keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Positiivisen vihreä

Vihreät eivät petä; Heidän esiintymisensä todistaa edelleen heidän vihreytensä olevan aitoa käsitteellistä vihreyttä: AL, 15.1. 2014:
Guggenheim-säätiö taipui ja perui tukihakemuksensa Suomen valtiolle:
Lainaus: "Vihreiden kaupunginhallituksen jäsen ja valtuustoryhmän puheenjohtaja Emma Kari sanoo STT:lle, että Guggenheimin vetäytyminen on hyvä uutinen.

– Positiivista, että säätiössä ymmärrettiin viesti, Kari sanoo
"

Vihreiden ei olisi tarvinnut lainkaan ylistää Guccenheim-säätiön positiivisuutta, jos he eivät olisi kannattaneet Guccenheim-museota. Vitun paskaa väittää, että kananpaskan valkoinen osa on positiivista...

On saletin varmaa, että joka ikinen hallituksen jäsen tiesi amerikkalaisen Guccenheim-säätiön hakeneen avustusta Suomelta, joka todistaa täydellisesti, että kyseessä on pelkästään perkeleen järjen köyhien vedätys: Säätiö haki työ- ja elinkeinoministeriöltä kilpailua varten 800 000 euron tukea. -- tuo todistaa ykskantaan vain sen, että poliitikot eivät lue laisinkaan päätettäviä hakemuksia, eivätkä he niin ollen ole muutoinkaan kiinnostuneita mistään muusta kuin rikkaiden perseiden nuoleskeluista. Mutta.
On sekin parempi kuin rahattomien perseiden nuoleskelu.

IL, 15.1. 2014: Myös kaupunginhallituksen kokoomuslaisille tieto valtion tuesta tuli puskan takaa. -- Aivan. Kun poliitikot lukevat sitä hakemusta hieman lisää, niin sieltä tulee puskista lisää "ylläreitä".

 Vihreät ovat järjeltään vähintään yhtä köyhiä kuin mitä on Guccenheim-säätiö, joka miljardiomaisuudellaan ei vittu pysty edes siihen, että maksaisi omasta pussistaan karamelleja Episyklilaatikkoarkkitehdeille.

Täytyy vain todeta, että on sangen positiivista, että Vihreät edelleen todistaa typeryytensä, koska minusta olisi hyvin epämieluisaa, jos Vihreät edes yhden kerran osaisi  toimia järkevästi, sillä silloin voisin joutua harrastamaan sijaistoimintaa, joka on tyypillistä kaikille niille, jotka uskovat ristiriitaisuuksiin.

IL, 15.1. 2014: "Guggenheim-säätiölle ei tyylipisteitä"
IS, 15.1. 2014: Guggenheim-säätiö peruu tukihakemuksensa
Blogi, 13.1. 2014: Helsingin Guccenheim

Ehdotan uudestaan suomalaisille, että rakennetaan ihan itse WAU-rakennus, eikä perkele suunnitella sen seinille yhtään mitään kananpaskaa riippumaan, koska pelkät seinät vetävät enemmän väkeä kuin jokin vitun kananaiv.. kanankoivilla tehty tuherrus.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kuinkahan monella tuolilla ne vihreät kuvittelevat voivansa istua samanaikaisesti? Vaan eipä ole ensimmäinen ja tuskin myöskään viimeinen kerta, kun he esiintyvät samanaikaisesti taas yhden hankkeen edistäjinä ja jarruhenkilöinä. Tämäkin farssi olisi jäänyt näkemättä, jos he eivät olisi olleet tuota tontinvarausta eteenpäin ajamassa. Guggenheimhan on pyrkinyt vetämään nenästä ja hoitamaan asioita kyökin kautta joka käänteessä. Miten ihmeessä heistä olisi yhtäkkiä tullut luotettava ja avoin instanssi? Vaatii julmettua naiiviutta uskoa, että niin olisi tapahtunut. Siihen tuskin edes vihreät pystyvät. Sen sijaan on uskottavaa, että he kuvittelevat äänestäjien olevan niin naiiveja, etteivät näe tuon pelin läpi. Siinäkin he pahasti erehtyvät, jos heidän hartaimmat uskovaisensa jätetään laskuista pois. Sen verran minä vielä näihin suomalaisiin luotan.