maanantai 10. marraskuuta 2014

Nyky-Ihminen museoautona

Lasken arpeni vasta taivaassa

Autoilun aamunkoitossa automobiilin edessä piti kävellä mies merkkitorvea huudattaen. Ihmisen psykomedikali-poliittinen hyysääminen on kohta niin syvältä, että ihmisen edellä pitää kulkea robotti, joka huutaa: "Varokaa, ihminen tulee!"

Nyky-ihminen on kuin museoauto:
Nykyihmistä on lupa ajaa vain hiljaa hissukseen ja hyvällä säällä.
Nyky-ihmisen pitää puunata, kiillottaa ja puuteroida pintaansa alati, jotta kelpaisi museoihin (pintapaikkoihin) näytille.
Nykyihminen ei missään tapauksessa saa ajaa kehollisuuttaan haastavissa ja vaikeissa paikoissa.
Nyky-ihminen ei saa ajaa metsässä, koska siitä saisi naarmuja hipiäänsä ja yksikin naarmu nyky-ihmisen hipiässä laskee hänen markkina-arvoaan pintapaikoissa.
Nykyihminen ei saa nostaa yli 25 kilon taakkaa, koska muutoin hän ei voisi museoida kehoaan elävältä pintapaikkoihin.

Poikkeus: Nyky-ihmisen kuuluu maalata (tatuoida, suom.huom.) pintaansa erilaisia (härskejä) kuvioita, vaikka museolaki kieltää autojen alkuperäisin maalipinnan tuhoamisen.

Joskus mietin, että onkohan nykyihmisissä lainkaan moottoria, kun ne järjestään tuntuvat olevan vedätettävää ja hinattavaa mallia.

Joku US-blogi, 17.11. 2014: Kun työkyky on jo 30-v heikko, mikä se on 65-vuotiaana?
Kaleva, 15.9. 2010: Nuorten miesten kunto huolettaa
Terve.fi: Lähes 3 000 alle kolmekymppistä jää vuosittain eläkkeelle
Terve.fi: Lasten ja nuorten kunnon nykytila
SK, 19.11. 2013: Lasten aerobinen kunto laskussa maailmanlaajuisesti
YLE, 10.11. 2014: Tulipalojen on nyt parasta syttyä virka-ajalla – palokuntalaisten varallaolotunnit täyttyivät Savossa

On satavarmaa, että nuo tuhannet työeläkkeelle laitetut nuoret eivät ehkä koskaan ole nostaneet edes 10 kilon painoista asiaa.
On pystyttävä kysymään, että kumpi on yhteiskunnalle järkevämpää; Se, että muutama ihminen jäisi vasta 70 kymppisenä työkyvyttömyyseläkkeelle täyden työuran tehneenä vai se, että tuhannet ihmiset jäävät jo nuorena työkyvyttömiksi, eikä heistä oikein kukaan ole tehnyt oikeita töitä?
Nuorison marssi lapsilisien nauttijoista suoraan eläkehemmoiksi ei voi johtua tekemisestä, eikä raskaista töistä, vaan juuri tekemättömyys ja itsensä kiillottaminen ja kaikenmoinen selfieily rapistaa ihmiskehon, koska ihminen on tehty fyysiseksi työläiseksi.

Hyysäysyhteiskunta ei koskaan ole tehnyt kustannuslaskelmaa kaikenmoisen hyysäämisen aiheuttamista kustannuksista. Poliitikoiden kuuluisi ihmisinä ymmärtää ilman tutkumuksiakin, että ihmiskeho tarvitsee hyötyliikuntaa ja kovaa työtä pysyäkseen terveenä ja voidakseen ajatella järkeviä ja loogisia ajatuksia. On vain niin, että ihminen ei voi huonokuntoisena ajatella hyviä ajatuksia ja huono ajattelu vain lisää ihmisten huonovointisuutta.

On todella kummallista, että impivaaraa pelkäävät haluavat taantua imbesillien ameebojen tasolle, mitä liikunnan vähäisyyteen tulee.

Ei kommentteja: