maanantai 25. helmikuuta 2013

Katainen runonlaulajia haastattelemassa

Kataisen hallituksen tavoitteena on kestävä kehitys - rikkaille.
Himasen tulevaisuusselonteko luotiin, jotta sillä synnytettäisiin uutta ajattelua. Kovasti sitä on nyt  syntynytkin, mutta sisältö taitaa olla sitä samaa vanhaa poliitikkopaskaa.

Hyvejohtajuus, 10.1. 2013: Filosofi Pekka Himasen Sininen kirja on yhtä guggenheimia
HS, 25.2. 2013:
Suomen Akatemia: Kataisen rahoitusesityksestä oli vaikea kieltäytyä
IL, 25.2. 2013: Suomen Akatemia Himas-kohusta:Katainen välittää väärän mielikuvan
IL, 25.2. 2013: Keskusta tiukkana: "Katainen ei voi väistää vastuutaan"
IS, 25.2. 2013: Himas-kohu: "Katainen ajautuu yhä syvemmälle suohon"
YLE, 25.2. 2013:
Tekes olisi halunnut kilpailuttaa Himasen tutkimuksen - "toimme sen selvästi esiin"
Blogi, 22.2. 2013: Ulkoistetaan Toveri Himanen ja Kamrad Katainen


Rikkaat harrastavat kestävää kehitystä; sikailukapitalisti Jyrki Katainen haluaa pitää itsensä ja kaverinsa leivissä niin, että särvintäkin löytyy joka päivälle. Se jos mikä on kestävä kehitystä, että poliitikot ja muut rikkaat eivät koskaan joudu osallistumaan säästötalkoisiin; Poliitikot voivat tuosta noin vain kaataa veronmaksajien varoja taskuihinsa:
Viikon kuluttua kukaan ei enää puhu mitään Kataisen puhalluksesta, ja niin sama meno voi jatkua edelleen,  eikä edes oikeusasiamies tai oikeuskansleri tule sanomaan siitä juuta eikä jaata. Samanlaista paskaa hekin suoltavat kuin Himanen, koska hehän elävät jo kestävää kehitystä -- "kestävässä kehityksessä" ei enää ole huolta huomisesta, joka vaatisi ajattelemaan.

Rahalla saa pelkkää höttöä; jos Katainen olisi oikesti halunnut uusia ajatuksia, hän olisi lähtenyt maakuntiin kiertelemään ja kirjoittamaan ylös ihmisten ajatuksia kuten Elias Lönnrot otti talteen kalevalan runouden -- kalevalaisuuden aikoihin ihmiset jostain syystä pystyivät ajattelemaan sellaista, josta on tullut kansallisajattelua, eikä kukaan maksanut niistä ajatuksista yhtikäs mitään -- silloin -Impivaarassa- kehitys oli varmaan kestävää, koskapa olemme tulleet ainakin tähän saakka, missä Katainen voi huolettomasti jakaa kansan sammon roistoille.

Kuvitteleeko Katainen, että hän on luomassa Himasen kanssa uutta kansallisrunoutta tulevaisuuden hankkeen selonteon muodossa? Katainen jututti Himasta yksityisesti kuten Lönnrot haastatteli runonlaulajia. Katainen unohti vain sen, että Himanen ei ole runonlaulaja

- Jos me joskus päästäisiin sinne Himasen-Kataisen tulevaisuuteen, niin siellä oltaisiin suuresti murheissaan siitä, kun kukaan ei älynnyt ottaa ylös näitä tämän ajan kansanajattelua, sillä siellä Hyvinvointiyhteiskunta 2:ssa ei ole enää mitään ajattelua, jota todistaa sekin, että sen tulevaisuuden näkijöiltä puuttuu todellinen ajattelu

Rikkaisiin sikamielellään kuuluvat poliitikot pitävät laeillaan huolen sitä, että rikkaat rikastuvat kaikissa taloustilanteissa, erityisesti silloin, kun kaikilta muilta vaaditaan malttia. Sitä on se kestävä kehitys; Valtio on poliitikoiden yksityinen rahantekokone, jonka virittimenä toimii lainsäädäntä, jolla poliitikot optimoivat valtion rikkaille ja heidän perseennuolijoilleen.

IS, 01.3. 2013:
Filosofian tohtori lyttää Himasen kirjoitukset täysin: "Glamour-tiedettä"
IS, 28.2. 2013: Kommentti: Hyväveli Katainen, pahalta näyttää
IL, 28.2. 2013: Suomen vai kokoomuksen asialla?
AL, 28.2. 2013: Hiillostusta Himas-selvityksestä - Katainen vaikutti jo hikeentyvän
28.2. 2013: Kansanedustaja äimistelee Himas-kohua:
Miten puheenjohtaja voi olla "täysin kuutamolla"?

IL, 27.2. 2013: Emeritusprofessori tylyttää Himasta Pohjalaisessa:"Sätkynukke"
IS, 27.2. 2013: Emeritusprofessorilta harvinaisen tyly tuomio Himaselle Pohjalaisessa:
”Jättipalkkio opiskelijan keskinkertaisella seminaariesitelmällä”

IL, 26.2. 2013: Apu: Huippu-urheilusta nollaselvitys - miljoonat kankkulan kaivoon
Rakennuslehti, 17.10. 2012: Pieni atk-konsulttifirma kelpasi Liikenneviraston uudistajaksiEi kommentteja: