tiistai 10. helmikuuta 2015

Miksi muhammed on suosiossa, suomalaiset?

IS, 10.2. 2015: Tutkimus: Miksi tietyt lasten nimet ovat suosiossa: "Nimitrendien nousun ja tuhon takana on vanhempien halu kuulua sosiaaliseen ryhmäänsä."

Että semmoista tällä kertaa. Tuon tutkimuksen mukaan muslimit itse todistavat, etteivät he halua suomalaistua ja vähät välittävät suomalaisuudesta, koska he nimevät lapsensa muhammedeiksi. Muslimit haluavat samastua profeettaansa, eivät Väinämöiseen. No. Tuo maahanmuuttajien suomalaisvastaisuus tiedettiin jo ennen tuotakin tutkimusta, mutta mikään määrä todisteita ei enää voi pelastaa Suomea.
YLE, 3.1. 2007: Mohamed yleisempi nimi kuin Seppo tai Jari

Sama meininki on havaittavissa kaikkialla Lännessä:
HS, 30.8. 2014: BBC: Yleisin miehen nimi Oslossa on Mohammed
Kuuletusta: Mohammed popular name in uk
HS, 28.9. 2014: Muhammed suosituin nimi – Israel peitteli totuutta
The Telegraph, 13.8. 2009: Mohammed is most popular boy's name in four biggest Dutch cities

Ihmiskunnasta tulee pian häviämään Länsi ja kaikki se viisaus ja osaaminen, joka kehitti tieteen ja teknologian verrattomaan asemaansa. Jäljelle jäävät perustyhmät muslimit ja aasialaiset, jotka ovat eteviä kopioimaan lännen keksintöjä. Kopiointi kuuluu kiinalaiseen perinteeseen:
TS, 6.6. 2010: Kiina on piraattien maa

Länsimaisten älykkyys on vapaassa putoamisessa, eikä mikään näytä estävän sen lopullista tuhoa. Vielä parikymmentä vuotta sitten Lännellä olisi ollut mahdollisuus estää tuleva romahdus, jos vain länsimaalaiset olisivat käyttäneet sitä viisautta, joka heihin oli kumuloitunut satojen tuhansien vuosien lajimme jalostamisen aikana. Nykyiset ihmiset heittivät länsimaalaisten suurella vaivalla keräämän älykkyyden kankkulan kaivoon.
Blogi, 9.2. 2014: Ihmiskunnan tyhmyyskasvu demokratian syy

Nyt demokratiaa ei enää voida korjata johtuen siitä, että muhamedit ja mohammedit ovat niin iso ja peljättävä poppoo, ettei Lännen johtajien pienentyneet pallit riitä edes tajuamaan demokratian kolossaalista virhettä. Maahanmuuttajien ei tarvitse edes käyttää älyään päästääkseen valtaan, koska he pääsevät valtaan Lännen kehittämän demokratian avulla huutaen samalla allahua ja kirkumalla kuin teurassiat...

Blogi, 30.1. 2015: Persoonallisuus kumoaa henkilöturvatunnuksen

Ehdotan, että suomalaisilta alettaisiin keräämään sukusoluja ja pakastamaan niitä, jotta jos länsimaalaiset vielä pystyvät kehittämään tiedettä akateemissessa vapaudessaan, niin tulevaisuudessa suomalainen ihminen voitaisiin herättää henkiin, koska muutoin maailmasta puuttuu parhaus.

Blogi, 10.2. 2015: Tervehdys kaikille islamin puolustajille

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

On muuten valtavan rikas kulttuuri kun on miljardi mohammedia ja abdia variaatioineen...

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Kiitos kommentista.
Tuo heidän kulttuurinsa rikkaus on tosiasia, koska heidän nimipäiväallakassassakaan ei tarvita kuin yksi nimi -->ei tarvita paperiakaan, eikä paperi- ja painotehtaitakaan, kun kaikki ovat nimellisesti ja "ajattelultaan" yhdenmukaisia.