lauantai 14. helmikuuta 2015

Dresdenin tuhoamisesta 70v

Oletko koskaan kuullut hallitsijoiden ja eliitin opettavan, että historiaa ei saisi unohtaa. No. Tässä on muuan tapahtuma, jonka eliitti olisi halunnut unohtaa.

Tänään on kulunut 70 vuotta Dresdenin pommittamisesta maan tasalle. Dresdenissä kuoli enemmän ihmisiä kuin Hirosimassa ja Nagasagissa yhteensä. Se oli täynnään saksalaispakolaisia Saksan itäosista, kun Neuvostoliitto hyökkäsi siellä. Kun katselin noita Dresdenin tuhovideoita, löysin itselleni upouuden sivun historiasta: Eisenhoverin kuolemanleirit.


INSTITUTE FOR HISTORICAL REVIEW:
In 'Eisenhower's Death Camps':A U.S. Prison Guard Remembers
Tuubi: Eisenhower's Rhine-Meadows Death Camps - Documentary
Videossa sanotaan:
Nach dem 8. Mai 1945 starben 12 millionen Deutsche an den Folgen der Verbrechen der Siegermächte. Millionen deutsche Kriegsgefangene sind in den Lagern der Siegermächte ermordet worden und umgekommen. Insgesamt 16 millionen deutsche flohen aus Ostdeutschland oder wurden systematisch vertrieben. Das Erschütterndste war der akt der Vertreibung selbst. Er wurde mit unvorstellbarer Grausamkeit vollzogen.
 - After 8 May 1945, 12 million German died as a result of the crimes of the victors. Million German prisoners of war were murdered in the camps of the victors, and died. A total of 16 million German fled from East Germany or were systematically distributed. The most shocking was the act of  expulsion itself. It was carried out with unimaginable cruelty.
Liiittoutuneet vangitsivat noin kuusi miljoonaa saksalaissotilasta leireille. Niistä videon mukaan noin 2 miljoonaa kuoli janoon, sairauksiin, hoidon puutteeseen, nälkään, teloituksiin ja kylmyyteen. Ja kaikki tämä on pidetty piilossa ja poissa historian kirjoista. En tunne sääliä kuolleita kohtaan, mutta tunnen sääliä ihmiskuntaa kohtaan, jonka johtajat usuttavat terveet miehet toisten terveiden miesten, naisten ja lasten tappajiksi. Ja tätä terveiden ihmisten teurastusta on jatkunut tuhansia vuosia eikä loppua ole näkyvillä.

Kirjoitin hiljattain blogiin jutunkin tästä mielettömästä terveiden ihmisten teurastuksesta ja sen seurauksesta meille jokaiselle, joita ei vielä ole tapettu:
Blogi, 9.2. 2015: Ihmiskunnan tyhmyyskasvu demokratian syy
Yllä linkitettyyn juttuun antoi motiivin monien eri tutkimusten tulokset, että ihmiskunta tyhmenee koko ajan. Itse en voi sulkea mielestäni pois sitä seikkaa, että lajeja voidaan jalostaa yksinkertaisesti ottamalla lajista pois sellaisia yksilöitä, joiden ominaisuuksia ei haluta.

Pari muuta Liittoutuneiden yhtä suuria tulipommituksia:
Wikipedia: Operaatio Meetinghouse, Bobing of Tokyo
Tuubi: Operation Gomorrha - Hamburg im Feuersturm 1943 Doku
Napalm-pommien esittelyä

On erittäin kummallista, että terveiden tappamista ei pidetä minään, koska sehän on vain sotaa, mutta auta armias, jos ihmiskunnasta olisi poistettu heikkoja, sairauksien kantajia ja vammaisia, niin mikä poru siitä olisi tullut. Tai niin. Eihän silloin surtaisi sellaistakaan, mutta tulokset olisivat täysin päinvastaisia.
Ihmiskunnan varhaisuudessa ihmiset tosiaan arvostivat luontaista terveyttä ja jättivät kaikki heikot kuolemaan. Me olemme tuhoamassa noiden hienojen esi-isiemme työn, jonka he tekivät, jotta meillä olisi edes tämän verran älyä ja terveyttä.
Ilmi selvästi ihmiskunta ei halua ihmisten olevan älykkäitä, koska muuten en voi selittää sitä, miksi poliitikot ja johtajat haluavat jatkuvasti teurastaa ja murhata ihmiskunnan terveimpiä yksilöitä massoittain. Johtajat, jotka koko ajan vollottavat pientä palkkaansa, ottavat ihmiskunnasta pois älykkyyttä, koska älykkyys muutoin uhkaisi johtajien vihreitä oksia.

Johtajista tulee tyhmempiä myös, joka näkyy tästä maailmanpolitiikan tlanteestakin, koska mahdotonta minun on ajatella, että älykkäämmät johtajat olisivat saaneet aikaan tällaisen sekasotkun, joka nyt on aiheutettu kaikella kähminnällä, suhmuroinnilla ja korruptiolla. EU-poliitikotkin ovat kahmineet itselleen kymmenien tuhansien eurojen palkan, etuoikeudet, eläkkeet ja silti he eivät saa mitään hyvää aikaan.

Katsoisin, että olisin tyhmä, jos väittäisin, että esimerkiksi WW2:n päättymisen jälkeen nuo pari miljoonaa tapettua tervettä saksalaista sotilasta ja  tuhansia muita tapettua saksalaista eivät millään tavalla vaikuttaisi ihmiskunnan jalostumiseen huonompaan suuntaan - tälläkin hetkellä. Itse asiassa. Jos en ajattelisi näin kuin ajattelen, niin silloin tietysti olisin tyhmä, koska tyhmien ei tarvitse ajatella ihmiskunnan parasta.

IL, 9.3. 2015: Mikä oli historian tuhoisin pommitus?
YLE Watch, 13.2. 2015: Miten Dresden 13.2.1945 näkyy YLEssä?
Whale.to: War Crimes: USA, by Lt. Col. Gordon "Jack" Mohr, AUS Ret.
Library.flawlesslogic.com/ike.htm: Eisenhower's Starvation Order, James Bacque

1 kommentti:

Eino kirjoitti...

Vielä kummallisempaa on se, että Neuvostoliiton vankileireille joutui tuhansia amerikkalaisia sotavankeja, joista suurin osa ei koskaan palannut kotiinsa. Diane West kertoo kirjassaa American Betrayal, miten maan hallitus yksinkertaisesti unohti omat vangeiksi jääneet sotilaansa Neuvostoliittoon. Aluksi ei haluttu kiusata omaa liittolaista Stalinia, sitten asia varmaankin oli liian kiusallinen. Jopa Reagan jätti asian hoitamatta.