torstai 18. syyskuuta 2014

Poliitikot tuhoavat Suomea

He tekevät sen itse. Suomen taviskansalaiset ovat ihan itse nostaneet Suomen maailman parhaaksi maaksi. Suomen kehitys sivistyneeksi maaksi ei ole poliitikkojen tai ammattiyhdistysliikkeen ansiota. Jos nimittäin evoluutio on totta, niin silloin kunniaa kehityksestä ei voida antaa päättäjille, koska sellainen kunnia veisi kaiken kunnian kansalaisten sisällä toimivasta biologiasta pois.
Blogi, 23.4. 2013: Kansojen vertailua-Suomi paras maa

Otetaan esimerkkinä vaikkapa Ay-liike. Kyseinen himmeli on täysi turhake, joka on vain esteenä työntekijä- ja yrityskansalaisten moraalin ja oikeustajun ylevämmälle kehittymiselle. Ay-liike tuhosi Suomesta patruunatyyppiset työnantajat ja teki työntekijöistä ahneita ay-kerjäläisiä (palkanvaatijoita, suom. huom.).
Työnantajat ovat ihmisiä myös. Ja ihmisyys kehittyy poliitikoista ja ay-pomoista huolimatta, koska päinvastainen väite olisi sulaa järjettömyyttä ja vaatisi väitteen esittäjältä sokeaa uskonnollisuutta.

Evoluutio on totta, mutta hyvin usein jopa vasemmistolaiset, ateististit ja muut evouskovat kumoavat uskonsa evoluutioon väitteillään, kuten sen, että suomalaisten huippuälykkyys sinänsä on kehittänyt Suomen kansasta huippumaan, jolla olisi paljon ilmatilaa nousta kehityksessään vieläkin korkeammille parhaustasoille.

On älyn halveksimista väittää, että ay-liike ja/tai poliitikot olisivat päätöksillään saaneet aikaan suomi-ihmeen. Näkeehän sen poliitikoiden ja ay-pomojen teoista, miten heille valtio on vain omien etujen ajamista varten:

US, 17.9. 2014: Professori älähtää: 2 outoutta Suomen byrokratiassa – ”Irvokasta”
TalSa, 17.9. 2014: Viesti virkamiehille: Lopettakaa Facebookin selaaminen ja ryhtykää töihin
Pauli Vahtera, 10.8. 2014: Liikaa virkamiehiä, liikaa palkkaa, liikaa valtaa, liikaa tuhlausta
Blogi, 16.9. 2014: Ay-liike haluaa viinarallia
MuroBBS, Julkisen sektorin hankintojen parhaat veijaritarinat

IL, 18.9. 2014: Eero Lehden synkkä ennustus: "Raatoja Raatteen tien molemmin puolin"

Ei kommentteja: