sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Poliittiset nuorisoliikkeet ihmiskunnan vastaisia

Kun nuori liittyy poliittiseen liikkeeseen, niin hän tekee sen ihan vaan siksi, että hän on kiihottuneessa tilassa. Nuorilta puuttuu elämänkokemusta ja ennen kaikkea työkokemusta. Heillä ei ole aavistuskaan, mitä elämä saattaisi ihanteellisimmaan olla. Johonkin järjestöön liittyneen nuoren elämänihanne ei perustu nuoren omaan kokemukseen, vaan hän on aivopesty tietyn ideologian kannattajaksi. Jokainen ideologia julistaa olevansa ainoa lääke ihmisen ongelmiin.

Ei kuitenkaan ole mahdoton asia, että nuorellakin saattaisi olla oikea käsitys elämästä, mutta silloin nuori on pystynyt järkeilemään sen omin avuin. Ihanteellinen elämä ei koskaan ole jonkun ideologian tottelemista, vaan se on aina omaehtoista ja omajärkistä toimintaa. Ihmiselle ei ole annettu aivoja siksi, että se toimisi uskomusten kovalevynä.
Nuoresta voi kasvaa suoraselkäinen ja rehellinen ihminen vain silloin, kun hän ei usko mihinkään ideologiaan, vaan järkeilee asiat itse yleisen opetuksen ja historian kiinnostuksensa mukaan samalla, kun tekee hyödyllistä työtä vaatimatta siitä palkkaa.

Voin jo tällä alustuksella ilmoittaa, että minkä tahansa nuorisojärjestön toiminta on ihmisyyden vastaista ja tähtää ainoastaan nuoren ihmisen oman ahneuden maksimointiin toisten kustannuksella. Jos noin ei olisi, niin silloinhan meillä olisi kaikki hyvin. Koska meillä on jatkuvasti ongelmia ja ongelmat vain lisääntyvät, niin se todistaa kiistatta, että poliittiset nuorisojärjestöt kasvattavat poliitikoita, joiden päätökset ainoastaan lisäävät ihmiskunnan pahointia.

Lakejahan ei tarvittaisi lisätä, jos ongelmat vähenisivät. Mutta koska lakeja koko ajan säädetään hirvittävällä vauhdilla lisää ja lisää, niin sen syyn pitää olla poliitikoissa, eikä suinkaan kansassa. Lait lisäävät ihmiskunnan ongelmia, koska lakeja voidaan lisätä vain sellaisessa ilmapiirissä, joka ei suosi yksilöiden omaa ajattelua. Lainsäätäjäksi voivat haluta vain sellaiset ihmiset, jotka eivät halua ihmisten ajattelevan omilla aivoillaan.

Vertaan tätä psykologien määrän jatkuvaan lisääntymiseen; jos psykologeista todella olisi hyötyä mielenterveydelle, niin silloinhan mielenterveyden pitäisi koko ajan lisääntyä ja ongelmien vähentyä. Mutta kuten kaikki ajankuvaa seuraavat sen tiedostavat, niin mielenterveysongelmat vain lisääntyvät. Psykologeista ei siis ole mitään hyötyä kansakunnalle, koska heidän  oma etu vaatii, että ihmiset eivät ole terveitä. Psykologit jäisivät työttömiksi, jos he parantaisivat ihmisiä, joten siksi psykologit luovat oppeja, jotka vain lisäävät ihmiskunnan ahdistusta.

Kun eilisessä blogitekstissä esitin jyrkän mielimielipiteeni perussuomalaisten nuorisojärjestön tekemisiä kohtaan, niin mielessäni oli juuri tämä, että edes perussuomalainen nuoriso ei toimi kansakunnan parhaaksi.  Se on jokaisen ideologian poliitikoiden ahneudelle eduksi, että kansakunnan ongelmat vain lisääntyvät, koska muutoinhan he eivät voisi koko ajan pähkäillä, millä uudella tavalla he saisivat pompottaa ihmisiä ja rajoittaa heidän vapauttaan.

Jokainen laki rajoittaa entisestään ihmisten vapautta ja jokainen uusi laki siten luo vain lisää ongelmia, koska ihmiset eivät saa eivätkä pysty elämään omilla aivoillaan. Lainsäätäjät ja lain mukaan toimivat ovat ihmiskunnan suurimmat rikolliset, koska juuri heidän rahanhimoinen toimintansa saa aikaan typeryyttä, joka saa aikaan elinkustannusten nousua, puutetta, sotia, väkivaltaa, heikkomielisyyttä, ...

Kun ihminen oikeasti haluaa järjellisesti parantaa maailman, niin hän aloittaa sen työn itsestään ja menee töihin jo nuorena ja lopettaa puheet maailmanparannuksesta, koska maailma ei voi parantua, jos ihminen itse ahnehtii rahaa, valtaa, muiden pompottamista, ...

Nuorisojärjestöjen takia poliitikoiksi valitaan sellaisia, jotka eivät eläessään ole tehneet rehellistä työtä. Puolueethan pitävät ensisijaisina ehdokkainaan juuri omien nuorisoliikkeidensä luomuksia... Ja heidän seurakseen valitaan kaikenmoisia heikunkeikuttajia, tosiTV-staroja, homoja ja muita samanmoisia, jotka eivät koskaan ole tehneet kunnon työtä. Ja sitten syytetään kansaa siitä, että valituksi tulee sekundaa. Varmasti hallinto olisi erilainen, jos kansaa edustaisivat yrittäjät, tiedemiehet ja rehellisen työn tekijät.

Ei kommentteja: