sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Maahanmuuttajien Jumala

Suvaitsevaiset eivät halua maahanmuuttajien sopeutuvan Suomeen. He haluavat estää maahanmuuttajien sopeutumisen. Minusta tuo on kuulostaa aivan siltä, että suvaitsevaiset haluavat olla jumalia:
SS 5.2.2012: :Neuvoja: Maahanmuuttajia ei pidä sulauttaa kantaväestöön täydellisesti:
Neuvoja: Maahanmuuttajia ei pidä sulauttaa kantaväestöön täydellisesti

Ihmisellä ei ole mitään käsitystä, mitä Jumalana olo vaatii. Jumala ei todellakaan vaadi ketään olemaan jotain, eikä vasiten Jumala estä yhtään mitään. Sen voi jokainen todeta, kun katsoo ikkunasta ulos tai lukee historiaa ja luonnontieteitä. Jumalalle se on ihan se ja sama, vaikka koko planeetta tuhoutuisi, koska sekin olisi vain kehitystä. On erittäin typerää edes kuvitella itsensä evoluution ohjaajaksi.


Suvaitsevaiset ovat siinä mielessä täydellisiä typeryksiä, että he eivät pysty hyväksymään kulttuurien kehitystä. Suvaitsevaisten mukaan maahan tuotu kulttuuri pitää museoida, koska muutoin monikulttuurisuususkovaiset eivät voisi nähdä kansassa monikulttuurisuutta. Suvaitsevaisten ylimielilisyys on ollut selvää jo kaikille Suomen alkuperäisasukkaiksi itsensä tunteville, mutta nyt heidän diktatoorinen asenne on saavuttamassa typeryyden täydellisyyden: Ei enää  puhettakaan, että maahanmuuttajat saisivat sopeutua, koska suvaitsevaoste julistavat, ettei sitä tulla sallimaan, koska monikulttuurisuus...

Suvaitsevaiset ovat jo tuhonneet romanikulttuurin täydellisesti; Ilman suvaitsevaisia romanienkin olisi pitänyt kehittää kulttuuriaan vapaammaksi, mutta verorahoilla yllä pidetty romanikulttuuri on pikemminkin kääntynyt koko ajan sisäänpäin ja pitänyt siihen syntyneet ihmiset orjuuttavien tapojen vankeina.
Nyt suvaitsevaiset vaativat samaa muillekin maahanmuuttajille.
Blogi: Maassa maan tavalla, osa 101

Mitäpä, jos antaisimme ihmisten vain olla niin kuin muutkin?

Ei kommentteja: