keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Uskonto - pilvipalvelua

Uskonnot -kuten ateismi tai islam- toimivat pilvessä. Kaikki ideologiat ja uskomukset ilmentyvät ihmisille samankaltaisina ilmiöinä kuin pilvipalvelut yksittäisille internetpäätteille.

Yksittäisen ihmisen ei tarvitse opiskella kaikkea uskontonsa oppeja ja niiden selityksiä, vaan riittää, että hän pystyy noukkimaan uskontopilvestään aina kulloiseenkin tilanteeseen sopivan sovelluksen

Esimerkki: Kun Iranin suurlähettiläs meni Linnanjuhliin 6.12. 2012, niin siellä kulkiessaan hän oli jatkuvassa yhteydessä Islam-pilveen, koska ympärillä oli naisia. Ja kun hän tuli Jenni Haukion kohdalle, niin hän veti pilvestä erään suosituimman islam-pilven sovelluksen (latauksia jo yli 50 miljardia vuodesta 666 lähtien), joka sanoi hänelle, ettei hän saa koskea Jenniin, koska naiset ovat pilven sisältämien totuusarvojen mukaan saastaisia.

Toisaalla Jenni Haukion aviosiippa oli samalla hetkellä myös yhteydessä pilveen, joka oli nimeltään Suvaitsevaisuus. Ja niin Jennyn aviosiippa löysi Suvaitsevaisuus-pilvestä helposti applikaation, joka sai aviosiipan ajattelemaan, ettei Iranin suurlähettiläs ilkeyttään jättänyt kättelemättä Jenniä, vaan vain siksi, ettei Iranin suurlähettiläällä ollut mitään muuta mahdollisuutta.


Sitten tapahtuu joskus myös sellaista, että uskovainen unohtaa ottaa yhteyden pilveensä. Tällaista sattuu varsinkin maahanmuuttajille, jotka unohtavat täysin islam-pilven olemassaolon silloin ja siinä, kun he pääsevät kosketuksiin länsimaisen teknologian kanssa. Islamilaista teknologiaahan ei ole olemassa, koska islam ei salli uskovaisille sivistykseen omaa panostaan. Tiettyjen Maahan muuttajien kontribuutio teknologiaan on siinä, että vaatiessaan itselleen oikeutta länsimaiseen teknologiaan he samalla unohtavat hetkeksi uskomuspilvensä...

.. siihen saakka, kun näkevät naisen. Naisen näkeminen saa maahanmuuttajan välittömästi ottamaan yhteyden uskomuspilveen, koska maahanmuuttajilta puuttuu täysin henkilökohtainen sovellus, miten täällä eletään rauhaisaa ja sivistyksellistä elämää.

Ei kommentteja: