sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Kivikauden uskonnottomat suuruudet

Kun ihminen toimii kivikauden ihmisen tapaan, niin hän ei tarvitse siihen mitään uskontoa.
Ihminen ei voi toimia kivikautisen ihmisen tapaan, jos hänellä on jokin uskonto.

Me ihastelemme kivikauden ihmisen aikaansaannoksia, mutta olemmeko niin ymmärtämättömiä, ettemme tajua niiden olevan uskonnottomien ihmisten työtä? Kivikaudella ei ollut yhden yhtäkään niistä uskonnoista, joihin nyt uskoo 99 prosenttia maailman väestöstä.

Jos nyt haluttaisiin saada aikaan jotakin yhtä ajattoman ihmeellistä,  mitä tehtiin ns. kivikaudella, niin se voisi onnistua vain siten, että annetaan uskonnottomille ihmisille vapaus luovuuteen. Uskonnollisille -ateisteillekaan- ihmisille ei voikaan antaa vapautta, koska he rakastavat orjuuttaan.

Ihmeellisiä asioita tekevä ei tarvitse uskontoa; Ihmeitä tekevä on yhtä sen tahon kanssa, joka on aikaan saanut koko maailmankaikkeuden, joten sellaisen ihmisen ei tarvitse uskoa uskomuksiin.

Uskonnolliset ihmiset eivät ole koskaan saaneet aikaan yhtään mitään merkittävää. Taj Mahalin rakensivat tavalliset työmiehet, jotka rakennustyön päätyttyä lopulta surmattiin, etteivät he olisi rakentaneet mitään vastaavaa. Papit, poliitikot ja muut itsetärkeät puupäät vaativat itselleen työmiehen työtä; yksikään poliitikko, pappi, ateisti, hindu, imaami, buddha, rabbi jtms. ei ole kuuna ikuista rakentanut itse yhtään mitään ajatonta, vaan sellaiset ovat kuin verenimijöitä,  jotka vain vaativat muiden työtä omakseen.

Blogi, 12.7. 2014: Baalbekin kadotettu viisaus

Uskomattomat tekevät uskomattomia tekoja

Ei kommentteja: