torstai 3. toukokuuta 2012

Satu maahanmuuttajan suomalaistumisesta

Tässäpä tämä Sketsi, jota saa vapaasti käyttää jonkun videon
tai Ketonen -Myllyrinne-kaltaisen tv-ohjelman tekoon.

Olipa kerran muuan muslimi, joka asui kaukaisessa maassa. Siellä varsin kaukaisessa maassa hän oli kuullut, että kaukaisessa Pohjolassa on maa, josta puhutaan muslimien taivaana. Muslimien taivaassa jokaiselle muslimille on varattu seitsemänkymmentäkaksi neitsyttä, joiden immenkalvo on hyvin joustava; he eivät koskaan menetä neitsyyttään, vaikka heitä kuinka pukkaisi edestä ja takaa. Tämän hän oli kuullut maansa uskonoppineilta ja se oli kirjoitettu myös muslimien pyhiin kirjoituksiin:
Siellä on neitoja ylväillä lepovuoteillaan.
Totisesti olemme luonut heidät omin käsin
sallien heidän pysyä neitseinä
hellinä ja samanikäisinä,
niitä varten, jotka ovat oikealla puolella..
(Koraani 52: 34-38)
Kuulemastaan ihmeissään muslimi päätti heti lähteä muslimien taivaaseen nimeltä Suomi, koska hänen ei tarvinnut edes kuolla sinne päästääkseen. Maksettuaan 5000 euroa matkanvälittäjälle hän pääsi lopulta nousemaan ikään kuin Jakobin tikkaita pitkin monien eri kehitysvaiheissa olevien maiden kautta Taivaaseen nimeltä Suomi. Siellä häntä olivat vastassa muut muslimit, jotka heti neuvoivat häntä kirjoittautumaan pakolaiseksi, koska pakolaisena hän saisi paljon etuoikeuksia, kuten taikaseinän, josta valui rahaa aina, kun vaan mietti, mitähän nyt tänään taasen tarvitsee. Jokainen muslimitaivaaseen saapunut saa myös oman mokuttajaenkeliparven, joka varjelee vastatullutta vieraalta kulttuurilta.

Saatuaan taikaseinällä ja mokuttajaenkelien avulla statuksensa nostettua taivaallisten suomalaisten yläpuolelle, hänen olikin helppoa hurmata taivaallisen vaaleita neitsyitä, koska evoluutiosta johtuen naiset katsovat ihaillen miehiä, joilla menee tosi siististi.
Eikä aikaakaan, kun muslimi lähti joka ilta ulos vain sitä varten, sillä sellainen tapa oli hyve hänen perin juurin kaukaisessa kotimaassaan, jonne laskeudutaan monen eri kehitysvaiheessa olevan maan kautta, ikään kuin Jakobin tikkaita pitkin.
Mutta muslimina hänelle ei tullut mieleenkään, että Taivaassa nimeltä Suomi sellaiset yksittäissattumukset olivat taivaalliseen olotilaan sopimattomia, sillä Taivas nimeltä Suomi oli suomalaisten tekemä vain suomalaisia varten, ja Suomessa yksittäisten naisten neitsyys oli kertakäyttötavaraa, eikä uusiutuva taivasvara. Mutta siitä mokuttajaenkelit olivat hissun kissun, koska tarkoitus oli, että maahanmuuttajan intergrointi ei tarkoittanut sitä, mitä yksinkertaiset suomalaiset luulivat sen tarkoittavan.

Useiden sattumusten johdosta Suomi-taivaaseen päässyt joutui vihdoin myös taivaspoliisin puhutteluun. Jokaisen yksittäistapahtuman jälkeen poliisi kuitenkin päästi muslimin vapaaksi, koska taivaassa pitää kunnioittaa kaukaa alhaalta saapuvien kulttuuria, koska muutoin taivas ei voisi olla taivas maahan muuttajille. Onneksi mokuttajaenkelit olivat aina muslimia vastassa, kun hän pääsi ulos poliisin suojista.
Mokuttajaenkelit vaativat muilta muslimitaivaan väeltä jatkuvasti lisää uhrauksia, jotta siitä kaukaisesta maasta tulevat, josta noustaan ikään kuin Jaakobin tikkaita pitkin, voitaisiin entistä paremmin kotouttaa omaan kulttuuriinsa, koska muutoin muslimit eivät voisi kotoutua taivaaseen, jos heidän pitäisi elää taivaassa taivaan tapojen mukaan.
Mutta harmi oli suuri, sillä, mitä hartaammin muslimi eli oman kulttuurinsa mukaan neitsyitä kaataen sitä tiukemmaksi kävivät muslimitaivaan vakinaisten asujien asenteet. Lopulta muslimi halusi tietää, mikä taivaassa oli vikana, kun hän ei saanutkaan vapaasti toteuttaa maallista uskontoaan. Hän päätti mennä jonkun päälääkärin juttusille.

Huonoa suomea puhuvana hän ei osannut selvästi esittää, mikä hän vaivasi, joten päälääkärin sijasta muslimi päätyikin allergialääkärin vastaanotolle. Siellä hän viuhtoi kovasti käsillään haaraväliinsä ja kovalla äänellä mokeltaa, että ei hjymmärrä suominainen ja mies siedä ja sattuu... Lääkäri heti oivalsi, että mies oli allerginen naisille. Lääkäri sattui olemaan aikaansa seuraava, joten hänellä oli esittää muslimille uusinta tietoutta allergioiden hoidoista, joista tepsivin oli  siedätyshoito, sillä se hoito vapautti ihmisen elinikäisestä lääkinnästä.

Lääkäri kirjoitti muslimille pitkän reseptin, jolla hänen allergiansa saataisiin kuriin. Reseptin mukaan muslimin piti muuttaa vieläkin kauemmas Pohjolaan, peräti Impivaaraan saakka, sillä siellä sijaitsi suomalaisuuden tosin lähde ja keskus. Impivaarassa hänen tuli käydä kaksi kertaa viikossa yhteissaunassa -- ja ilman rihman kiertämää. Lisäksi reseptin mukaan muslimin piti pyytää paikallista mummoa pesemään hänet edestä ja takaa, kun ensin oli lauteilla vastottu 120 asteen lämmössä ja käyty kieriskelemässä munasillaan lumihangessa. Uusintakäynti lääkärille määrättiin kolmen vuoden päähän.

Kolme vuotta kului. allergialäkäri katsoi allakkaa ja huomasi, että muuan naisallergikon piti tulla hänen vastaanotolleen, mutta ei vaan näy eikä kuulu. Vastuuntoisena lääkärinä hän soitti heti Impivaaraan kyselläkseen, miten hänen potillaallaan siellä meni, oliko siedätyshoidosta ollut mitään apua.

Heti kohta lääkäri sai muslimin langattoman langan päähän. Nooh, oletko noudattanut hoito-ohjeita, lääkäri kysyi. Johan vain onpi tullunna, kuului vastaus selvällä savolaisella korostuksella. En ikinä oisi voinut kuvitellakaan, että on niin mukavata, kun ei tarvitse alwariinsa naisia katsoa sillä silmällä, vaan heidän kanssaan voi myös puhua tavallisista asioista, jatkoi muslimi.
Mutta, sujuuko se nyt suomalaisittain vai vieläkö tarvitsee siedätyshoitoa jatkaa, kysyi lääkäri.
Sujuu se. Mulla on täällä muijakin, jonka kanssa käyn kirkossa ja paikallisessa pubissa laulamassa Irwinin kipaletta Mutakuono ja lakupelle.

Meidän Perhe: Miehelläni paratiisissa monta neitsyttä, onko tämä islamin opetuksen mukaan totta?

IL 3.5. 2012, Eeva-Liisa S: Kulttuurisokkia mennen tullen ja palatessa 4/4
Il, 2.1. 2012, Eeva-Liisa S: Vasen käsi tietää mitä oikea tekee, muttei välitä
Blogi: Suomen kaikki unelma-ammatit
Blogi: Miesten naisallergian parantaminen


7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"Impivaarassa hänen tuli käydä kaksi kertaa viikossa yhteissaunassa -- ja ilman rihman kiertämää."

Kannattaa muistaa yksi juttu: edes kaikki kantasuomalaiset eivät halua käydä, eivätkä käy, sekasaunassa. Monet haluavat saunoa yksin. Alastomuus kenen tahansa vastakkaisen (tai saman) sukupuolen edustajan kanssa ei kuulu suomalaiseen kulttuuriin. Eli myös kantasuomalaisilla on häveliäisyyttä, mikä on aivan normaali asia.

On ikävää, jos häveliäisyys aletaan liittää ainoastaan islamilaiseen kulttuuriin ja sallia ainoastaan muslimeille. Luin kirjastossa oppaan, jossa käsiteltiin sitä, kuinka muslimien "erityispiirteet" tulisi ottaa hoidossa huomioon. Loukkaannuin syvästi, kun tekstissä sanottiin muunmuassa, että MUSLIMIA ei saa missään nimessä riisuttaa täysin alasti. No haloo! Ei KETÄÄN saa. Tuollainen intimiteetin puute on aiheuttanut monelle kantasuomalaiselle lääkärikammon. Ja että uskonto on kuulemma HYVÄKSYTTÄVÄ syy saada naisgyne. Hei haloo! MOnet kantasuomalaiset naiset käyvät yksityisellä just sen takia, että siellä saa vapaasti valita naisgynen. Enemmistö suomalaisnaisistakin (ja länsimaalaisista naisista) haluaa tutkitusti naisgynen. Tuollainen ajatus, että häveliäisyys olisi huomioitava erityisesti muslimien kohdalla on erittäin loukkaavaa, sillä juuri samanlainen häveliäisyys on tärkeää myös enemmistölle kantasuomalaisista! Häveliäisyyteen pitää panostaa ja se pitää huomioida jokaisen ihmisen kohdalla.

Ja mitä tulee miehen mielen liikkeisiin, niin kyllä se seksi on mielessä päivän mittaan myös kantasuomalaisilla miehillä (noin 6-10 kertaa). Ja on tutkittu tosiasia, että nainen ja mies eivät voi olla ystäviä platonisessa mielessä. Naiset usein luulevat, että heidän mieskaverinsa eivät ajattele mitään seksuaalista heistä, mutta miesystävät ovat aivan eri mieltä. Mies hakeutuu alitajuisesti kauniiden naisten läheisyyteen (ja "Ystäviksi") tarkoituksena saada seksiä. Siis länsimaalaiset miehet ovat itse myöntäneet tuon ja tuo on tutkittu tosiasia. Olen myös itse pannut poikki "ystävyyssuhteita" muutaman miehen kanssa, kun on käynyt selville, että herra haluaakin ihan jotain muuta kuin ystävyyttä.

Länsimaalainen mies osaa vain paremmin "naamioida" todelliset tarkoitusperänsä, eikä purskauta kaikkea kerralla ulos. Toki homot ovat eri juttu. Ja jos mies on naisen makuun liian vanha, niin mitään seksiä on turha kuvitella saavansakaan.

Kommentoijanainen

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Yleensä suomalaisperheet saunovat yhteissaunassa. Muslimeille se kuitenkin on kielletty. Musliminaisilta on pääsy kielletty yleiseen uimahalliin jopa, mutta sen sijaan muslmimiehille on jopa suotavaa mennä himoitsemaan valkoista pintaa...

Terveitä suomalaisia ei tarvitse riisuttaa. Sopivissa tilanteissa he pystyvät riisuutumaan ihan itse. Vaikeus on vain siinä, että muslimit eivät kaiketi ymmärrä, että esim saunaan pitää riisuutua.

Samoin olisi ihan kiva, että muslimi pystyisi riisumaan säkkinsä edes synnytyksessä, mutta muutamat sattumukset maailmalta tietävät kertoa, että muslimeille ei ole sallittua edes se. Ovat meinaan vetäneet kätilöitä turpaan, jos kätilö edes raottaa jotakin säkkiä.

Suomessakin aletaan tiedostaa uudenlaiset vaarat synnytyksissä

Muslimimiesten mukana olo synnytyksissä johtuu siitä, että he haluavat vartioida omaisuuttaan, ettei sitä kohdella uskonnonvastaisesti.
Tällaista tapahtuu maailmalla: 2002 Mecca girls' school fire

Anonyymi kirjoitti...

"Yleensä suomalaisperheet saunovat yhteissaunassa."

Ehkä silloin,kun lapset ovat pieniä, mutta harva saunoo varsinkaan vastakkaista sukupuolta olevan vanhemman kanssa enää sukukypsässä iässä. Siis tosi harva. Pikemminkin varsinkin monet tytöt pitävät ajatusta isän kanssa saunomisesta jopa pervona. Tällainen on täysin normaalia.

Tämä on tyypillistä Suomelle ja suomalaisille. Ja on paljon niitäkin, jotka haluavat saunoa yksin. Tällainen häveliäisyys on aivan luonnollista ja tervettä. On haitallista, jos ihmisen tarve häveliäisyyteen aletaan leimata joksikin "mokuttamiseksi". Ihan kuin ihmisen luonnollinen tarve intimiteettiin olisi sallittu vain joillekin muslimeille. Ja ihankuin olisi vain yksi oikea tapa olla suomalainen. Ei, sellaista ei ole.

"Terveitä suomalaisia ei tarvitse riisuttaa. Sopivissa tilanteissa he pystyvät riisuutumaan ihan itse."

On luonnollista, että saunassa ollaan alasti, jos sinne on kerran menty yhdessä ja päätetty olla alasti. Pitää kuitenkin hyväksyä se, että kaikki eivät halua saunoa muiden kanssa tai sekasaunassa.

Pääpointtini oli se, että ketään ei saa riisuttaa turhaan hoitotilanteissa. Ja hoitotilanne ei ole mikään sauna. Saunaan menon saa valita vapaasti tai olla valitsematta, mutta hoitoa tarvitsee jokainen joskus. Jokaisen potilaan intimiteettiä on suojeltava eikä potilasta saa paljastaa sen enempää kuin on pakko. Onneksi nykyään tämä jo ymmärretään, eikä syynä ole muslimit, vaan se, että intimiteetti ja häveliäisyys on tärkeää myös useimmille suomalaisille. On kuitenkin väärin, jos joku taho alkaa vaatia tällaisen intimiteetin huomioimista vain joidenkin "erityisryhmien" kohdalla.

"Samoin olisi ihan kiva, että muslimi pystyisi riisumaan säkkinsä edes synnytyksessä, mutta muutamat sattumukset maailmalta tietävät kertoa, että muslimeille ei ole sallittua edes se. Ovat meinaan vetäneet kätilöitä turpaan, jos kätilö edes raottaa jotakin säkkiä."

Tietääkseni kyseinen mies ei meinannut vetää turpaan kätilöä siksi, että kätilö halusi tarkastaa synnyttäjän, vaan siksi, että kätilö olisi halunnut ottaa muslimiasun pois kokonaan.

Ja mitä tulee musliminaisten uimahallissa käymiseen, niin moni kävisi mielellään naisten vuorolla. Nämä naistenvuorot ovat olleet suosittuja myös ihan kantasuomalaisten naisten keskuudessa erilaisista syistä. Eikä niitä vuoroja silloinkaan nimetty miksikään "muslimivuoroiksi".

Terve ihminen (suomalainen tai "muslimi") on häveliäs ja tietää rajansa.

Kommentoijanainen

Anonyymi kirjoitti...

Eli pointtini näissä kommenteissa on se, että muslimit eivät ole ainoita ihmisiä tässä maassa, jotka arvostavat häveliäisyyttä, eikä ketään myöskään pidä painostaa sen enempää sekasaunomiseen kuin siitä kieltäytymiseenkään. "Saunakulttuuri" ei kuulu kaikkien elämäntapaan edes kantasuomalaisten keskuudessa, eikä tarvitsekaan kuulua.

Kommentoijanainen

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Mun pointti on se, että muslimien kulttuuri on jo nyt vaikuttanut, että suomalaiset itsekin ovat alkaneet metelöimään ja häpeilee; Ei ennen maahanmuuttajia nuoretkaan pelänneet mennä jopa yhteissaunaan, puhumattakaan perhesaunasta

Vauvakinot ja muu meteli vauvoille hyväksi?

Somaliperhe naapurina

Katos, kuinka Google voi auttaa: Somalit naapureina

Ainiin. Miten luulet muslimien voivat hakeutua ns. kauniiden naisten läheisyyteen, kun ne ovat säkissä, nimittäin ne naiset?

En nimiottäin itse pidä naisia sen paremmin kristittyinä kuin muslimeinakaan, vaan vain hyväuskoisina hölmöinä, jotka suostuvat miesten sadistiseen komenteluun.

Jos naiset eivät suostuisi säkitettäviksi, niin silloin uskonnollisuus olisi mahdotonta, koska miesten uskonnollisuus on siinä, kun he näkevät naiset miesten oppien mukaisesti säkkeihin puettuina. Miehillä itsellään ei ole katu-uskottavaa uskonnollisuutta -- koska uskonto itsessään on pelkkää tunteellista höpinää

Anonyymi kirjoitti...

"Mun pointti on se, että muslimien kulttuuri on jo nyt vaikuttanut, että suomalaiset itsekin ovat alkaneet metelöimään ja häpeilee; Ei ennen maahanmuuttajia nuoretkaan pelänneet mennä jopa yhteissaunaan, puhumattakaan perhesaunasta"

Eivät kaikki halunneet mennä ennen "muslimikulttuurin vaikutustakaan". Eli ei mitään uutta auringon alla. Miksi sitä paitsi edes pitäisi harrastaa sekasaunomista, jos se on epämiellyttävää? Liberaalissa yhteiskunnassa ihmisellä on myös oikeus olla harjoittamatta tuollaisia juttuja. On hienoa, että suomalaisessa yhteiskunnassa ei enää tuputeta väkisin tätä "saunakulttuuria", vaan otetaan huomioon nekin, jotka eivät halua sitä harrastaa. Ja niitä löytyy myös kantasuomalaisista...

"Ainiin. Miten luulet muslimien voivat hakeutua ns. kauniiden naisten läheisyyteen, kun ne ovat säkissä, nimittäin ne naiset?"

En viitannut kommentillani erityisesti muslimimiehiin, vaan miehiin yleensäkin. Ei säkillä ole mitään vaikutusta, jos kasvot näkyvät. Kaunis nainen on muiden silmissä kaunis nainen, jos hänellä on näkyvissä olevat kauniit kasvot. Tietenkään ne kauniit (tai vähemmän kauniit) kasvot ja niiden näkyminen ei tarkoita, että ne olisivat "lupaus" jostakin. Mutta kauneus houkuttaa ja nimenomaan kasvot ovat siinä avainroolissa. Siis miten viehättäväksi ihminen koetaan.

Olen samaa mieltä siitä, että maahanmuuttajamiesten on otettava itse vastuu impulsseistaan ja käytöksestään. Ja raiskaamista ei saa puolustella tai vähätellä millään kulttuurishokilla tyyliin: "en ole ennen nähnyt näin paljon naisia minihameissa" tms. Olen myös sitä mieltä, että niiden musliminaisten, jotka eivät halua hunnuttautua, täytyy saada valita hunnuton pukeutuminen, ilman, että esim.sukulaiset puuttuvat siihen.

Kommentoijanainen

Anonyymi kirjoitti...

hmmm ekaa kertaa lukemassa näitä Katin tekstejä, ja ei voi muuta kuin kiittää ja kumartaa:o Viisas Nainen.

Tähän tekstiin on tullut kovasti kommentteja , enimmiltään neg. ja koskien kimppasunomista, suunnasta jos toisesta. LOL että ei sitten muuta ole mithin tarttua, tai aivokapasiteetti ei riitä. no enivei, kommentoijanaisen kommnttiin kommnttian että sinäpä sen sanoit:ei säkillä ole mitään vaikutusta jos kasvot näkyvät
( siis tarkoitat naisen seksuaalista vaikutsta miehiin)

niinpä, miksi sitten pitää epäkäytännölliseen säkkiin pukeutua näillä leveysasteilla?
jossain beduiiniteltassa saatta olla ihan vilpakka asu, mutta täällä kuran ja loskan keskellä aika "pakteeripesä".

Joten yhteisenä lopputuloksena voinemme pitää että kaavun tarkoitus on erottaa uudisasukkaat alkuasukkaista?