keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Suvaitsevaisuus, kansakunnan autoimmuunitauti

SUVAITSEVAISUUS AJATTELUN SAIRAUTENA

Tiistaina, 8.5. 2012 tein artikkelin suvaitsevaisuusajatuksesta vieraslajina, joka tunkeutuu maahamme ja tukahduttaa monitoisen impivaaralaisen ajatusmaailman. Tänään on tarkoitus valottaa samaa asiaa allergiana, joka on vain muuan toinen näkökulma samaan asiaan.

Allergia syntyy ihmiselle, jos hän joutuu elämään lajillisesti köyhtyneessä tilassa. Jos ihmisen immuunipuolustusjärjestelmälle ei ole luontaisia vastustajia, niin sen seurauksena imuunipuolustus alkaa käymään  puolustettavien solujen kimppuun. Ensinnäkin tämä ilmaisee sen, että immuunipuolustus on oma ihmisen soluista riippumaton systeemi.
Toiseksi. Kuten sen edellisessä "suvaitsevaisuus on sairautta"-blogissani ilmaisin, niin ihminen on symbioosissa muun luonnon kanssa, jonka saa aikaan immuunipuolustusjärjestelmä.

Tässä blogissa verrataan suvaitsevaisuutta allergiaan; kuten allergia tapahtuu immuunipuolustusjärjestelmän väärästa tulenjohdosta (ampuu omiaan), niin samoin suvaitsevaisuus käy vain omien kimppuun. Juuri siitä havaitaan suvaitsevaisuuden olevan allergia-tyyppinen sairaius, kun suvaitsevaiset eivät välitä vieraslajeista, vaan pyrkivät kaikin tavoin haittamaan ja jopa tuhoamaan omiaan.

Tosin tässä täytyy heti sanoa se totuus, että kuten immuunipuolustus ei varsinaisesti kuulu ihmiskehon omiin joukkoihin, vaan se on ikään kuin muukalaislegioona tai sveitsiläiskaarti, joka tehtävä on puolustaa oikeamielistä kansaa. Suvaitsevaiset eivät siis varsinaisesti ole suomalaisia, vaan he ovat ikään kuin Suomen kansan immuunipuolustussysteemi, joka on alkanut taistelemaan suomalaisia, oikeamielisiä vastaan, joka johtuu siitä, että suvaitsevaisilta puuttuu riittävän monimuotoinen ajattelu.

Ihminen ei voi muuttua suvaitsevaiseksi, jos hänen ajattelunsa on monipuolista, kuten impivaaralaisten ajattelu on. Suvaitsevaiseksi muututaan siten, että ihminen joko tahallaan tai tahattomasti joutuu köyhän ajattelun valtaan, jolloin ihmisen oma impivaaralainen monimuotoisuus tukahtuu yhden aggressiivisen ajatuksen alle, kuten sen aiemmassa blogissa ilmaisin:
Jos kuitenkin ihminen on alistunut suvaitsevaisuudelle laajemmassa mitassa, niin se huomataan siitä, että se on tukahduttanut ihmisen oman, monimuotoisen ajattelun. Suvaitsevaisuusajatuksen vallattua aivot, ihminen alkaa nähdä kaikkialla rasismia, joka johtuu siitä, että ihmisen aivoissa kukkiva suvaitsevaisuus haluaa levittäytyä myös muihin aivoihin tukahduttamaan monimuotoiset perinneajatukset.
Suvaitsevaisuus on kansakunnan autoimmuunisairaus, että suvaitsevaiset taistelevat omiaan, eli puolustettavaa kansaa vastaan. Ja tuo johtuu suvaitsevaisten yksipuolisesta ajattelusta, joka pakottaa suvaitsevaisen tukahduttamaan erilaisia ajatuksia, jotta voisi levittää muihin aivoihin samaa yksipuolista vierasperäistä suvaitsevaisuusajatustaan, jonka kukka on rasismi.

Blogi: Rasismi on suvaitsevaisuuden kukkanen

Esimerkki siitä, mitä ajattelun monimuotoisuuden katoaminen aiheuttaa:
9.5. 2012, YLE: Euroopan äärioikeisto ja äärivasemmisto nurkkakuntaisia
Suomalaiset ovat samalla tavalla nurkkakuntaisia kuin ihmiset,
jotka repivät vierasperäisiä kasveja juurineen maasta.
Mitäpä, jos sanottaisiin vieraslajien hävittäjiä nurkkakuntaisiksi?
Sekö lisää maailman monimuotoisuutta, että suomalaisuus tuhotaan maailmasta?

On kummallinen harhaluulo, että maailma olisi suurempi muualla, että muualla on myös suurempia ja parempia ajatuksia; varmasti ulkomaalaisten ajatukset ovat sopivia omiin maihinsa, kuten suomalaistenkin. Suvaitsevaisuudessa kyse on tosiaankin suomalaisuuden tuhoamista, jotta tilalle saataisiin utooppinen vierassuuruus, kuten Texasin kuu.

19,5. 2012, AL: Viekkaat vieraslajit yritetään hävittää koko Suomesta – Rahaa uppoaa miljoonia


Jos haluat tutustua impivaaralaiseen ajatteluun,johdantoa kirjoittamaani:
... jos kaikkeudessa olisi kaksi eri logiikkaa, silloin toinen logiikka ei olisi itseisarvollista logiikkaa, eikä siten olisi toinenkaan. Tällä logiikalla ei voida ymmärtää tuota logiikkaa kuin vain siinä tapauksessa, että ne molemmat ovat loogisia, eli yhtä. Sillä kaikkeushan olisi vähän tyhmä, eli epälooginen, jos kaikkeudelle ei riittäisi yksi logiikka, yksi substanssi.


Kaikkeudessa ei voi olla päällekkäisyyksiä. Päällekkäisyys on aina epäloogista, eikä näin ollen kaikkeudessa olisi logiikkaa, jos kaikkeudella olisi useita samuuksia, eli tässä tapauksessa useita logiikoita. Kaikkeus voi olla olemassa vain ja vain silloin, kun siinä ei ole olemassa hiukkaakaan reaalista samuutta.
Kaikkeudessa ei siis voi olla kahtakaan asiaa, jotka olisivat samoja. Hitujen rakenne


Erilaisuuden tosiasia vaatii, että erilaisuutta on loputtomasti. Mikään aikakausi ei voi milloinkaan tyhjentää erilaisuuden paljastumista täydellisen Jumalan puolelta kaikkeuden evolutiiviselle tasolle. Näin siis kaikkeus ei voi muuta kuin laajentua ikuisesti. Koska jos kaikkeus ei laajenisi ikuisesti, silloin kaikkeudessa olisi rajallinen määrä erilaisuutta. Rajallinen kaikkeus ei olisi milloinkaan voinut lähteä laajentumaan, koska nyt me olemme kaikkeudessa, jonka ominaisuutena on loputon erilaisuus. Ukon periaate Etc jne....

Ei kommentteja: