lauantai 10. tammikuuta 2015

Islamin uhrit ry bannattu

- Ovatko poliitikot kaappimuslimeja?

ESIPUHEITA
Blogi, 10.1. 2015: Rauhan uskonto Islam ei aiheuta (uskon)sotia
Blogi, 10.1. 2015: Poliitikot oikeassa: Islam on absoluuttinen oppi
Blogi, 10.1. 2015: Islam on rauhan uskonto

Kuten on kaikkien tiedossa, niin länsimaiden poliitikot ympäri maailman julistavat islamin olevan rauhan uskonto. Jotta islam olisi oikeasti poliitikoille rauhan uskonto, niin sen sellaisena pitämisen edellytyksiä ovat muun muassa nämä:
1. Poliitikoiden kuuluu syvästi halveksia oman maansa kansalaisten uskomuksia
2. Poliitikoiden pitää asettaa muslimit kantaväestöön nähden paremmiksi.
3. Poliitikot eivät voi sallia mitään sellaista liikettä muslimeja kohtaan, jota he syvästi toivovat kristittyjä kohtaan.

Kohta yksi on jo tullut ilmi siinä, että poliitikot asettavat muslimien kulttuurin aina etusijalle. Esimerkiksi Suomessa poliitikot olisivat jo kieltäneet kaikki suomalaiset perinteet, mutta kansan syvistä riveistä kuuluvat murahdukset ovat muistuttaneet poliitikoita siitä, että he eivät tulisikaan valituiksi vihreälle oksalle uudestaan, jos he tuhoaisivat liian nopeasti suomalaisuuden.

Kohdan kaksi symboli on positiivinen syrjintä, jonka suurin raatokukkanen ilmentyy siinä, kun poliitikot vollottavat, että ilman mamuja bussitkaan ei kulkisi. Eipä kulkisi ei, koska suomalaisia ei edes päästetä bussinajo kursseille, joissa maahanmuuttajille annetaan ilmainen ajokortti....

Kohta kolme on mielenkiintoinen
Koska islam on poliitikoille rauhanuskonto, niin siksi missään länsimaassa ei voida sallia yhdistyksiä, joiden nimenä olisi "Islamin uhrit". Islamin uskonnolla ei voi poliitikoiden mukaan olla minkäänlaisia uhreja, koska poliitikoiden mukaan islam on puhdasta rauhaa.

Islamin uhrit ry on oletusarvoisesti kielletty, koska sellainen yhdistys olisi jo pelkkänä nimenä loukkaus politiikoiden tyhmyyttä kohtaan. Olisihan se suorastaan poliitikoiden pilkkaamista, jos joku ihminen pääsisi edes vähän esittämään olevansa islamin uskonnon uhri. Islamin uhriksi esittäytyvä luokiteltaisiin välittömästi äärinatsiksi, koska poliitikoiden mukaan islam ei voi missään eikä milloinkaan aiheuttaa kellekään mitään.

Monet ovat kaiketi kovin kummastelleet sitä, miten on mahdollista, että islamia pakoon lähtevistä yksikään ei ole ilmoittanut olevansa islamin uskonnon uhri. Olisi luullut, että esimerkiksi Ruotsiin tulleista puolesta miljoonasta muslimipakolaisista edes yksi olisi halunnut perustaa jonkinsorttisen Islamin uskonnon uhrit ry:n. Tai edes kertomaan siitä, mikä sai hänet pakenemaan islamilaisesta valtiosta.

Jostain syystä muslimien on mahdotonta tunnustaa olevansa oman uskontonsa uhreja, vaikka he ovat paenneet omaa uskontoaan. Syy siihen, miksi muslmit eivät pysty järjestymään islam-uskonnon uhreiksi, johtuu paljolti siitä, että länsimaissa heille tarjotaan ilmainen elämä - muslimeina. Suvaitsevaisten monikulttuuriuskonto suorastaan vaatii, että maahanmuuttajien ei pidä muuttua, koska muutoin monikulttuurisuus ei voisi toimia. Ja kaiken lisäksi muslimit saavat kokea olevansa jalustalla ja parempia ihmisiä tarvitsematta siihen edes koraanin lauseita,  koska poliitikot kaappimuslimeina takaavat muslimien koskemattomuuden.

Poliitikot ovat siis etukäteen sitoneet valtiovallan, jotta valtio ei edes oikeudenjakajana voi pitää muslimeja tasa-arvoisina, koska yksikään suomalainen ei voi ilman rikossyytettä esittää olevansa islamin uhri. Poliitikoiden märkäuni islamista rauhanuskontona voi elää vain niin kauan, kun uskontojen uhreiksi ja heidän edustajikseen valitaan vain tiettyä porukkaa. Ateistit ovat pärjänneet oikein loistavasti poliitikoiden märkäunen nukku-matteina, sillä ateistin kulli seisoo joka kerta, kun he ajattelevatkin kristinuskontoa.

On selvää, että poliitikot itse ovat fanaattisina kaappi-islamisteina kykenemättömiä tajuamaan omien julistustensa seuraukset. Jos nimittäin poliitikot olisivat ymmärtäväisiä, niin he olisivat itsekin tajunneet, että islamin pitäminen rauhanuskontona asettaa kaikki muut uskonnot alisteiseen asemaan ja se estää ihmisiä kertomasta totuuksia islamin häijyydestä ihmisiä kohtaan.
Mitä muuta se on kuin puhdasta typeryyttä esittää, että islam ei voi olla minkäänlaisen väärintekemisen motiivina, kun taasen samaan aikaan poliitikot säätävät kansan omille uskomuksille yhä tiukempia rajoituksia.

Poliitikot ovat kuuroja islamin nimissä tehdyille kauheuksille, koska heillä on fanaattinen ennakkoasenne, että islam on rauhanuskonto, joten poliitikot ovat sokeita kaikelle sille, mitä maailmassa tapahtuu.
Epätäydellisessä maailmassa se on hulluutta julistaa jonkin ideologian olevan täydellinen. Poliitikko on pettänyt kansan ja oman järkensä, jos hän julistaa jonkun uskonnon olevan kaikkia muita parempi ja pyhempi, josta ei saa piirtää edes kuvia.

Yrjö Perskeles, 10.1. 2015: Je suis Seppo
Tajukangas, 11.1. 2015: Muslimit juhlistavat onnistunutta iskua
MailOnline, 9.1. 2015: 'Every single French Jew I know has left Paris': ......
IS, 12.1. 2015: Kouachin veljesten kotikulmilla kovat reaktiot terroritekoon - pidetään sankareina

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voltairea mukaillen:Katso ketä ei saa arvostella niin tiedät kuka on vallassa.

Anonyymi kirjoitti...

Olen miettinyt ankarasti tätä monikultturisuus- ja suvaitsevaisuususkoa. Kehittelin ajatusta siltä pohjalta, että kristinusko on kuollut ( tai jumala ), mutta ihmisen taipumus uskonnollisuuteen ei ole hävinnyt mihinkään.

Nyt siis uskotaan suvaitsevuuteen. Räikeä ristiriita suhteessa islamiin paljastui taas Ranskan terrori-iskun jälkimainingeissa. Suurin huoli tuntuu nyt olevan se, ettei vain ihmisten suhtautuminen islamiin muutu kielteisemmäksi. Sen sijaan, että oltaisiin huolissaan siitä, mitä muslimien määrän kasvusta Euroopassa voi seurata.

Islam on suvaitsevaisille kuin koettelemus on uskoville. Uskon vahvuutta siinä koetellaan. Käytännössä se näkyy valkopesuna. Keksitään uskomattomia ajatusvoltteja, että saadaan vieritettyä syyllisyys pois islamista. Kommentoija Jääskeläinen Puheenvuorossa tiivisti asian jokseenkin seuraavasti; "Kun kadulla ammutaan rynnäkkökiväärillä ihmisiä, samalla Allahu akbaria huutaen, yksi on varmaa: Kyse ei ole islamista."

Ulos päin tällainen valkopesu näyttää ainakin minusta yksinkertaisesti mielenvikaisuudelta, mutta se ei ole sitä. Suvaitsevainen siinä vain estää maailmaansa romahtamasta. Länsimaisen ihmisen jumala on kuollut eikä sen tilalle ole tarjolla kuin halpoja kopiota, jotka mitenkuten peittävät sisäisen tyhjyyden.

Kokemus sisäisestä tyhjyydestä ja merkityksettömyydestä on se, mitä ei missään nimessä haluta kokea. Siksi valkopesu.

maallikko

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Terveiset maallikolle kommentista.
Kerroit, miten joku Jääskeläinen oli pessyt islamia. Mutta?

Millä tavoin saataisiin itse Muhammed pestyä, koska Muhammed ratsasteli kamelilla pikkutyttöjen kanssa ympäri-ämpäri Levantia miekka kädessään huutaen Allahu abbaria....
Muhammed on tappanut kristittyjä, juutalaisia ja muita islaminpakanoita enemmän kuin kukaan muu muslimi

Hyvät lukijat. Tämä tarina on tosi.

Anonyymi kirjoitti...

Jääskeläinen ei pessyt islamia, vaan kuvasi kärjistäen tätä valkopesua.

"Kukaan ei ole niin sokea kuin se, joka ei halua nähdä".

maallikko

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Ok. Hyvä huomio. Mut on bannattu US:sta, joten en lue sitä sivustoa juurikaan.