sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Suomi pyytää anteeksi Suomen Sisulta

Päivän paradoksi syntyi yks kaks:
Yks) Suomen ylin johto pyyteli muslimeilta anteeksi pilapiirrosta.
Yks) Wikipedia: Muhammad-pilapiirrosjupakka; Suomalaisia näkökantoja
Yks) Scripta, 27.3. 2008: Valtiomies Vanhanen, terroristi Schauman ja laulaja Abreu

Kaks) Suomen ylin johto tuomitsee pilapiirtäjää vastaan tehdyn murhayrityksen.
Kaks) AL, 15.2. 2015: Stubb tuomitsee iskut jyrkästi: Tanskan iskut oli suunnattu ilmaisunvapautta vastaan
Kaks) YLE, 14.2. 2015: Stubb Kööpenhaminan iskusta: Hirvittävä hyökkäys ilmaisunvapautta vastaan

Ensin Suomen johto islamofoobisesti hyökkäsi ilmaisunvapautta vastaan pyytelemällä muslimeilta anteeksi pilapiirtäjien tekoja. Nyt Suomen ylin johto hirvittelee tekopyhästi samaa asiaa. Ja tuollaiset tuuliviirimäiset johtavat sitten vollottavat palkkansa pienuutta.
- Sanon suoraan, että minä olisin pitänyt hyvänä Lars Wilksin tuhoamista, jos olisin islamilaisen maahanmuuton kannattaja. Samoin toisin päin: en näe mitään väärää siinä, että poliisit ampuvat muslimeja, olkoon syy mikä tahansa: Olisin mielipuoli, jos pahoittelisin ilmaisunvapuden rikkomista, jos samaan aikaan kannattaisin maahanmuuttoa. Johdonmukaisuus vaatii tätä.

Mielestäni Suomen ylimmän johdon tulisi pikaisesti pyytää anteeksi Suomen Sisulta ja Jussi Halla-aholta, kun Suomi on aiemmin vakavasti uhkaillut heidän ilmaisunvapauttaan.


Tuubi, 13.5. 2010: ENTIRE AFTERMATH OF THE ATTACKS ON LARS VILKS
Eipä tuokaan yht'äkkinen opiskelijoiden kuoriutuminen islamisteiksi liity millään tavoin islamiin.

YLE, 25.9. 2012: Sanna Ukkola: Voiko pyhää pilkata?
Kohun nostattaneita pilakuvia on julkaistu ainakin 30 maan lehdissä. Niitä on julkaistu kaikissa muissa Pohjoismaissa paitsi Suomessa. Ruotsalaislehdet ottivat hyvin näkyvästi kantaa Lars Vilksin ja sananvapauden puolesta ja julkistivat kyseisiä kuvia yhteisellä päätöksellä.

Meillä sen sijaan pääministeri Matti Vanhanen (kesk) pyysi anteeksi Suomen puolesta, kun kuvat vilahtivat nettisivuilla. Ja lehdet tekivät poliittisen päätöksen olla julkaisematta niitä.

Suomessa elää edelleen sensuurin ja vaikemisen perinne. Me teemme myönnytyksiä fundamentalisteille. Me kyyristymme väkivallan edessä. Me annamme terroristien sanella, mitä lehdissämme saa ja mitä ei saa julkaista. Se on täysin käsittämätöntä.
 Blogi, 10.2. 2015: Tervehdys kaikille islamin puolustajille

Ei kommentteja: