perjantai 8. elokuuta 2014

Huomiokyky hukassa aikuisilta

Edelliseen blogitekstiini (Masennus johtuu holhouspolitiikasta) liittyen tänään tuli vastaan uskomattoman typerä blogiteksti:
US-Blogi-Saara Huttunen: Käytöstavat hukassa aikuisilta ihmisiltä
- "... bloggausta aiheesta ostoskärryllä töniminen. ..."
Jos kyseinen ihminen olisi itse huomaavainen, niin hän tekisi kuten jokainen huomaavainen tekee, että jättää jonoon aukon, jotta ihmiset voisivat vapaasti kulkea. Olen varma, että kyseinen ostokärryjä työntävä mies oli jo saanut tarpeekseen ihmisistä, jotka äärettömän omahyväisinä vaativat koko maailmaa pyörimään oman napansa ympäri.

Se ei vaadi kuin hitusen omaa järkeä jättää itsensä ja ulkomaailman väliin tila, josta ihmiset pääsevät vapaasti kulkemaan. Tuokin naikkonen alkaa ulisemaan maailman pahuutta, kun hän ihan itse oli syypää siihen, että häntä tönittiin, joka on täysin oikein jokaista sellaista kohtaan, joka vaatii muita  huomauttelemaan ennen kuin juuri ja juuri mielenpahoittajan ominaisuudessa onnistuu antamaan muille tilaa.

En minäkään ala köhisemaan, jos pitää kaupassa mennä kassajonon läpi, vaan kävelen suoraan ja joku typerä jää alle ja alkaa vollottamaan, niin senkus vaan. On mahdotonta, että ihminen oppisi huomaavaiseksi, jos hän vaatii, että häntä pitää huomautella! Omalla järjellä toimivaa ei tarvitse millään tavoin huomautella. Ihminen on yksinkertaisesti sanottuna vain typerys, jos hän ei pysty antamaan edes kassajonossa tilaa muuten kuin huomautuksen kautta.

Yleensä elämässä huomauttaminen edeltää varoitusta. Jokainen aikuisenkin pitäisi ymmärtää, että hän ihan itse tehnyt pahaa, jos häntä pitää huomauttaa: Kassajonon pitäminen tiukasti suljettuna on jo lähes aktuaalista pahuutta. josta ihminen pitäisi passittaa ehdottomaan vankeuteen uudelleenohjelmointia varten.

Blogi, 9.8. 2014: Huomauttelua vaativat ovat rikollisia
Blogi, 7.2. 2014: Ammattiloukkaantujien maailma

2 kommenttia:

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

Joskus voi olla töistä väsynyt, eikä näe aivan kaikkea ja kaikkia välittömästi...

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Kun katsoo miljoonia natsoja rotvallien vieressä, kun näkee kaiken roskaamisen, niin täytyy vaan todeta, että nukkuvatko ihmiset koskaan väsymystään pois