keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Demonien riivaamat jehovat

Jehovan todistajat näkevät demoneita kaikkialla ympärillään:
IL, 9.10. 2013: "Osa käärmeen siementä"

Jos minusta joskus tulisi kansanedustaja, niin tekisin lakialoitteen, jolla jehovantodistajilta poistettaisiin kaikki mahdolliset poikkeukset yleisen lain noudattamistarpeesta. Poistaisin jopa poikkeuksien tekemisen mahdollisuudet itse perustuslaista.

On täysin kestämätöntä, että jehovan todistajat nimittelevät demoneiksi heitä, jotka ovat antaneet heille etuoikeuksia ja vapautuksia kansalaisvelvollisuuksista. Valtio ei voi olla millään tavoin velvollinen antamaan kellekään minkäänlaisia etuoikeuksia. Kellään ei voi olla oikeutta nauttia turvallisuudesta toisten kustannuksella. IL, 9.10. 2013: Ratkaiseva tulimyrsky.

Jos Neuvostoliitto olisi saanut Suomen liitettyä osaksi neuvostotasavaltojen liittoa, niin täällä yksikään jehova ei olisi voinut toimia niin kuin he nykyisin toimivat. Neuvostoliitossa eikä Venäjälläkään jehovantodistajilla ole erivapautta asevelvollisuudesta, jotta jehovantodistajien on ihan turhaa vollottaa mistään asiasta.

 Jehovan todistajat kuten kaikki muutkin kaikkien uskontojen hihhulit todistavat joka päivä sen, ettei heillä ole minkäänlaista käsitystä saati kokemusta jumalisesta elämästä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tosiasiasllisesti vaan jehovat ovat jo nyt täysin marginaalinen ongelma verrattuna erääseen parempikulttuurisen HERRAKANSAN rauhanuskontoon jolle kas kummaa koko ajan vain tulee lisää erioikeuksia...

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Rauhan uskonnon totiset seuraajat tulevat myös vaatimaan erivapauksia suomalaisuudesta ja suomalaisten isänmaasta ja sen ylläpidosta, jos on yksikin uskonnollinen ryhmä, jolla on etuoikeuksia.