sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Suomalaiset syyntakeettomia-maahanmuuttajat riivattuja

Tässä päivänä muutamana ihmettelin kovasti, miten kummassa perussuomalaiset ajatukset voivat aiheuttaa äärikoikeistolaisuutta... Nimittäin tuo Jyväskylän tappelunujakka laitettiin esimerkiksi perussuomalaisten ajatusten aiheuttamasta äärioikeiston noususta ja jopa väitettiin, ettei kiistaton yksittäistapaus enää ole yksittäistapaus, vaan osoitus perussuomalaisten aiheuttamasta äärioikeiston noususta.

Kansanuutiset 31.1. 2013: ”Jyväskylän puukotus ei enää yksittäistapaus”

Kysymys voisi kuulua, että minkä suuremman kansalaistahon mielipiteistä silloin johtuvat ne sadat raiskaustapaukset, ne tuhannet pahoinpitelyt ja ne kymmenet tuhannet ryöstöt ja mummojen potkimiset, joita Suomessa tapahtuu. Nekö ovat yksittäistapauksia? Kun vielä huomioidaan, että suomalaisten tekemät rikokset ovat olleet laskusuunnassa jo pitkään, kun taasen maahanmuuttajien rikokset vain nousevat.
Jos on totta, että yksi väkivallan muoto johtuu ulkopuolisten ajatuksista, niin silloin sen pitää koskea myös ulkomaalaisten tekemiä tekoja; kuka tai mikä taho Suomessa saa aikaan ulkomaalaisten tekemät rikokset? Ettei vaan suvaitsevaisten ideologia siihen olellisesti kuuluvana hyssyttelynä ja rangaisten minimoinisena luo ulkomaalaisille otollisen maaperän rikollisille teoille.
Kun Suomessa suomalaistaustainen tekee jonkun rikkeen, niin äärivasemmisto hehkuttaa, miten se on osoitus suomalaisten pahuusgeeneistä, suorastaan geneettinen erityispiirre, mutta kun paljastuu satoja maahanmuuttajataustaisten tekemiä rikoksia, niin suvaitsevaisten mukaan ne ovat joka kerta yksittäistapauksia, joita ei voi yleistää... Puhumattakaan, että maahanmuuttajien tekojen taustalle voitaisiin olettaa geneettisiä syitä;

Maahanmuuttajien teot johtuvat suvaitsevaisten mukaan (pahasta) hengestä,
kun taasen suomalaisten tekojen taustalla ovat geneettiset tekijät.

Itse asiassa, tuosta huomataan, että suomalaiset ovat maahanmuuttajien mukaan syyntakeettomia, koska geenit saavat suomalaiset niin ryyppäämään kuin puukottamaankin, kun taasen maahanmuuttajat ovat pahan hengen vallassa, koska maahanmuuttajien rikoksien taustavaikuttajaksi ei saa olettaa mitään geneettistä syytä.
Jos ei aine ole syynä, silloin katse pitää luoda Danten luomiin mielikuviin.

Vrt: Ateistien mukaan jumalauskon vaikuttaa uskontogeeni (soita-kotiin-geeni),
kun taasen ateismin saa aikaan henki, koska ateismille ei ole aineellista syytä.

Kun vihdoinkin suvaitsevaisilla olisi käsillä aito yksittäistapaus, niin he eivät pysty sitä sellaisena hyväksymään, vaan väittävät, miten yksittäistapaus ei edes koe mennyttä aikamuotoa, vaan se ikään kuin elää edelleen ja kohisten nousee äärivasemmiston ja suvaitsevaisten mielissä piruksi seinälle saaden heidät uskomaan, että nyt on jumalaton meininki Suomessa meneillään.

Tuon yksittäistapauksen hehkuttaminen äärioikeiston nousuksi saa suvaitsevaiset ummistamaan silmänsä siltä kauhealta väkivallalta, joka oikeasti Suomessa nousee; Ulkomaalaisten väkivallalta, ulkomaalaisten tekemiltä ryöstöiltä ja ulkomaalaisilta mummojen hakkaajilta. Niiden syyksihän suvaitsevaiset eivät esitä minkään ulkoisen tahon mielipidettä, vaan sanovat, että syy on tekijöiden omissa ajatuksissa, ja niin ollen ne ovat yksittäistapauksia!

Sitä vastoin suvaitsevaiset esittävät, että äärioikeisto toimii Suomessa zombina; ettei äärioikeistolaiseksi julistetun teot johdu hänen omista ajatuksista, vaan hän on ulkoa ohjattu. Tuollainen suvaitsevaiston ajattelu itse asiassa tekee äärioikeistolaisista täysin syyntakeettomia, koska heidän tekonsa johtuu äärivasemmiston mukaan aina jostain muusta kuin ihmisen omista surkeista ajatuksista.

Toinen kysymys voi kuulua, että mistä johtuvat äärivasemmistolaisen ajatukset ja teot? Niidenkö perimmäinen lähde on äärivasemmistolaisen aivot itsessään, eikä niille ole ulkoista syytä?

Loppulausunto:
Vasemmiston ja suvakkien mukaan teko on yksittäistapaus, kun tekijän teolle ajatellaan tekijän omat aivoitukset, vaikka kyseisiä tekoja olisi tuhansittain, eikä todellakaan voida puhua yksittäistapauksista, kun on puhe ulkomaalaisten tekemistä rikoksista.

Sitä vastoin vasemmiston ideologian mukaan tekoa ei voi laskea yksittäistapaukseksi, jos tekijä ei ole vastuussa ajatuksistaan, vaan ne ovat jonkun ryhmän esittämiä ajatuksia. Esimerkiksi vasemistolaiset ajatukset saavat aikaan vasemmistolaisuutta, ja suvaitsevaiset ajatukset levittävät suvaitsevaisuutta; suvaitsevaiset ja vasurit eivät ole itse vastuussa siitä, mitä he ajattelevat ja tekevät, koska he ovat ulkoa ohjautuvia.

Täten lopputulemana on, että vasemmisto-suvakit ovat jäävejä syyllistämään ketään, koska he eivät itse ole ajatelleet sitä, mitä he puhuvat. Suvaitsevaisten ajatukset eivät johdu geeneistä.

Vasemmistolaiset ajatukset eivät johdu oikeistosta, eikä kapitalismista, eikä vallitsevasta todellisuudesta. Vaan ne ovatkin yksittäistapauksia, yksittäisajattelua, josta ei kannattaisi välittää -- ellei vasemmistolaisuus saisi aikaan sitä ajatusmultaa, josta ulkomaalaisten rikollisuus kasvaa:

Maahanmuuttajien tekemät systeemaattiset rikokset johtuvat suvaitsevaisten ajattelusta, joka on se multa, joka saa (monet) maahanmuuttajat orientoitumaan rikollisiksi, koska vasemmisto vain hyssyttelee ja yrittää piilottaa maahanmuuttajien negatiiviset teot, kun taasen heidän jokainen vähänkin positiivinen teko julistetaan jumalalliseksi;

Muistattehan ne etusivujen kuvat, missä maahanmuuttajille annettiin lumilapiot ja heitä kuvattiin nojailemasta lapioihin - ja vasurit hehkuttivat, miten innokkaita kaikki maahanmuuttajat ovat työntekoon. Ja suvaitsevaisten lennokkilause; ilman maahanmuuttajia bussitkaan ei kulkisi. Ja: Lentäväthän linnutkin rajojen ylitse.


Töllöstä tuli lauantaina, 2.helmikuuta 2013 Elukka-elokuva. Siinä oli muuan musta mies, jonka annettiin tehdä mitä tahansa ilkeyksiä, koska oli musta. Valkoiset olivat oppineet, ettei saa kieltää mustaa miestä, koska hän on musta. Tämän päivän totuutta myös jo Suomessa.

Ei kommentteja: