perjantai 24. toukokuuta 2013

Hulluruohon takaisinvetoa

Ostinpa minäkin Rainbow -pannukasvispussin S-Marketista, joskus maaliskuussa. Tänään, 24.5. 2013, tuli kotiin kirje SOK:lta, että pitäisi palauttaa pussukka, eikä ainakaan saisi syödä. Söin kyseisen pussukallisen kerralla sienipaistoksen kera ja hullun oireita on tullu, mutta en minä niihin silloin kiinnittänyt huomiota....

US, 22.5. 2013: Näistä oireista voit päätellä syöneesi hulluruohoa
- "Tavattuja oireita on monenlaisia: suun kuivuminen, jano, nielemisvaikeudet, laajentuneet silmäterät ja nopeutunut syke. Keskivaikeissa myrkytyksissä voi ilmetä sekavuutta ja levottomuutta, kertoo Myrkytystietokeskuksen ylilääkäri Kalle Hoppu."
Monena yönä heräsin suu rutikuivana. Ajattelin sen johtuvan oluesta, enkä kiinnittänyt siihen paljoakaan huomiota. Kiusallista se oli kyllä. Kiusallisempaa oli muutamana yönä sydämen kummalliset lyönnit. Löi kovin epätahtiin ja muljahteli.
Samoin joskus tuntui, että olen unohtanut, miten niellään. Tuntui siltä, että nielaistessa ei tapahtunutkaan nielaisua, vaan ikään kuin nielu olisi jäänyt jumiin. Outo tunne sekin. Välillä tuntui, että voi unohtaa jopa hengittämisenkin.


Nyt oireet tuntuvat olevan poissa, joten varmaankin ne sitten tuli hulluruohosta. Oli eka kerta, kun otan mitään neurokasviksia, humalaa lukuunottamatta.


Ei kommentteja: