maanantai 24. helmikuuta 2014

Diktaattori on ilmestynyt

Maailmassa on paljon sanelupolitiikkaa. Loiseläjiltä puhetta kyllä riittää, mutta oikein tekevät antavat tekojensa puhua puolestaan. Selittely, anteeksipyyntö ja kuulustelut ovat diktaattoreille tyypillistä toimintaa. Ukrainasta nähtiin, millainen on tyypillinen diktaattori; Vasempaan kallellaan, ei pysty hoitamaan luottamustehtäviään, on kansan vihollinen. Kaikki tuo sopii kaikkiin poliitikoihin, mutta erityisen hyvin diktaattorin ominaisuudet istuvat vasemmistolaisille.
IS, 24,2. 2014: Tunnustus tuli: Leijona-pelaajat auttoivat ministerin hotellihuoneeseen
- "Sammuin tai väsähdin"

IS, 24.2. 2014: Norjalaiset kuumenivat Arhinmäen hiihtokommentista:
"Suomi on häpeäksi koko maailmalle"

MTV, 25.2. 2014: Turkissa korruptiokohu:
Pääministeri käski poikaansa piilottamaan kymmeniä miljoonia


Maailmasta ei poistu ahneus ja häpeällinen politikointi niin kauan, kun poliitikot ahnehtivat kansan varoja. Mitään periaatteellista eroa ei ole hirmuhallitsijoiden ja suomalaisen poliitikon välillä; ne molemmat elävät ökyelämää; on täydellisen mieletöntä julistaa, että 16000 euroa kuukaudessa on eri asia kuin jonkun diktaattorin miljoona euroa kuukaudessa; yksikään ihminen ei tarvitse elämiseen tuhansien eurojen kuukausipalkkaa - nykyrahassa mitattuna.

Jos ihminen pystyy vähäänkään määrään itsellistä ajattelua, niin hän tajuaa erittäin selvästi sen, että jokainen, joka vaatii itselleen palkkaa, on syypää kalliisiin elinkustannuksiin. Palkan vaatiminen on kiistaton todiste ihmisen ahneudesta; typeryydestä. Ihminen voi olla ahne vain järjettömässä tilassa. Järki ja ahneus ovat toisensa poissulkevia. Diktaattorit ja muut rikkaat eivät voi olla järjellisiä, sillä vain typerykset toimivat niin kuin toimivat ahneet.

IT-Viikko, 18.2. 2014: Google kuskaa lisää insinöörejä San Franciscon kiista-alueelle
IS, 24.2. 2014: Janukovitshin ökyhuvilalle löytyi voittaja
- pääsyyttäjä eli kuin ”Rooman keisari”


Yksikin miljonaari nostaa asumiskustannukset sietämättömälle tasolle niille, joita poliitikot pitävät lähinnä työvoimareservinään. Googlen miljonääri-insinöörit nostavat kaikkien asuinkustannuksia, kuten tapahtuu Suomessakin. Muistellaan vaan vaikka köyhän Mika Vehviläisen asunto-oloja:
AL, 27.2. 2012: Ilmarinen osti asunnon myös Harri Sailakselle

Järkevä ihminen hallitsijana pystyisi helposti poistamaan maailmasta ahneuden ja muun typeryyden. Se tosiasia, että poliitikot eivät pysty poistamaan ahneutta, on eittämätön todiste puoluepolitikoinnin mielettömyydestä. Ahneuden jatkuminen ja lisääntyminen johtuu vain siitä, että poliitikot kaikkialla ovat ahneita pikku diktaattoreita, joille tärkeintä on oma etu.

Jopa nykyinen muuttoliike massamaahanmuuttoineen johtuu yksinomaan poliitikoiden halusta olla merkittäviä diktaattoreita, joista tehdään historiaa. Poliitikot eivät pysty hallitsemaan edes itseään, mutta siitä huolimatta he himoitsevat itselleen valtakuntaa, jonka väkiluku kasvaa mielettömyyteen saakka.

On tosiasia, että itsensä hallitseva ihminen ei vaadi maailmaan ja/tai maalleen lisää ihmisiä, koska itsehallintaan kuuluu työnteko ilman määräaikoja; Ihminen ei tunne itseään, jos hän vaatii itselleen eläkkeitä, etuoikeuksia, palkkaa tai mitä tahansa.

Vaatiminen on kiistaton todiste järjen puutteesta, kuten palkan vaatiminen todistaa ihmisen olevan köyhä; mitä enemmän  ihminen vaatii palkkaa, sitä köyhempi hän on. Järjen köyhyyden karmein todiste on ihmisen halu pompotella muita. Mitä köyhempi ihminen on mieleltään sitä enemmän hän vaatii lakeja, sääntöjä ja asetuksia.

Tyhmälle ihmiselle mikään määrä lakeja ei riitä, koska tyhmyys on siinä, ettei ihminen itse pysty itselliseen toimintaan, vaan tarvitsee sitä varten määrättömästi lisää veronmaksajia, koska tyhmät ihmiset pelkäävät mielettömästi sitä köyhyyttä, joka on heidän sisällään. Tyhmyydessään ihminen ei pysty pitämään ihmisiä omaehtoisina toimijoina, vaan hän näkee heidän ainoastaan lakikirjahyllynä, joka pitää täytää lakikirjoilla.

Valta on annettava niille, jotka eivät halua politiikkaan; Politikoinnista on tehtävä sitä, mitä sen kuuluisikin olla; luottamustehtävä, josta ei makseta kuin korkeintaan peruspäiväraha. Nykyisenlainen valintamenettely takaa vain typerysten valinnan. Perustulolla hyvin toimeentuleva ihminen on viisas, ja viisas ihminen ei voisi tehdä julkisesta vallasta markkinavoimaa, joka nostattaa kaikkien elinkustannuksia, kuten nykyisellään on asiaintila.

1 kommentti:

muri salin kirjoitti...

Joo mutta ...Köyhä on siksi onnellinen .......koska hänen ei tarvitse pelätä sitä että putoaisi ..keskiluokkaan :-)