lauantai 31. toukokuuta 2014

Lakia vain mielenpahoittajille

Nykyään lainsäädäntä palvelee hyvin ainoastaan mielensä pahoittajia.
Oli varmaan kaikille täysin selvää, mitä tapahtuu, kun ihmisille annetaan oikeus vaatia omaa bittihistoriaansa tuhottavaksi:
TE, 31.5. 2014:
Googleen tulee nyt tiedonpoistopyyntöjä kolmen sekunnin välein

Tuo on vasta alkua. Kohta internetissä toimivat tiedonhakupalvelijat tulevat siihen lopputulemaan, ettei kannata tallentaa mitään, koska mielensäpahoittajien lukumäärä kasvaa exponentiaalisesti, sillä mielensäpahoittaminen on kuin viirusepidemia, johon ei ole mitään lääkettä -- niin kauan, kun täysin vailla minkäänlaista järkevää toimintaa olevat lainsäätäjät tekevät lakeja vain siksi, kun heillä ei ole parempaakaan tekemistä.

EU-direktoraatit ovat kiusanneet Googlea jo nyt niin paljon, että Googlella varmaan mietitään, ettei Euroopasta kannata tallentaa mitään,  koska euroopan mielensäpahoittajat vaativat kaikkea muutenkin poistettavaksi.
Jos Euroopassa sattuisikin vielä olemaan muutama mun lisäksi, jotka eivät välitä hittojakaan siitä, että jossakin oman navan ulottumattomissa on jotakin itseensä liittyvää, niin se ei enää voi olla Googlelle syy pitää palvelimaan Euroopassa.
Ennustan, että Google lopettaa eurooppalaiset palvelimensa...

Blogi, 14.6. 2013: Suomi uppoaa lakisuohon

Olen joskus kirjoittanut, että lainsäädäntävalta pitäisi kutsua koolle vain silloin, kun on hätä. Ei jumankavita se voi olla sivistynyttä, että lainsäätäjät tuppaavat joka perkeleen päivä lisää lakeja vain siksi, että heillä ei ole parempaakaan tekemistä! Lainsäätäminen pitäisi olla sivutoimi, ikään kuin vapaapalokuntalaisuutta. Ja sitä ei saamari sentään pidä tehdä mielensäpahoittajien typerien, lyhytnäköisten ja tyydyttämättömien halujen tähden.

Ei kommentteja: