perjantai 30. tammikuuta 2015

Persoonallisuus kumoaa HeTuN

Puhuin tästä netissä jo yli 20 vuotta sitten. Kun jokaisella olisi oma yksilöllinen nimi, niin silloin emme tarvitsisi erillistä henkilöturvatunnusta. Oma nimi ja henkilöturvatunnus ovat kaksi samaa asiaa ja todellisuus pyrkii kaikin keinoin välttämään samuutta. Sellainen hallinto on pihalla todellisuudesta, joka luo päällekkäisyyksiä.

On mahdotonta, että voisi olla kaksi asiaa, jotka ovat samoja. Meillä tulee olemaan sekasortoa, jos ihmisillä on yhtä aikaa kaksi yksilöllistä tunnistetta. Järjestys vaatii järkeä, eikä siinä ole mitään järkeä, että ihmisille sallitaan oma nimi, jos heillä pitää olla henkilöturvatunnus.

IL, 29.1. 2015: Yhtiö kehittää lapselle ainutlaatuisen etunimen
Onneksi nimikalenteriin sopimattomat nimet tulevat yleistymään, jollei islamisaatio ehdi hätiin. Islam-vapaassa tulevaisuudessa ihmisillä ei ole tarvetta oman itsensä numerointiin, koska jokaisella on persoonallinen nimi, -- kuten intiaaneilla aikoinaan.

Ex-Yahoo-sivuiltani 2000-luvun alussa: www.geocities.ws/sinenmaa: EU on markkinavoimien alainen pörssi, johon voivat listautua vain markkinavoimilla toimivat valtiot
Samuus ja järjestys ovat toisensa poissulkevia. Jos haluat maailmaan oikein paljon järjestystä, niin silloin Sinun on ehdoitta sallittava maailmaan suurin mahdollinen määrä erilaisuutta.
Vain erilaisuutta voidaan järjestää.
Lait ja kaikenlaiset opit vain vähentävät erilaisuutta, joten täten on todistettu, että lait ja opit ovat järjestyksen vastaisia, koska ne eivät salli ihmisille erilaisuutta, eli persoonallisuutta.

Blogi, 28.3. 2012: Erilaisuuden suvaitseminen, osa 2
Blogi, 8.11. 2007: Rohkeat ovat erilaisia

Uskovaiset (ateistit, muslimit, poliitikot jms) vihaavat erilaisuutta.
Uskovaiset vaativat ajattelun yhdenmukaisuutta -- kielen köyhyyttä.
Uskovaisilta on ulottuvuudet hukassa.

Blogi, 10.2. 2015: Miksi muhammed on suosiossa, suomalaiset?
IS, 10.2. 2015: Tutkimus: Miksi muhammed  on suosiossa

Muslimien nimipäiväallakassa on vain yksi nimi
HS, 20.8. 2014: BBC: Yleisin miehen nimi Oslossa on Mohammed
SS, 23.2. 2014: Mohammedit menivät Jarien ohi
YLE, 3.1. 2007: Mohamed yleisempi nimi kuin Seppo tai Jari

Ei kommentteja: