torstai 8. tammikuuta 2015

Tutkijat huolettomia islamin kasvusta

Ihme ja kumma: Verovaroilla loisiva tutkija on huolissaan islaminvastaisuuden kasvusta.
YLE, 8.1. 2015: Terrorismitutkijan Leena Malkin huoli: Islaminvastaisuus kasvaa

Miksi kyseinen tutkija ei ole ollut huolissaan muslimien kasvavasta länsimaalaisuuden ja kristillisyyden vastaisuudesta?
WZB.eu, Dec. 2013: Fundamentalism and out-group hostility
Pew forum, 30.4. 2013: The World’s Muslims: Religion, Politics and Society

Viime vuonna muslimit kautta maailman surmasivat tuhansittain kristittyjä ja muita länsimaalaisia, mutta ilmeisesti sellainen on tutkijoiden mielestä täysin normaalia toimintaa muslimeille, joten sellaisesta ei tietystikään tarvitse olla huolissaan.
Mutta auta armias, jos joku piirtää edes pilakuvan muslimeista, niin se todistaa verovaroilla puhuville valopäille, että länsimaalaisiin pitää kohdistaa lisää rajoituksia, jotta mamut eivät pahoittaisi itse mieltään, joka ilmentyy terrorismina ja kaikenlaisena muuna kukkoiluina.

Ainiin! Leena Malkki kunnon kristittynä ei voi sallia sitä, että kristillinen länsimaalainen lopettaisi toisen poskensa kääntämisen ja iskisi länsimaalaisvastaisia muslimeja kunnolla turpaan.

Vihavainen, 8.1. 2015: Poliittinen korrektius ja tulevaisuuden haasteet
Scripta, 8.1. 2015: Muutama sana Pariisista

Kaikkina aikoina ihmiskunnassa on esitetty porua siitä, että "miten nykyaikana voi tapahtua tällaista". Edes tutkijoilta voisi odottaa muutakin kuin lässytystä, kuten sellaista, että tunnustettaisiin ihmisen olevan edelleen eläin eläinten joukossa, josta pitäsi seurata sellaistakin, että uskomusten annettaisiin keskenään kilpailla, mikä niistä on vahvin ja paras. Se on saatanallista pitää uskontoja tasa-arvoisina, koska totuus on, että uskomukset eivät ole tasa-arvoisia.

On se kumma, että kapitalismissa uskonnot on täysin vapautettu kilpailusta, kun taasen kaikenmaailman tutkijatkin ovat sitä mieltä, että se on oikein kilpailla vaikka ihmisten selkänahoilla.

Kaikki palkkataulukotkin ovat pelkkää puhdasta uskomusta; Järjellä ei koskaan voida perustella, miksi johtajuudesta pitää maksaa kymmeniä, jopa satoja kertoja enemmän kuin johtajan perseenpyyhinnästä, mutta auta armias, jos joku valopää, joka antaa kutsua itseään tutkijaksi, ajattelee uskomukseen perustuvalla palkallaan ns. jumaluskomuksia, niin jostain täysin järjettömästä syystä hän kutsuu niitä kaikkia yhtä arvokkaiksi.


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Mädättäjä"tutkimuksessa" ensin päätetään tulos ja sitten "tutkitaan" joten on aivan turha odottaa minkäänlaista objektiivisuutta.Ideologia määrää että islamilla ei koskaan ole mitään tekemistä islamin kanssa ja kun islam tappaa niin uhreja eivät ole uhrit vaan islam.