lauantai 3. marraskuuta 2012

Terve reaktio Pihtiputaalla

Kansassa on vielä oikeudenmukaisuutta, kun se oma-aloitteisesti puolustaa järjestynyttä yhteiskuntaa silloin, kun kansan valitsemat johtajat eivät siihen pysty. Viranomaisten pitäisi iloita siitä, että kansalla itsellään on vielä tahtoa oikeuteen.

Jos tai kun kansa korvaa poliisin ja oikeuslaitoksen toimintaa, niin silloin kansa alkaa oikeuden kehittämisen ikään kuin nollasta. On täysin luonnollista, että omankäden oikeutta käyvä kansa on äärimmäisen brutaali, mutta se ei ole suinkaan vääryyttä väärintekijöitä vastaan, vaan se vain todistaa sivistyksen olevan kehityksen tulosta.
Kuvitellaan tilanne, että Pihtiputaan maisemista Poliisi poistuisi kokonaan. Silloin kansan pitäisi alkaa rakentaa uudestaan järjestynyttä yhteiskuntaa. Ja mistä muusta se alkaisi kuin omankäden oikeudesta!
Muutaman omankäden oikeudellisen ajan kuluttua pihtiputaalaiset asettaisivat keskuudestaan muutamat "poliiseiksi", jotka olisivat pihtiputaan yhteisön kannalta katsoen täysin laillisia poliiseina, vaikka heidän koulutuksensa sisältäisi ainoastaan omankäden oikeudellisia tekoja!
Tuolla tavoinhan nykyinenkin, mätänemistilassa oleva Suomi-yhteiskunta on saanut alkunsa!
Pihtiputaalla muutamat paikkakuntalaiset ottivat varkaat kiinni ja antoivat heille isän kärestä. Se oli täysin oikein, koska se oli kansan tahto. Jos yhteiskunnan valitsemat viranhaltijat eivät pysty toteuttamaan kansan tahtoa, niin silloin kansalla on vielä toivoa paremmasta, jos se itse tekee sen, mihin kansalaisten valitsemat viranomaisiksi sanotut tahot eivät pysty.

Viranomaisten viranomaisuus on totta vain niin kauan, kun viranomaiset kohtelevat väärintekijöitä riittävän kovasti. Kansa määrittelee oikeudenmukaisuuden.

Mielestäni poliisin heitot Pihtiputaan tapauksen vuoksi, ettei omenavarasta saa ampua, on täysi vitsi. Kansalla on ehdoton oikeus tehdä väärintekijöille mitä tahansa, ja se on aina oikeudellinen tapahtuma, vaikka kansa surmaisi omenavarkaankin, koska kyse on silloinkin kansan tahdosta. Vain yksittäinen henkilö ei saa ottaa oikeutta omiin käsiinsä, mutta kansan sympatian arvovallalla toimiva ryhmä saa jakaa oikeutta juuri niisssä tapauksissa, missä kansa katsoo, että siltä on viety  turvallisuus pois.

Toivotan täten kaikille Suomen kansalaisille onnea ja menestystä yhteisessä ponnistelussamme Suomen tuhoamisen estämisessä, jota polittinen johto parhaillaan suorittaa.

Ei kommentteja: