maanantai 30. joulukuuta 2013

Rikkaiden saostaminen pohjasakasta

Rikkaat ovat iät ja ajat pisteyttäneet ihmisiä. Sitä pisteytyssysteemiä kutsutaan tilin saldoksi. Mitä suurempi saldo sitä paremmalle paikalle rikas pääsee asumaan. Suurisaldoiset rikkaat pyrkivät sellaisille asuinalueille, jotka ovat mahdollisimman hankalasti vähäsaldoisten ihmisten saavutettavissa.

Poliitikot ovat aina tukeneet rikkaiden perinteisiä tapoja. Rikkaiden asuinalueet eivät olisi olleet mahdollisia, jos poliitikot toimisivat niin kuin he suupielestään sormiaan ristien jupisevat kansalaisille. Nytkin poliitikot suureen ääneen jupisevat, miten kansan tuntoja poliisina luodannut Tom Packalen on peräti natsi, kun hän ehdotti myös tavallisille ihmisille käypää pisteytystä, jonka mukaan ihmiset saataisiin asumaan heille psyykkisesti sopivimpiin paikkoihin.

Mitään pahaa ei voi olla siinä, että häirikköasukas saisi naapurikseen toisen  häirikköasukkaan. Kukapa täysjärkinen ihminen suvaitsee seinänsä takaa kuuluvaa meteliä, tai pihassaan koiria potkivia ählämeitä.
Mitään tuomittavaa ei voi olla siinäkään, että muslimit asutettaisiin kauas pois tavallisten ihmisten ilmoilta, koska hehän muutenkin katsovat suomalaisia nenänvarttaan pitkin ja omaehtoisesti hakeutuvat asumaan lähekkäin.

Sitten meillä on se Bättre Folk-herrakansa, joka on satoja vuosia halunnut asua omilla asuinalueillaan. Ruotsinkielisten halu on saatu jopa ympättyä lakiin, joten yksikään poliitikko ei uskalla hörähtääkään, kun tasaiseen tahtiin tulee ilmi, miten herrakansalle rakennetaan omia asuinalueita:
YLE, 26.4. 2010: Ruotsinkielisille oma kortteli Helsingin Jätkäsaareen
Päivitys 31.12. 2013
IL. 31.12. 2013: Tom Packalénin tekemä pisteytysehdotus nosti myrskyn
- yksi ryhmä on asiasta merkillisen hiljaa
: Lainaus:
"Keskustelussa on ollut eräs mielenkiintoinen piirre. Suomen ruotsinkieliset piirit ovat olleet hiiren hiljaa. ...
Ehkä selitys piilee siinä, että Helsingin ruotsinkielisille kaavoitetaan parhaillaan Helsingin Jätkäsaareen omaa Victoria-kortteliaan."

IL, 29.12. 2013: HS: Kansanedustaja Packalén pisteyttäisi vuokralaiset
On todella loistavaa, että Suomen laillinen hallinto on täynnään erilaisia ja perinteellisiä lakeihin sisäänrakennettuja pisteytysjärjestelmiä, joiden kautta rikkaat voivat saada omia asuinalueitaan ilman, että yksikään poliitikko huomaa rikkaiden saostumisen kasoihinsa kuuluvan systeemin olemukseen.

Odotetaan vielä sekin päivä tulevaksi, jolloin poliitikot antavat muslimeille kailotusoikeuden, niin se saa suomalaiset entistä halukkaammin jättämään mamut omiin oloihinsa, jolloin huomataan, ettei mitään packalen-tyyppistä pisteytyssysteemiä edes tarvita, koska poliitikot ovat jo rakentaneet monta vastaavaa tapaa saada ihmiset eristettyä omille alueilleen. Esimerkkejä:

AL, 11.2. 2013: Dosentti: Kantaväestö karkaa kaupunginosista,
joissa vieraskielisten osuus ylittää ”kipurajan”
HU, 30.11. 2012: Hyvätuloiset lähtevät, vähävaraiset tulevat
KL, 4.12. 2012: Helsingin voimistuva "white flight"
LV, 23.8. 2013: Suomelta menee miljoonia virolaisten sosiaalitukiin
Blogi, 25.12. 2013: Kaikki ulkomaalaisia

Ei kommentteja: