keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Mokuttajan ja uskovaisen ero

Mitä eroa on suvaitsevaisella ja X-uskovaisella?

Uskovainen puhuu, että pitäisi peljätä yksin Jumalaa.
Mokuttaja eli suvaitsevainen julistaa, että pitää pelätä uskontoa, ja erityisesti erästä iillä alkavaa sellaista. No. Me kaikki järjelliset tiedetään, että mokuttajat pelkäävät hysteerisesti muslimeja, mitä kaikkea he voivatkaan tehdä, jos heitä kohden edes aivastetaan. Internetin loputtomilta pelloilta voidaan helposti ottaa perhoshaaviin se, mitä muslimit itse asiassa ovat: He ovat pelkureita!
Amboy Times, 12.2. 2007: The List of Things That Offend Muslims
Plankin Vakio, 21.5. 2009: Things That Do Not Offend Muslims

Islam on pelkureiden uskonto. Se ei ole pelon uskonto, vaan se houkuttaa jo valmiiksi pelkureita, jotka eivät uskalla elää järjellistä elämää. Ihminen, joka ei uskalla ajatella, ei myöskään uskalla elää, koska elämää ei voi voida elää muuten kuin ajattelemalla. Jopa siat ajattelevat korkeampia ajatuksia kuin muslimit.

Islam ei eläisi hetkeäkään, jos islamin noudattajia ei peloteltaisi kuolemalla mistä tahansa asiasta.
Muslimit eivät saa edes piirtää kuvia, mutta heidän mielipuolinen profeettansa ei huomannut sanoa, että myös profeetan nimi on vain kuva ja joka ottaa nimekseen profeetan nimen, on samalla syyllistynyt profeetan kuvan palvontaan.

Salman Rushdie 7.1. 2015: I stand with Charlie Hebdo, as we all must, to defend the art of satire, which has always been a force for liberty and against tyranny, dishonesty and stupidity. “Respect for religion” has become a code phrase meaning “fear of religion.” Religions, like all other ideas, deserve criticism, satire, and, yes, our fearless disrespect.

Youtube, 18.6. 2014: Brigitte Gabriel gives FANTASTIC answer to Muslim woman claiming all Muslims are portrayed badly

Mokuttajat vollottavat, että suurin osa muslimeista on maltillisia, joten muutaman terroristin teoista ei pidä syyllistää koko populaatiota. Yllä oleva video muistuttaa meitä siitä, että joka ikisen tyrannin on nostanut valtaan maltilliset hihhulit. Natsi-Saksan asukkaista valtaosa oli maltillisia saksalaisia. Neuvostoliiton hirmutekojen aikaan suurin osa neukuista oli maltillisia.
Jos on lupa syyllistää maltilliset saksalaiset siitä hyvästä, että he äänestivät Hitlerin valtaan, niin silloin voidaan järkeillä, että maltilliset muslimit tulevat kohta puoliin käyttämään demokratiaa hyväkseen ja he äänestävät valtaan tyranniuden, jonka rinnalla kaikki muut tyrannit näyttävät nynnyiltä. Viimeisin tyranni on aina pahempi kuin aiemmat.
Parhaillaan Ruotsissa nousee valtaan suvaitsevaisten hirmuhallinto, joka haluaa tuhota kaikki väärinajattelijat, vaikka suurin osa ruotsalaisista julistaa olevansa maltillisia, jotka ihan vaan hyvää hyvyyttään eivät voi suvaita eri tavalla ajattelevia.

Islamista tulee ihmiskunnan seuraava tyranni, koska suvaitsevaiset ovat samanlaista massaa kuin natsi-saksan kansalaiset tai kuin kommunistit, jotka antoivat Stalinin murhata 30 miljoonaa heitä parempaa ihmistä.

Tosi-uskovaiset pelkäävät Jumalaa. Suvaitsevaiset pelkäävät islamia:
 - mokuttajat kärsivät islamofobiasta.

PS. Katselkaa ihmeessa kaikkia niitä muslimien teoista otettuja videoita, koska muutoin te syyllistytte valheeseen. Itse olen katsellut Naked Islamin sivuilta tuhansia irtopäitä, joten jos joku mokuttaja väittää, että muslimit ovat syypäitä vain pariin kolmeen pään leikkuuseen --jos niihinkään, koska kaikkihan voidaan nykyään photoshopata-- voin ajatella siitäkin eri tavalla ja niin faktuaalisesti, johon yksikään mokuttaja eri pysty.


Poliitikot ja virkamiehet julistavat, että Sinäkin olet oikeutettu pätevöitymään sairaanhoitajaksi, poliisiksi, pelastustyöntekijäksi, lääkäriksi. Tajuatteko te pelkurit, että kaikki nuo edellä mainuttujen ammattien harjoittajat joutuvat katselemaan kaikkea sitä paskaa, josta yrität suojella muita?
Poliitikkojen mukaan jopa kehitysmaista voidaan ottaa tänne kuka hyvänsä ja kouluttaa hänet sairaanhoitajaksi tai poliisiksi, jonka pään pitää kestää nähdä verta ja suolia paljon reaalisempina kuin mitä niitä näytetään videoilta. On siten groteskia julistaa, että tavallisen ihmisen pään ei pidä kestää veren näkemistä.
Jos kerta on totuus, että juuri Sinä olet oikeutettu kouluttaututumaan edellä mainittuihin ammatteihin, niin pystytkö ihan oikeasti julistamaan itsellesi, että sinun pitää kieltää muita ihmisiä katsomasta islamistien julmuuksia, vaikka on totuus, että kaikki ihmiset voisivat halutessaan päästä poliiseiksi, poliitikoiksi, sairaanhoitajiksi, terroristeiksi,.. Jolloin he eivät niin vain voisikaan työntää päätään pusikkoon.

Tämä oli vastineeni Hesarin uutispäällikön pelkurimaiselle päätökselle julistaa kaikki sellainen pimentoon, joka osoittaisi muslimien pahuuteen:
Jussi Pullinen, 7,1. 2015: Mieti, ennen kuin jaat videon terroristihyökkäyksestä

jussipulliset julistavat, että koska sinun pitää työntää pääsi pusikkoon, niin siksi Sinusta ei ole lääkäriksi, poliisiksi, pelastushenkilöksi tai muuhun vastaavaan ammattiin, jossa joutuisit varmasti näkemään pahempaakin kuin mitä Ranskassa tänään on nähty.

Lääketieteen kehityksen myötä kuolema oli työnnetty muutamaksi kymmeneksi vuodeksi pois ihmisten keskeltä. Nykyisin kuolema yritetään uudelleen saada takaisin ihmisen luonnolliseksi osaksi.

Mokuttajat ja muut pelkurit pyrkivät työntämään katkenneet luut, verikokeiden veripisarat ja irtopäät pois ihmisten silmistä, jolloin ihmisistä tulee äärimmäisen hysteerisiä kaikkeen sellaiseen, joka muutoin ei hätkähdyttäisi heitä. Muutaman vuoden kuluttua jussipulliset julistavat, ettei kellekään saa näyttää, kun ihminen kompastuu omiin jalkoihinsa, koska sekin näky on silloin kaikkein inhottavin näky, kun kaikki muu on siivottu näkymättömiin, vain niiden tavisten nähtäviksi, jotka ovat kouluttautuneet edellä mainittuihin ammatteihin.

PPS. Olivatko kuolleiden pesijät ja patologit tunteettomia ja terroristeja siihen aikaan, kun kuolemaa ei saanut näyttää taviksille?
Miten joillakin voi olla niin kieroutunut mieli, että he luulevat ihmisten tulevan tunteettomiksi, jos heille näytetään samaa, mitä tavispoliisit, palomiehet, sairaanhoitajat ja lääkärit joutuvat näkemään?

Ei kommentteja: