torstai 6. joulukuuta 2012

Nationalismi on rajatonta

Kansallisuus on säilyvää vain silloin, kun sillä on pyrkimystä levittäytymiseen. Kansakunnat ovat kuin yhden eläinlajin rotuja (valtiot) ja alarotuja (heimot) Luonnon historiasta tiedämme, miten ihmislajeja oli muinoin moninaisia. Mutta lopulta vain yksi niistä on säilyttänyt olemassaolonsa, nimittäin meidän lajimme.

Neanderthalilaiset, heidelbergin ihmiset, floresin ihmiset ja denisovan ihmiset... kaikki ne hävisivät gromagnoneille.

Ihmisen historiasta tiedämme, miten kaikki ideologiat ja kaikki uskonnot ovat olemukseltaan expansiivisia ja erittäin häijyjä sellaisia, -- jos asiaa katsotaan tunteellisesti. Älyllisesti ajatellen on selvää, että ihmislajien, ideologioiden ja valtioiden tuleekin olla rohkeita ja karkeita, -- koska tässä on kyse evoluutiosta, eikä evoluutio toimi säälillä;
Elämä ei voisi kehittyä korkeammiksi olennoiksi, jos eläimet olisivat olemukseltaan sääliväisiä. Sääli on ihmisessä toisisijaista ja resesssiivistä; se tuppaa häviämään aina, kun yhteisöllä menee huonosti tai jos jolla kulla menee ökyhyvin; rikkaat eivät tunne sääliä. Eikä supervallat. Sisällissodatkin ovat aina laajentumisia.
Minun on mahdotonta kuvitella ihmiskunnalle tulevaisuutta, missä olisi ns. itsenäisiä valtioita tai ihmisrotuja. Kaikki nykyiset yksilöidyt asiat tulevat katoamaan, koska sen vaikuttaa evoluutio, eikä ihmisellä ole evolutiivisena olentona mahdollisuutta hallita omaa kehitystään. Siitä todisteena on juuri tuo valtioiden lisätilan ja väestönkasvun tarve.
Ei joku voimakas valtio tarvitse lisää elintilaa -lebensraumia- siksi, että se olisi poliitikoiden tahto, vaan poliitikoilla on se tahto, koska se on evoluution olemus; liittovaltiopoliitikot ovat täysin evoluution nenästä vedettäviä, jotka kokevat kaikki sellaiset vastustajakseen, jotka koettavat pienemmissä ympyröissä levittäytyä.

Jokainen puoluekin haluaa yksinvaltaan, eli saada lisää elintilaa itselleen rajattomasti. Tämä on totuus, joka huomataan sitä, ettei ole koskaan kuultu yhdenkään puolueen olevan pahoillaan saamastaan äänivyörystä. Erityisen hyvin rajattomuus on esillä kaikissa uskonnoissa.

Perussuomalaisetkin koettavat saada Suomen sisällä lisää elintilaa, eli saada Suomen omaan hallintaan. Se ei taasen sovi niille liittovaltiomielisille poliitikoille, joiden mukaan Euroopan Unionin tulee saada lisää elintilaa, ja Suomi on tuollaisille poliitikoille se lisätila, joka pitää luovuttaa EU:lle, koska muutoin EU ei voisi kasvaa rajatta. Kyseessä ei siis ole ajattelevien ihmisten tapa toimia, vaan kaikki nykyiset poliitikot toimivat täysin evoluution lakien alaisuudessa.

Myös Perussuomalaiset-puolue toimii rajattomasti, eli pitää nationalismia expansiivisena. Vielä se ei ole näkyvää, mutta se on kaiken ryhmätoiminnan pohjavirtaus, jota vastaan yksikään ihminen ei voi taistella voitokkaasti. Jos nimittäin Persussuomalaiset saisivat enemmistön, niin silloin alettaisiin käymään neuvotteluja rajan takaisen Karjalan saamisesta. Mutta.

Mitä sitten, kun Katainen olisi kokenut saavansa aikaan Euroopan liittovaltion tai Soini olisi saanut Karjalan? Häviäisikö silloin heistä expansio-olemus?

Olemus ei voi hävitä. Koska ihmisen olemus ei ole kilpailuhenkinen, joten siksi se ei voi voittaakaan; se vain toimii olemuksena, ja vain ajattelemattomat ihmiset voivat kutsua laajentumisia ja avartumisia voitoiksi -- kun järjellä ajatellen kyse on vain täysin luonnollisesta kasvusta, joka ei välitä siitä, mitä se syö, kunhan vain syö elääkseen. Tai kuin homesieni, joka kasvaa eliön päälle.

Jos Suomi -suomalaiset- eivät halua laajentua, niin silloin Suomen kohtalona on tulla syödyksi. Sellainen kansakunta on haiseva raato, joka haluaa vain elää rajojensa sisällä. Ja supervallat ja supervaltapyrkyrit ovat aina kaikkiruokaisia; heille kelpaa valtiot raatoinakin.

Jotta Suomi voisi vielä olla elävä kansakunta, niin teen muutaman ehdotuksen, jolla Suomi säilyisi, eli miten Suomesta voisi tulla se supervalta, joka syö sisäänsä kaikki muut vallat:

1. Suomalaisuutta tulee pitää myönteisenä asiana; sitä ei saa missään tilanteessa häpäistä ja pilkata.
2. Suomalaisia tapoja ja käytänteitä tulee myydä, tuupata ja antaa agressiivisesti maailmalle.
3. Suomalaisia geenejä tulee lahjoittaa maailman eri sukusolupankeille ja saada muut ihmiset kateelliseksi niistä.
4. Suomen kielen ylivoimaisuutta poliitiikan, tieteen ja filosofian kielenä tulee korostaa.
5. Suomen kieltä tulee pitää helppona kielenä, ja korostaa sen erinomaisuutta.
6. Suomen tulee viedä koululaitosta kaikkeen maahan, suomen kielellä.

MTV3 11.12. 2003: Suomalaislapset oppivat lukemaan helposti
Aamulehti 1.2. 2011: Tässä (lukutaidossa) Suomi on ylivoimainen!
US-blogi, 4.12. 2012: Nationalismi ei tunne rajoja
Ei se ole tyhmä, joka haluaa kansansa kasvavan, vaan se, joka uskoo, että kansan tulee pysyä lestissään. Suomen kielikin on saanut täysin turhaan huonon maineen, koska nykyiset poliitikot pitävät sitä negatiivisena asiana.

Ei kommentteja: