torstai 26. helmikuuta 2015

Ateisteja tuskin olemassa

ATEISTEJA, ONKO HEITÄ

Ensi keväänä YLE soittaa Suvivirttä radiossa noin 10 sekuntia. Vai soittaako siltikään, koska ateistit voivat suuttua ja suuttuessaan ateistit voivat kiihottaa muslimit nostamaan syyte YLEä vastaan allahin pilkasta, sillä Suvivirressä ei mainita mitään koraanista. NO. Ainakin "Enkeli taivaan" kuullaan ensi jouluna... . -- Vai kuullaanko, koska muslimit kohta puoliin hoilaavat minareeteistaan, sillä koraani kieltää laulamisen.
Blogi, 24.2. 2015: YLE luettaa Urantian kannesta kanteen

Huoh, sigh... Ateistit kimpaantuvat muslimien kanssa tasajalkaa, jos jossakin vähänkin näkyy kristillisyyttä. Väitänkin, että ateisteja tuskin voi olla olemassa, koska he, jotka luulevat olevansa ateisteja, pelaavat muslimien kanssa monikulttuurisuuspeliä, jossa suomalaisuus ja kristillisyys yritetään pudottaa YLE-pelilaudalta ulos.

Tasa-arvoisuutta hokeva YLE voisi tasapuolisuuden vuoksi luetuttaa myös Vanhan testamentin ja erityisesti sen juutalaisemman version. Jos YLEssä ei lueta ns. vanhaa testamenttia, niin silloin koraanin lukeminen osoittautuu antisemitismiksi.
Koraani nimittäin kehottaa muslimeja katkomaan vääräuskoisilta ja homoilta kaulat. Olisi siksi tasapuolista, että luettaisiin myös vanha testamentti, joka kehottaa tappamaan vääräuskoiset, kuten muslimit ja muuten vaan homot.

Milloinka mokuttajat ja muut suvikset alkavat julistamaan, että ortodoksijuutalaisuudella ei ole mitään tekemistä juutalaisuuden kanssa?
Vatikaanin inkvisitiollakaan ei ollut mitään tekemistä kristinuskonnon kanssa:
- Euroopan pimeä keskiaika ei johtunut X-uskonnosta.

VU, 26.2. 2015: "Kymmeniä lähtenyt ISIS-joukkoihin,
Ylellä luetaan koraani - mikä meitä vaivaa?"


Meanwhile in ateismitieteen laitos:
US-sinenmaa, 27.12. 2012: Todistustaakka on ateismiin uskovilla
US-sinenmaa, 4.11. 2011: Ateistitieteen tutkimuslaitos yliopistoihin


Ei kommentteja: