torstai 9. elokuuta 2012

Uusin kulttuuri on piilopelikulttuuri

Kun Apple julkaisi keväällä uuden iPad tapletin, sen nimestä käytiin kovasti arvailuja. Yllätys oli suuri, kun tabletin nimeksi paljastui Uusi iPad. Nyt samanlainen ylläri on kohdannut suvaitsevaisia; He ovat pyytämättä saaneet käsiinsä uuden kulttuurin, jonka nimi on uusi kulttuuri:

- Tämä on uusi asia ja uusi kulttuuri, johon ei ole viranomaistaholla osattu suuremmin varautua tai muodostaa kantoja, Kalske sanoo.

Voi olla niin, että suvaitsevaiset ovat ihan itse keksineet uuden kulttuurin, jonka käytäntöjä he luovat samalla tavalla kuin tiedemiehet maailmankaikkeuksia, ex nihilo.

Suvaitsevaiset yrittävät kaikin tavoin piilottaa maahanmuuttajien rikollisuuden.
- Se uusi kulttuuri on nimenomaan tuo maahanmuuttajien rikollisuuden piilottelu.

Kun suvisviranomaiset yrittävät etsiä erilaisia piilopaikkoja, mihin maahanmuuttajien rikollisuus voitaisiin piilottaa, niin toki he kohtaavat siinä vielä hiukan hankausta nykyisen lainsäädännän kanssa, jota suvaitsevaiset eivät vielä ole pystyneet rukkaamaan tuon upo uuden kulttuurin, piilottelukulttuurin mukaiseksi.
Siinäpähän suvaitsevaiset joutuvat nyt pelleilemään piilokulttuurinsa kanssa voidakseen lakaista maahanmuuttajien rikollisuuden pois omista silmistään

9.8. 2012, IL: Näpistäjän kuvan julkaiseminen netissä voi olla rikos

LISÄÄ PIILOPELIKULTTUURIA:
9.8. 2012, IS: Näpistäjän kuvan julkaisua netissä kannattaa miettiä. Lainaa:
"Jos kuvan henkilö todella paljastuu rikoksen tekijäksi, voi kyseessä silti Tiilikan mukaan olla esimerkiksi yksityiselämää loukkaava tiedon levittäminen."

Jo on aikoja pidelly. Nyt ei enää välitetä uhrien yksityiselämästä;: Rikollinen ei siis ole voinut loukata uhrien yksityiselämää, koska suvaitsevaisten mukaan vain rikollisen yksityiselämää voidaan loukata. Rikollisuus on valtion erityisessä suojelussa.
Uhrien nimet ja kuvat, uhrien yrityksien nimet ja kuvat ovat kaikki julkaistavissa, mutta mitään tietoja rikollisista ei enää saa tässä upouudessa kulttuurissa julkaista, tai muutoin suvaitsevaisten vahtikoirat tulevat ja purevat, koska rikolliset eivät pysty rauhalliseen rikollisuuteen.

Ajatelkaas sitä, jos ei saataisi enää julkaista edes uhrien nimiä ja kuvia
 -- hokkus pokkus; Suomessa ei enää olisi mitään rikollisuutta.

Onkin täysin selvää, että suvaitsevaiset yrittävät hysteerisesti tehdä kaikesta rikollisuudesta suomalaisten geneettisen ominaispiirteen; kas, kun rikollisten nimiä ja kuvia ei enää saa julkaista, niin sillä pyritään vain luomaan mielikuvaa, miten vain suomalaiset ovat kaiken  pahan alku ja juuri.

21.7. 2012, HS, Vieraskynä: Rikoksen tekeminen ei ole yksityiselämää

YRITTÄMINEN EI VOI OLLA HÄPEÄ
Olkoon yrittäminen mitä tahansa, niin sen pitää olla julkista; jos ihminen huoraa tai muutoin myy itseään, niin siinä ei ole mitään hävettävää. Häpeä on osoitus vain siitä, että ihminen toimii omaa moraaliaan vastaan, eli jos rikollinen ei kestä julkisuutta, niin silloin hän voi lopettaa rikollisen uransa ja alkaa yrittäjäksi jollakin muulla alalla. Rikollisen toiminnan salaaminen on moraalin tuhoamista

Ei kommentteja: