntaisesti, mitä nyt Jussi Halla-aho kirjoitti Kreikasta, demokratiasta ja kansakunnan säilymisestä. Ja varmasti tuhannet ja tuhannet tavalliset ihmiset ovat  ajatelleet ja puhuneet sotilasjuntasta Kreikan valtion pelastajana.
CIA Warns Of A Greek Military Coup, Rebellion, If Austerity Intensifies
MUTTA!

Sitten tulee Timo Soini, joka uhkaa ampua jokaisen perussuomalaisen, joka puhuisi vastaavia, mitä esimerkiksi  EU Commission President Jose Manuel Barroso sanoi: Business Insider 16.6. 2010: EU Chief Warns: Massive Government Debt Will Kill Democracy And Create New Dictatorships

Timo Soini on tehnyt nyt uransa pahimman töppäyksen. Minua askarruttaa ainoastaan vielä se, että onko tuo Timo Soinin perussuomalaisiin kohdistama junttamaisuus hänelle yksittäinen erhe, vaiko ihan hänen persoonaansa liittyvää toimintaa. Jos Timo Soinin persoonallisuus haluaa hallita junttamaisesti, niin herra paratkoon Suomea ja perussuomalaisia.


Timo Soini! Lue ja kuuntelee, mitä muut ovat puhuneet ja puhuvat! Nyt sinä oikein yllytät muita käymään perussuomalaisten kimppuun syyttämällä Jussi Halla-ahoa sellaisesta, joka ei ole saanut aikaan mitään maininkia muiden sanomana!

Olet kaatanut perussuomalaisten vastustajien niskaan suunnattomasti vihaa, jolla muut voivat nyt takertua joka ikiseen Jussin ja kumppaneiden sanomisiin. Olet itse sitonut sulkenut Jussi Halla-ahon purkkiin. Olet demokratian pahin vihollinen tällä hetkellä. Vai uskotko todella, että demokratialle on hyväksi se, että kansanedustajat eivät saa ajatella omilla aivoillaan, ja Suomen kansanedustajat eivät saa puhua samoilla sanoilla kuin mitä puhuu vaikka Angela Merkel, Jose Barroso, David Cameron, Soininvaara, ...

Itse satuin lukemaan Jussi Halla-ahon kreikkajutun ennen kuin Timo Soini nosti siitä hirmuisen älämölön tuhannella kahvalla, joihin kaikki persujen viholliset tarttuivat kuin hukkuva oljenkorteen. Enkä todellakaan nähnyt siinä mitään ihmeellistä, vain tavallisen älykästä asian pohdintaa.
Jussi Halla-ahon ei olisi pitänyt poistaa sitä -- semminkin, koska se näytti olevan täysin EU:n linjapuheiden mukainen, mitä siis EU-komission johtajakin on puhunut; jos demokratia epäonnistuu, niin pitää olla täys tolvana, jos ei uskalla tai pysty ajattelemaan, että seuraava vaihtoehto on sotilasjuntta.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kieltämättä Soini teki nyt tähän asitisen pahimman mokansa ja porvoolainen lähti vielä typeryyksissään puoltamaan.

Jos Perussuomalaioset (lue Soini) nyt ylostavat Halla-ahon, se saattaa olla lopun alkua koko puolueelle. Ei missään tapauksessa pitäisi noin toimia Soini.

whiic kirjoitti...

Etpä ole todellakaan ainoa, joka on sitä mieltä Soini aivan suotta, tai henkilökohtaisista ambitioista, hyökkäsi Halliksen kimppuun pelkästään faktojen latomisesta pöytään... vieläpä faktojen, jotka Hallis itse päätti poistaa, jottei niistä tulisi väärinymmärryksiä.

"Ei semmoinen ole mahdollista, että otetaan asento, mikä oli ennen vaaleja."

Joka kerta, kun joku suhteellisuudentajunsa menettänyt jungneri tai päivilipposka on käynyt persujen kimppuun, tilanne on vaikuttanut absurdilta. Absurdilta vaikuttaa se nytkin, mutta Halla-aho oli puolueen de-facto kakkosmies vahvasti erilaisin näkemyksin. Käytän sanaa "oli", koska Halla-aho antoi lupauksensa pitäytyä värikkäästä kielenkäytöstä. Kuten rasismistapidättäytymislupaukset, tätä tullaan myöhemmin käyttämään Halla-ahoa itseään vastaan vähäisemmistäkin irtiotoista, koska kyseessä ei ole enää yleinen arvokkuuden säilyttäminen vaan lupauksen syöminen.

Halla-aho on nyt virallisesti kastroitu. Hänet on asetettu samaan asemaan kuin Ilkka Kanerva ennen viimeisiä naissekoilujansa.

Oma blogaukseni aiheesta:
"Toivon Kreikkaan sotilaallista vallankumousta"

kati sinenmaa kirjoitti...

Strateginen ajattelu poliitikoilta kielletty. Poliitikot eivät saa pohtia eri skenaarioita, koska poliittinen korrektius.

Koska poliitikoilla ei ole vaihtoehtoisia ajatuksia, niin edes Suomi-laivaa ei voi ohjata, vaan sen peräsin on lukittu yhteen asentoon, ja poliitikot rukoilevat luxushytissään, että hyvin menee, mutta menköön.