lauantai 8. kesäkuuta 2013

USA vakoilee-vakoillaan kaikki

Jo viime vuosituhannella netissä puhuttiin, että MicroSoft jättää Windows-käyttöjärjestelmiin takaportteja, joista USA:n hallinto pääsee kenen tahansa PC:lle (Personal Computer, suom. huom.). Notta minulle tämä ei ollut uutinen -- semminkään, kun tykkään siitä, että ihmiset lukee mun ajatuksia.

Nyt taitaa olla turha enää puhua PC:stä, henkilökohtaisesta kompuutterista. Pikemminkin näyttää siltä, että USA:n hallinto on sosialisoinut jokaisen ihmisen henkilökohtaisen koneen omakseen. Tämä on erittäin hyvä uutinen kaikille meille, sillä nyt meillä on vastaava oikeus vakoilla USA:n hallinnon tietokoneita.

Erityisesti odotan mielenkiinnolla Julian Assangen esille tuloa tästä asiasta. Nythän on asia sill' viisii, että USA:n hallinnolla ei ole moraalista oikeutta kieltää vakoilua, kun se itse tulee mitään ilmoittamatta kenen tahansa kotokoneelle -- sillä asenteella, että ihmiset ovat USA:n hallinnolle oletusarvoisesti pahoja.

Olen ennenkin pyrkinyt laittamaan avainsanoja viesteihini, jotta pääsisin CIA:n kyydillä salaa matkustamaan USA:han, tai ainakin Guantanamoon: NSA, Echelon, bin Laden, Israel, Osama, muslims, Putin, rötösherrat, saatanan kommunistit, multiculturalism...

Selvää on, että USA:n hallinto käyttäytyy kuin kommunistit: Jos otus vaappuu kuin ankka ja kaakattaa kuin ankka, niin on järkevää kutsua otusta ankaksi. Koska USA toimii kuin kommarit, niin on ihan saletti, että USA:sta on tullut kommarivaltio.

PS. Itse tykkään kovasti siitä, että maailmassa on valtioita, jotka eivät nössöile. Jos kaikki valtiot olisivat nössöjä, niin ihmisen evoluutio kulkisi taakse päin. Onneksi evoluutio on edelleen vahvempi voima kuin USA:n hallinnon toimijoiden päänuppi, joten USA toteuttaa edelleenkin evoluutiota, eikä älyllisyyttä.

HS, 7.6. 2013: USA vakoilee suosituimpia verkkopalveluja – kohteena ulkomaalaiset

Osta Windows/Android/Apple-kone, niin olet suorassa yhteydessä kommunisteihin.
Hanki niihin vielä joku SoMe-ohjelma, niin kommunistit USA:ssa saavat harmaita hiuksia.

Jälleen kerran tuli todisteet, että julkinen valta on salaisen vallan kulissi.
Blogi, 26.2. 2008: Sibel Edmonds

Olisi järjen kannalta onnetonta, jos muut valtio hyväksyisivät USA:n hallinnon suorittaman vakoilun, koska sellainen hyväksyntä on vailla demokraattista päätöksentekoprosessia. Ainoa keino vastata demokraattisesti USA:n vakoiluun, on antaa kaikille laillinen oikeus vakoilla USA:ta.

YLE, 10.6. 2013: Merkel aikoo kovistella Obamaa urkintakohun vuoksi ensi viikon vierailulla
YLE, 11.6. 2013: F-Securen Hyppönen: Yhdysvallat käyttää törkeästi hyväkseen erityisasemaansaEi kommentteja: