tiistai 21. helmikuuta 2012

Pankkiirit altruismi-invalideja

Kaikki selkärankaiset syntyvät altruistisina. Eläinlapsesta tulee peto tai saalis vasta syntymän jälkeen, kun se on joutunut ympäristöön, missä tapana on uhkailla muita.
Taloussanomat: Vauvat syntyvät auttavaisina ja ystävällisinä
Parrot Feeds Dog Noodles

Jos asia ei olisi niin, että eläimet syntyvät ystävällisinä, niin silloin eläimet eivät voisi ikinä olla auttavaisia ja kivoja; Miljoonat Youtubeen laitetut videot todistavat, että eläimet pystyvät hämmästyttävään ystävällisyyteen jopa lajirajojen yli. Ei ainoastaan koirat ole ystävällisiä toista lajia kohtaan, vaan jopa kalojen on havaittu pystyvän osoittamaan sellaisia piirteitä, joita rikkaat halveksuvat.

Kun eläimen ei tarvitse pelätä, niin se on altruistinen, ystävällinen ja auttavainen. Ihminen on ahne vain silloin, kun hän pelkää omaa selviymistään. Mitä ahneempi sitä enemmän ihminen pelkää, kunnes tietyssä ahneuden vaiheessa ihmisen pelkuruus muuttuu krooniseksi.

Tieteellinen todistusaineisto ihmisen ja eläinten synnynnäisestä altruismista on varmaa. Vain sellaiset kieltävät ihmisten synnynnäisen altruismin, jotka eivät pysty tai halua luopua ahneudestaan. Rikkaat ovat altruistisesti hyvin köyhiä. Sanoisin  jopa että rikkaat ovat ystävyysinvalideja; he eivät pysty ystävällisyyteen yksinkertaisesti siksi, koska heille ei ole kehittynyt luonnollista ystävällisyysominaisuutta.

Rikkailla on vaikea-asteisen altruismikehitysvammaisuus, altruismi-invaliditeetti:
Iltalehti 21.2. 2012: Professorilta tyrmäys Wahlroosin väitteelle
Isokalli.iltalehti 21.2. 2012: Ahneus vai yhteisyö?

Youtube: Cat and owl playing - Fum et Gebra - Perfect friendship!
Youtube: Unusual Animal Friends
Youtube: cat playing with a bird, really very cool
Youtube: Science in Action: Crow Intelligence
Youtube: Parrot & Dog playing with a stick
Youtube: Cats and the dolphins playing
Youtube: Polar bears and dogs playing
Youtube: DUCK VS DOGEi kommentteja: