keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Jordanian-Kekkosen linja ISIS-jengiin

Mitähän Kekkonen tekisi Suomeen palaaville isis-taistelijoille? Uskoisin, että hän ei lainkaan ymmärtäisi Suomen niin sanottujen nykypoliitikkojen muslimiperseiden nuoleskelua. Uskoisin, että UKK ymmärtäisi erittäin hyvin Jordanian linjaa isistaistelijoihin. Nirri pois, eikä puhettakaan mistään kriisiavusta, jota nykypoliitikot ovat heille luvanneet.
Bare naked islam, 4.2. 2015: Unlike the so-called ‘leader’ of the free world, Jordanian leader lays down a red line and sticks to it
Blogi, 10.2. 2015: Tervehdys kaikille islamin puolustajille

Ihmiskunta on lähes vapaassa putoamistilassa. Onneksi ihmiskunta ei voi pudota ainakaan kivikaudelle, koska kivikaudella ei sentään pyllistelty, ei kivitetty, ei poltettu, ei hirtetty, ei pudoteltu eikä ruoskittu vääräuskoisia. Ihmiskunta tippuu pimeimpään keskiaikaan, koska nykyjohtajien päät ovat niin täynnään sääliä, että sinne ei järkeä mahdu tippaakaan.

On täysin turha kuvitella, että juuri nyt ihminen olisi niin sivstynyt, että suvaitsevaisten kauhistelu olisi aitoa. Jokainen voi vähäiselläkin järjellä kuvitella, miten kaikkina aikoina ihminen on elänyt nykyaikaa; että jokaisena aikana on ollut ihmisiä, jotka ovat julistaneet, että "miten tämä on nykyaikana mahdollista, vaikka olemme niin sivistyneitä että....".

Kivikaudellakin kauhisteltiin, että voi voi sentään, kun tämä nykyaika on niin kauheeta meille, jotka emme uskalla lähteä mammutinmetsästykseen. Nykyaika on ollut olemassa ikuisesti, ja on todella typerää vedota nykyaikaan, kun kauhistelee maailman menoa, johon itse on osaltaan syyllinen, jos säälii heikkoja.

On fakta, että yhdestä kädellisten eläinlajista on voinut kehittyä ihminen vain siten, että sääliä ei ole tunnettu. Ihminen paskantaa omiin juuriinsa, jos hän kieltää säälittömyyden ansion siihen, mitä hän nyt on. Miljoonia vuosia tämän lajin esivanhemmat ovat säälittä tuhonneet oman lajinsa heikkoja. Tosin siinä samalla on mennyt myös luovia, rohkeita ja muuten vaan terveitä ja viisaita, mutta edistyvän evoluution trendi on semmoinen, että sääliä ei tunneta.
Uskonnot ja ideologiat tuppaavat yleensä säälittä tuhoamaan vain terveitä ja viisaita, koska ne ovat uhana uskonnon ylipappien loismaiselle elämälle. Tämä nähdään erityisen hyvin "nykyajan" ideologioista:
Hitler tuhosi Euroopan järkevimmät ihmiset.
Stalin tuhosi oman kansansa kaikkein etevimmät,
Pol Pot hirmujoukkoineen tuhosi oman kansansa oppineet.
Pohjois-Koreassa on menossa geneettinen itsemurha.
Muslimit ovat islamin alusta saakka järjestelmällisesti pyrkineet tuhoamaan jokaisen, joka on esittänyt omia ajatuksiaan. Ja sama meno jatkuu  heillä tänäkin päivänä.

Ideologialla ohjatun säälin läsnäolossa edistyvää kehitystä ei ole. Suvaitsevaiset tuntevat sääliä yhtä vähän kuin minkä tahansa diktatoorisren ideologian uskonsoturit: He eivät lainkaan tunne sääliä ihmiskunnan terveimpään osaan.
IL, 4.2. 2015: Poliitikko tarjoaa 200 000 dollaria Charlie Hebdon omistajan päänahasta
Jos me kollektiivina edelleen suhtaudumme islamiin ja ideologioihin säälillä, niin me tuhoamme itsemme ja sitä myötä kaiken sen, jonka eteen tuhannet sukupolvet ovat taistelleet kivikaudesta ja vielä aiemmista aiooneista lähtien. Ihminen ei ole valmis, vaikka nykyaikanyyhkyttäjät niin luulevatkin, ja siksi he eivät välitä hevonpaskaa lajinsa laadusta ja tulevaisuudesta.

Näen, että muutaman kymmenen vuoden kuluttua ihmiskunta tulee heittämään säälin ja tunne"älyn" historian roskakoriin, josta se kaivetaan uudestaan esille, kun ihmiset ovat tuhansia vuosia taistelleet kulttuurinsa säälittä takaisin tälle nykytasolle, jolloin suvaitsevaiset nousevat uudestaan mielettömän säälinsä vallassa ja huutavat kuolemaa oman kansansa ja kulttuurinsa puolustajille.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ompa kova hinta noin rupisesta naamasta ;)

http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2015/01/jacob-de-rothschild-osti-charlie-hebdon.html