tiistai 24. joulukuuta 2013

Vasemmiston urheiludemokratia

Mitä yhteistä on vassareilla ja esimerkiksi Jokerien kannattajilla?

Urheiluseurojen/tähtien fanittajat kääntävät nopesti selkänsä, jos oma joukkue ei menesty. Samoin puolueuskovaiset julistavat, että presidentin virka pitää lakkauttaa, jos presidentiksi ei ole saatu omaa miestä.
YLE, 23.12. 2013: Vihreät nuoret ja Vasemmistonuoret: Presidentin virka joutaisi romukoppaan
Jos Haavisto olisi valittu, niin....

Vassarit ovat todellakin samanlaista porukkaa kuin jalkapallohuligaanit; kuten jalkapallohuligaanit pyrkivät hajottamaan kaiken, jos oma joukkue ei menesty, niin samoin vassarit haluavat hajottaa kaikki sellaiset, joissa he kokevat hävinneensä.

Vassarit eivät ymmärrä demokratiaa, koska selvästi he voivat kannattaa vain sellaisia jutskia, joissa on mukana heidän omat miehensä. Se ei ole mitään demokratiaa pyrkiä kumoamaan kaikki sellainen, johon ei ole saatu oman puolueen jäsentä mukaan. Aidosti demokraattinen ihminen ei todellakaan ala julistamaan vaikkapa presidentin virkaa mitättömäksi viraksi, vaikka ei olisikaan saanut puolueen jäsentä siihen virkaan.

Itse asiassa, ihminen ei voi olla demokraattinen sydämeltään, jos hän kannattaa puolueellisuutta. Demokratia ei voi olla kovinkaan vankalla pohjalla, jos se perustuu puolueellisuuteen. Puoluedemokratia toimii samalla tavalla kuin penkkiurheilu

Hyvää Jeesuksen syntymäpäivää itse kullekin

Ei kommentteja: