sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Kaikki komissaarien nazca-linjoja tallaamaan

Äsken tuli YLE:ltä hieno arkeologinen dokumentti Nazcan linjoista. Monta on tulkintaa, mitä ne ovat, mutta ohjelman loppupuolella esitettiin uskottava selvitys, mitä ne linjat ovat ja miksi ne on tehty. Niiden linjojen syntyminen johtuu tismalleen samasta syystä, mikä tämä päivänä saa EU:n pappisvallan syytämään valtavia määriä rahaa Etelä-Euroopan pohjattomaan kuiluun.
10.6. 2012, YLE: Historiaa: Nazcan linjojen arvoitus (poistuu 10. heinäkuuta)
Wikipedia: Nazcan linjat

Nazcalaisia kohtasi ilmastonmuutos. Sen johdosta heidän ruohotasangot alkoivat kuivua. Estääkseen kuivumisen heidän piti alkaa puhumaan jumalallileen, ettei niin saa tehdä. Koska jumalat asuivat pilvissä ja taivaissa, niin nascalaiset päättelivät, että heidän pitää piirtää sanomansa suurin merkein maahan.

Jumalat olivat kuitenkin välinpitämättömiöä nazcalaisia kohtaan, ja koska kuivuus vain paheni, niin nazcalaisten poliitikot alkoivat vaatia yhä suurempaa osaa kansastaan osallistumaan kuvioiden tekoon; mitä enemmän ruohoylänkö kuivui sitä suuremmiksi kuviot tulivat, koska yhä suurempi osa kansasta pakotettiin rustaamaan niitä.

Kuivuuden alussa kuviot olivat vielä monimutkaisia, koska silloin ei vielä ollut kova hätä. Mutta lopulta nazcalaiset joutuivat koko kansana rustaamaan vain Nazcan Linjoja. Millään muulla ei enää olltu väliä, vaan Nazcan Papit halusivat kaikki kynnelle kykenevät lepyttämään kuivuuden Jumalaa. Mutta turhaan. Kansa muuttui muinaiskansaksi, hävisi tykkänään olemassaolosta jättäen vain ufojuttuja taakseen.

Tänä päivänä Euroopassa tapahtuu aivan vastaava; EU:n papit (komissaarit, poliitikot ja muut pellet) vaativat yhä suurempaa joukkoa eurooppalaisia lepyttämään eurokriisin aiheuttanutta jumalaa. Euroopan kaikki työn arvo menee jo nyt puhtaasti pankkiirien taskuihin. Myös vielä syntymätön eurooppalaisten sukupolvi joutuu kohtaamaan saman kohtalon; Komissaarien valitsemaa linjaa pitää vain vahvistaa, eikä niihin saa tehdä mitään koukeroita, vaan linjan pitää olla mahdollisimman suora, koska kurssia ei voi eikä saa muuttaa, tai muutoin edessä on katastrofi.
Jumalat ovat ajast'aikaan armottomia ja leppymättömiä. Kannattaisi silti harkita, josko myös maahanmuuttajat saataisiin tyhjentämään taskunsa EU:n pappien hyväksi.

Ei kommentteja: