lauantai 17. joulukuuta 2011

Pakanallinen maahanmuutto

Nyt ymmärrän vihdoinkin, miksi monikulttuuriset eivät tunnusta suomalaisuutta; koska he haluavat, että maahanmuuttajat kokisivat tulleensa neitseelliseen Suomeen samoin kuin suomalaiset aikoinaan tulivat asumattomaan maahan; Me suomalaiset emme tuoneet tänne kulttuuria emmekä uskontoa, vaan kaikki se kasvoi meihin sitä mukaan kun me olimme yhtä tämän maan ja sen karun ilmaston kanssa.

lue lisää: Blogi 17.12. 2011: Joulun pakanallinen sanoma maahanmuuttajille

Maahanmuuttajien uskonnolla ja kulttuurilla on ilmajuuret --tasan niin kauan, kun ne eivät juurru suomalaisuuteen. Jopa kristinuskonto joutui omaksumaan suomalaiset tavat ja perinteet voidakseen saada sijan suomalaisuudessa. Ja jopa Muhammed joutui ehdoitta ottamaan oppiinsa valloittamiensa kansojen perinteet, koska muutoin Muhammedin oppi ei olisi voinut saada sijaa maailmassa.

Maahanmuuttajien pitäisi laittaa uskontonsa suomalaiseen maaperään ja kastella sitä, koska muutoin se kuolee, sillä uskonnolla pitää ehdoitta olla juuret maassa ja sen olosuhteissa; tänne ei sovi paimentolaisuskonnot naisia ja lapsia sortavine perinteineen. Jos maahanmuuttajan uskonto ei ala viettämään joulua ja muita suomalaisille tuttuja perinteitä, niin se kuihtuu ja kuolee, joka ei tietysti ole mikään katastrofi, koska ei  järkevää edes olettaa, että ne ilman muuta eläisivät vieraassa maassa.

Ei kommentteja: