keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Hajasijoitettu islamilainen trollitehdas

Sanoilla voidaan valehdella, teoilla puhutaan totuutta

Mitä huonompi tuote sitä enemmän sitä tarvitsee mainostaa, jos sen halutaan käyvän kaupaksi. Uskonnoissa on aina kyse huonosta kauppatavarasta, joka halutaan myydä koko maailmalle. Mitä huonompi uskonto sitä enemmän se vaatii itselleen huomiota, mutta koska se on huono, niin se ei voi tehdä hyviä tekoja, koska silloinhan sitä ei tarvitsisi mainostaa.

Esimerkiksi kesytetty kristinusko tekee hyviä tekoja, joten kukaan ei kutsu sitä rauhanuskonnoksi. Ei ole mitään tarvetta kutsua hyvää hyväksi, koska se olisi tautologiaa. Maailmassa voi olla kerrallaan vain yksi rauhanuskonto, eikä se koskaan voi olla paras uskonnoista, vaan se kaikkein surkein.

Islamin uskonto on onnistunut siinä, missä mikään muu uskonto ei ole pimeän keskiajan jälkeen onnistunut;
Pimeimmällä keskiajalla poliitikot julistivat kristinuskonnon rauhanuskonnoksi. Se oli tietysti itsestään selvää, että pimeydessä kristinusko oli todellinen rauhan uskonto, koska mikään muu ei ollut mahdollista, sillä rauhanuskonto tappoi jokaisen, joka ei uskonut rauhanuskontoon. Jonkun julistaminen rauhanuskonnoksi edellyttää, että kaikki muut paitsi rauhanuskontoa hokevat ovat rauhanuskonnon "rauhaa" vastaan.

Keskiajalla tiedemiehet, naiset ja juutalaiset julistettiin rauhanuskonnon vastustajiksi, kun taasen syntymästään saakka juutalaisvihamielinen islam olisi muutoin ollut kiva kaveri kristityille, mutta kun se yritti väkivalloin vallata Euroopan, niin pakkohan sitä vastaan piti silloin sotia. Nyt poliitikot yrittävät hyvittää islamille sen, kun he tuhat vuotta sitten kohtelivat hyvää kaveriaan niin kaltoin.
Yhtäläisyys tämän päivän Rauhanuskontoon on suorastaan häikäisevä. Tänä päivänä islam ei soisi koulutusta, on jopa koulutuksen vastainen ja samalla pitää juutalaisia ja naisia lähinnä eläiminä. Things that offend muslims. Faktat pöytään islamista.

Political islam, author, Bill Warner:
Tuubi, 17.2. 2015: Now We Have a Bad Islam
Tajukangas, 2.2. 2015: Miksi islamilainen maailma ei kehity?
Tuubi, 10.2. 2015: Geert Wilders demands resignation Feb 10 2015
Tuubi, 16.2. 2015: Here Comes The Muslim Brotherhood

Asenteensa vankeina rauhanuskonnon puolustajat eivät pysty näkemään islamin harjoittamaa natsismia, vaan he yrittävät monin tavoin julistaa jonkun muu tahon kuin islamin juutalaisvihamielisten tekojen tekijäksi. Tai yksinkertaisesti he puhuvat vain yksittäistapauksista, joita alkaakin olla jo niin iso pino, että sen haju alkaa levitä jo islamin trollitehtaiden sisälle, parlamentteihin.

Eikä tässä vielä kaikki: Jokainen diktaattori julistaa itsensä rauhanruhtinaaksi, isä aurinkoiseksi ja ties miksi absoluutiksi tai ajatusten likaojaksi.

Yllä olevasta huomataan, että ihmisillä on tapana torjua pahat asiat nimittämällä niitä hyviksi; mitä saatanallisempi jokin juttu on sitä varmemmin pelkurit kutsuvat sitä jollakin kauniilla sanalla, joka suorastaan pursuaa hyvyyyttä. Siis sanalle annettu merkitys. Ei sen sanan omistaja.

Tuota kutsutaan psykologiseksi torjunnaksi. Kannattaa varmaan varata aika lähimmältä psykiatrilta, jos kutsuu islamia rauhanuskonnoksi. Minäkin olisin ollut päälääkärin tarpeessa, jos keskiajalla olisin kutsunut muiden tavoin kristinuskontoa inkvisiittoreineen rauhanuskonnoksi.

Pahoja tekoja tekevät haluavat selittää tekonsa hyviksi, koska ilmiö nimeltä hyvyys on ihmisellä sisäänrakennettu. Avoimesti nettiä lukevat ovat voineet itsekin havaita, että muslimien mielestä he ovat aina hyvin asialla, kun he kivittävät, ruoskivat, ambutoivat tai teloittavat ihmisiä.

Islamin kutsuminen rauhanuskonnoksi on saanut alkunsa niiden muslimien suusta, jotka ovat tehneet kaikkein hirvittävimpiä tekoja. Ns. maltillinen muslimi ei olisi voinut keksiä rauhanuskonto-slogania, koska hän ei olisi voinut kokea sen olevan tarpeellinen. Mutta kun rauha-sana islamiin liitettynä on kerran lähtenyt leviämään, niin ajattelemattomien ja siksi historiaa välttelevien ihmisten on ollut helppoa hyväksyä se ainoana totuutena islamista.

Maailman johtajat trollaavat islamilaista uskontoa.
"Every day - every day - we hear Western leaders repeat the sickening mantra that islam is a religion of peace. Whenever an atrocity is commited in the name of islam, whenever somebody is beheaded in Syria or Iraq, Barack Obama, David Cameron, my own Dutch prime minister Mr. Rutte and many, many other of their colleagues rush to television cameras to tell the world that it has nothing to do with islam. How stupid do they think we are? Are we stupid? Look at the quran. See that the quran and islamn mean violence."
Geert Wilders, Danish Parliament, 11.2.2014
Pietarin trollitehdas toimii veronmaksajien rahoilla.
Samoin poliitikot trollaavat rauhanuskontoa verorahoilla.
Nämä johtajat olisivat keskiajalla julistaneet myös kristinuskonnon rauhanuskonnoksi.
Me elämme edelleen pimeydessä; jokainen aikakausi on pimeyttä niin kauan, kun johtajiksi valitaan niitä, jotka eivät pysty vaatimattomattoman elämään; jokainen palkanvaatija pitää yllä pimeyttä.
Rauhaa julistavat kaikkein eniten ne, jotka eivät tee mitään rauhan hyväksi.

Blogi, 17.2. 2015: Miten lopettaa islamilainen natsismi
TS, 12.9. 2012: Islamin todelliset viholliset
MTV, kirja-arvio: Uskomaton matka uskovien maailmaan

3 kommenttia:

Nyreä kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Nyreä kirjoitti...

Mielenkinntoinen sana tuo "maltillinen" kun se liitetään jonkun asian x eteen:

Silloin x on jotain, johon nähden pitää "malttaa" eli hillitä itseään ollakseen järkevä tolkun ihminen.
Vertaa: "maltillinen juominen" tai "maltillinen riskinotto" (esim. rahan sijoituksissa).

http://www.suomisanakirja.fi/maltillinen

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Olikohan se Muhammed maltillinen vai ääri-islamisti? Mistä mää kaiken voisin tietää.