tiistai 19. elokuuta 2014

EU-lakihulluus ei pelasta naisia ja lapsia

IS, 21.8. 2014: "Ihmiset kysyvät, miksi te säädätte siellä eduskunnassa turhia normeja"

Kun lakien määrälle ei ole asetettu ylärajaa, niin silloin lainsäätäjät katsovat, että heidän on pakko keksiä koko ajan lisää lakeja. Jo nyt sekulaariset yhteiskunnat omaavat +tuhat kertaa enemmän sääntelyä kuin mihin juutalaiset pystyivät Jeesuksen aikoihin, jolloin Jeesus joutui tulistumaan mieletöntä lakiuskovaisuutta vastaan.

Viimeisin tietooni tullut mielipuolinen lakiehdotus on se, että laivamatkustajille esitetään pakollista paikannustietoranneketta, joka kerää tietoja matkustajan olotilasta:
TS, 18.8. 2014: Risteilymatkalaisille kaavaillaan pakollista älyranneketta
EU rahoittaa projektia, jossa on tavoitteena panna laivamatkustajat paljon nykyistä tarkempaan valvontaan.
Pyrkimyksenä on turvata evakuointi pelastusliiveihin asennettavien mikrolähettimien avulla, mutta samalla tutkitaan matkustajille jaettavia älyrannekkeita.
Kahdeksan EU-valtion Lynceus-hankkeessa kaikuu Costa Concordian sekasortoinen evakuointi. 34 ihmistä jäi tietymättömiin kaatuvan laivan uumeniin.

Lynceus tähtää jokaisen laivalla olijan reaaliaikaiseen etävalvontaan hätätilanteessa. Kun turvallisuushenkilöstö näkisi lukupäätteiltään tarkasti missä kukin on, evakuointi onnistuisi todennäköisimmin ilman hengen menetyksiä.
Uutta anturi- ja lähetintekniikkaa sisältävä ranneke olisi askel pidemmälle. Se välittäisi laivan turvallisuusjohtamisjärjestelmään tietoa matkustajien sijainnista koko matkan ajan. Tarvittaessa ranneke mittaisi ruumiinlämmön, nestetasapainon ja muut elintoiminnot. Se tukisi huonokuntoisten matkustajien pelastamista.
Jokainen maailman tilaa seuraava tietää, että laivaonnettomuuksissa laivan miehistöllä on kiire pelastaa itsensä. Mikään ranneke ei olisi pelastanut sen Costa Concordian kateisiin joutuneita matkustajiakaan, koska laivan miehistö oli ensimmäisenä pelastautumassa. Viimeisin tieto tästä miehistön itsekkyydestä saatiin Etelä-Koreasta, missä laivan kaaduttua kapteeni miehistöineen oli ekana pelastusveneissä (Etelä-Korean presidentti vertasi laivan miehistön toimintaa murhaan).

On täysin varmaa, että jos laivoihin tulisi uudenlaista miehistöä teknisine seurantalaitteineen, niin myös se osa miehistöstä ei todellakaan jäisi seuraamaan monitoreistaan, vieläkö uppoavassa laivassa olisi matkustajia. Laivan turvallisuusjohto olisi kapteenin kanssa ensimmäisessä pelastusveneessä:

IS, 13.4. 2014:
Tutkimus: Naisia ja lapsia ei pelasteta ensin
"Selvityksen mukaan naisia ja lapsia ei pelasteta ensin,
vaan tositilanteessa jokainen huolehtii vain omasta selviytymisestään."

Ihmiset todellakin uskovat hokemuksiin. Kaikki tietävät, että todellista ritarillisuutta esiintyy erittäin harvoin, mutta yksikään ei ole ennen tätä vuotta kyseenalaistanut hokemaa: Naiset ja lapset ensin.

Kaikissa sodissakin naiset ja lapset ovat ensimmäisiä uhreja ja sodan brutaaliuden turruttamat sotilaat jopa käyttävät naisia ja lapsia taisteluvälineenä, jonka tuhovaikutus ulottuu tuhansien vuosien päähän tulevaisuuteen.
Juuri parhaillaan Pohjois-Irakissakin mielipuoliset miehet raiskaavat säälimättä naisia siirtäen siten kivikautisen uskonnon siivittämän väkivaltaisuutensa tulevien sukupolvien taakaksi. Ja mitä tekee Suomen poliitikot; Heille ei tule mieleenkään ottaa sellaisilta miehiltä kansalaisluottamusta pois, jotka menevät sinne tappamaan ja raiskaamaan, vaan poliitikot jopa lähettävät sossurahaa hulluille islamisteille, koska eihän se sovi, että kivikautiset uskomukset häviäisivät poliitikoiden mielistä, jotka kaikessa lakihulluudessaan uskovat, että ainakin he laivan upotessa muistaisivat kivikautisen uskomuksen, että naiset ja lapsen ensin.
Viimeistään tämä kyseinen EU:n lakiesitys todistaa, että poliitikot ovat täysiä idiootteja, joihin vetoaa kivikautiset uskomukset, joilla barbaariset miehet ovat kautta aikain oikeuttaneet tuhoisuutensa.

Ehdotan, että uusrikkaille laitetaan paikannustietorannekkeet, koska muutoin me emme voi tietää, ovatko he jääneet Uppoavaan Länteen, vai ovatko he ensimmäisinä poistuneet Uppoavasta Lännestä, kuten Björn Walhroos jätti Uppoavan Suomen eikä jäänyt pelastamaan täältä yhden yhtäkään.

On se kummallista, miten rikkaille ei kelpaa kallis Suomi-laiva, vaan he himoitsevat halpamaita. Rikkaat varmaan mielellään omistavat pessimistijollia, koska ökylaivan ylläpito on heidän mielestään niin perkeleen vastenmielistä, että he mieluummin hyppäävät laivasta pois kesken matkan...

Kuten rikkaat jättävät omat kotimaansa, niin aivan samoin tapahtuisi EU-laivan karilleajossa myös EU-eliitille, joka olisi ensimmäisenä pelastamassa itseään ja viemässä kullat ja rahat täältä. Jos EU rakentaisi vaikka maalle samanlaisen turvallisuuden johtojärjestelmän, joka hyvällä säällä seuraisi jokaisen ihmisen mielentilaa, niin katastrofin sattuessa sitä seurantaa ei olisi tekemässä kukaan, koska byrokraateilla olisi kiire pelastaa ensin itsensä. Kaikkia valvova systeemi on tuloillaan, kuten se on ennustettu, mutta se toimii vain niin kauan, kun byrokraateille menee hyvin. Ja byrokraateille menee hyvin niin kauan, kun heidän himoriippuvuuttaan lakiesityksiin ei määritellä sairaudeksi.
Täten on todistettu poliitikkojen hulluuden olevan jo kivikautista tasoa, johon edes Jeesuksen aikaiset farisealaiset lainoppineet eivät yltäneet kaikessa pikkumaisessa kansalaisten elämän rajoittamisessaan.

IL, 19.8. 2014: 10 vaihetta: näin etenee laivaristeily


Ei kommentteja: