keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Suomalainen puhui tyhjäntoimittajille

TS, 11.4. 2012: Suomalainen puhui eduskunnalle kestävästä vauraudesta
Suomalainen korosti, että kaikkien maiden on kannettava oman etunsa nimissä oikeudenmukainen osansa vastuusta. Nopeamman talouskasvun mahdollisuuksia ei tule vasiten etsiä, koska nopeampi talouskasvu tarkoittaisi suurempaa lamaa lähitulevaisuudessa. Tärkeintä on luoda tasaisesti etenevä yhteiskunta kaikilla sen osa-alueilla, eikä pyrkiä rallipoluille. Valtio ei ole mikään joka suuntaan leviävä ralliauto, vaan pikemminkin nelivetoinen perheauto.

–  Taakan jakamisen tulee perustua sille yksinkertaiselle periaatteelle, että kun jokin maa vaurastuu, sen ei tarvitse ottaa yhtään enempää vastuuta kuin se vastuullisuus, joka on saanut vaurauden aikaan. Vastuullisuuden tulee olla vakio. Puhetta suuremmasta vastuusta saadaan kuulla sellaisilta, jotka eivät kestä tasaista kehitystä, koska tasainen kehitys ei anna mahdollisuutta äkkirikastumisille, kuten EVM:n kaltaisille roistoyrityksille.
- Sillä suurempi vastuu ei suinkaan saisi aikaan suurempaa vaurautta, vaan köyhyyttä omaan maahan ja järjen köyhyyttä "vastuullisuutta" vastaan ottaville maille, tähdensi suomalainen.

- Suomalaisen mukaan kansainväliset sitoumukset tulee sisällyttää yksittäisten valtioiden omaan lainsäädäntöön tai käytännön toimintaan eri tavoin, eikä niitä varten tarvita diktatuuurista keskushallintoa.
–  On selvää, että on löydyttävä jokin kansainvälistymisen muoto, joka on sekä avoin että uskottava, hän opasti ensinnä.

Toiseksi suomalainen otti esille julkishallintoon pesiytyneet tyhjäntoimittajat, kuten vähemmistövaltuutettu ja Venäjän lapsiasiamies, jotka aika ajoin haluavat ilmaista olemassaoloansa perin juurin merkillisin keinoin. Tuollainen toiminta on juuri sitä ralliautolla revittämistä, missä takapenkkiläinen (vähemmistövaltuutettu tms.) ei ymmärrä mitään Poliisin toiminnasta, joka kuitenkin toimii lakien mukaan:
YLE, 11.4. 2012: Vähemmistövaltuutetun toimisto: Poliisin selkiytettävä toimintaansa ulkomaalaisratsioissa
IS, 11.4. 2012: Venäjän lapsivaltuutettu: Paetkaa Suomesta, sekaperheet!

Kuten yllä linkitetyiltä sivuilta huomataan, niin se on erittäin vaarallista luoda julkishallintoon suojatyöammatteja, joissa poliitikoiden kaverit saavat päteä. Sillä tuollaisissa suojatyöpaikoissa on kyse ainoastaan oman egon pullistelusta, jota monetkaan poliitikot eivät sellaiseksi ymmärrä, vaan pyrkivät ottamaan sen todesta jopa vain siksi, että tyhjänpuhuja kuuluu julkishallintoon.

Viimeksi 75 vuotta sitten Suomi alkoi joutua hyökkäyksen kohteeksi, kun molempien maiden julkishallintoon oli pesiytynyt mukavanoloinen joukkio tyhjänpuhujia.

Ei kommentteja: